Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

aynen bende öye oluyorum suçluluk duyalım cnm ne güzel işte :9:

oyalanmak için tv karşısına koyarsan vakit daha çabuk geçer bide 20dakkadan daha fazla yapabilirsen daha iyi olur en kötü ihtimal 45dakka yapmaya çalış nacizane tavsiyem

hoşgeldin aramıza tekrardan :16:inşaallah verirsin 4kiloyu :8:

Hosbulduk:16: insallah.. bakalim birde kalori sayma diyeti yapacagim herkeze basarilar:)

sorma canım yaa :9:
beğendiği modeller çookk güzel, üstelik davetliler içinde pek öyle kapalı insan yok, zaten adında düğün salonu geçen herhangi bir mekanı da beyimiz beğenmiyor istemiyor asortik olacak, şık olacak vs... da ben o modelleri nasıl giyecem , zayıflama topiğinden bir arkadaş bunları giymek için seni fitnaz bile paklamaz, dünyanın etrafında 3 tur dönmen lazım demiş :52: hakkaten de öyle yanii, 60 kilo olsam da yakışmaz bu modeller daha zayıf olmak lazım :18::18:
yok adam benim hoş dediklerimi beğenmiyo, onlar sıradanmış herkes giyiyormuş benim farklı olmamı istiyormuş :31:

ben ölüm orucu falan tutayım barii ahh ahhhh :85:
hmm şık olcaksa artık ona göre gelinlik giyersin de, işte senin sevdiğin daha önemli bence. içinde rahat olamayacaksam ne anlamı var ki, bi kere giyiyoruz sonuçta, en güzeli olsun gönlünden geçen :16: benimki kabarık tüllüydü, tam gelinlik gibi olsun istemiştim, eşim de beğenmişti, çok açık olmasın da sen nasıl istiyosan öyle olsun demişti :) benimki anlamaz, herşeye he der fazla gezip aramayalım diye :D
yine d eortak bi modelde kara verirsiniz inşallah,hem onnu gönlü olsun hem senin :)
evet bi sertifikayı alayımda kendim yemesemde misafirlere yaparım :)hem iş garantisi var misafirler için dondurucuya bikaç bişey hazırlayıp saklamak çok rahat oluyo teyzem pastahanede çalışırken kurabiye getirmişti buzluğa koymuştuk bi kısmını tadı değişmiyo hiç :)kiloyuda yaza kadar 50ye insen yeter sana heralde

evet canım,50ye inersem yeteck de, bu aralar bi çaba göstermiyorum açıkçası. böyle de iyiyim, eşim de evrme daha fazla iyi böyle diyor. bakalım, yine de giderse kendiliğinden gitsin artık,yazın veririm ben istem dışı, bol su içiyoruz,sebze aırlıklı besleniyorum ondan..

ay o buzluk benim de işime ço k yarıyor, kurabiyelerim var buzlukta. poğaça koyuyorum bazen, kek koyarım,sebzeli keklerden. biri gelince hemen ısıt :56:

Slm bayanlar, saglik sorunlari birde kosu bandimin bozulmasindan dolayi bir suredir yuruyus yapamiyordum. Tekrar araniza katildim. 3 hafta icinde 4kilo vermem gerekiyor onemli bir davet var. Cuma gununden beri sabah ve aksam 50 ser dk yuruyorum 4 gunde 300 gr gitmis ama gorunuste baya incelme var tartida belli olmuyor. Acaba daha fazla yurusem zararli olur mu?

aramıza hoşgeldiniz :3:

sıkı bir diyet ve düzenli yürüyüş ile verebilirsiniz herhalde. ben her gün 3 saate yakın yürümeye çalışıyorum. şimdilik bir zararını görmedim. eğer yürümenin fiziki olarak sizi rahatsız edebileceği bir sağlık probleminiz yoksa zararı olacağını sanmıyorum.

aramıza hoşgeldiniz :3:

sıkı bir diyet ve düzenli yürüyüş ile verebilirsiniz herhalde. ben her gün 3 saate yakın yürümeye çalışıyorum. şimdilik bir zararını görmedim. eğer yürümenin fiziki olarak sizi rahatsız edebileceği bir sağlık probleminiz yoksa zararı olacağını sanmıyorum.

Tesekkur ederim:114: gunluk 3 saatlik yuruyusle ne kadar kilo verdiniz, merak ettim. Ilk bir kac hafta bende 3 saate cikartayim o halde.

tek başına koşu bandı zayıflatmaz tabi ki ama düzenli bir sporla koşu bandında yarım saatini gecirmek bile faydalı şahsen ben faydasını görüyorum :)

sen de 50 kiloya inmek istiyosun de mi ? 55tesin galiba.boyun kaç ? ben de 50 olmak istiyorum :31:

Tesekkur ederim:114: gunluk 3 saatlik yuruyusle ne kadar kilo verdiniz, merak ettim. Ilk bir kac hafta bende 3 saate cikartayim o halde.

Rica ederim. Yalnız çok önemli bir noktayı hatırlatmak isterim. Yapılan herhangibir fiziksel egzersizle verilecek kilo ; kişinin yaşına, boyuna, kilosuna, günlük hayatındaki fiziksel aktivite yoğunluğuna, metabolizma hızına, rutin beslenme alışkanlıklarına ve tüümm bunlara ilave olarak yapılacak diyet türüne bağlı olarak değişiyor. O nedenle benim günde 3 saat yürüyerek verdiğim kiloyla sizin vereceğinizin bir olması mümkün değil.
Bir de günde üç saat yürüyerek şu kadar kilo verdim diyemem, çünkü
1- ben diyet te yapıyorum, yediğim herşeyi ölçüyle tartıyla ve kalori hesabı yaparak dengelemeye çalışıyorum
2- her gün 3 saat yürümüyorum, durumuma göre bazen 1 saati bulmuyor, bazen de 3 saati geçtiğim bile oluyor, değişiyor yani. ama dediğim gibi 3 saate ulaşmaya çalışıyorum son zamanlarda özellikle
Sadece şu istatistiği çıkarabilirim :
70 gündür diyet yapıyorum,
19 günde sadece diyetle 3,6 kilo verdim.
51 gündür koşu bandında yürüyüş yapıyorum, bu sürede toplam 445,67 kilometreyi 5147 dakikada yürüyerek 23611 kalori harcadım ve 9,3 kilo verdim.
40 gündür kalori sayımı yapıyorum, bu sürede toplam 28.090 kalori aldım.
Özetle 14 ocaktan bu güne toplam 12,9 kilo verdim. Yalnız ben bu 20 kilo fazlamı son iki yılda almıştım,
kilo vermede bu da önemli ( fazla kiloların ne kadar süre önce alındığı )
39 yaşında 1,70 boyunda ve hareketsiz yaşayan biri için bu sonuç çok iyi değil ama fena da sayılmaz :nazar:
Bilmiyorum bu rakamlar size bir fikir verir mi :44:

sen de 50 kiloya inmek istiyosun de mi ? 55tesin galiba.boyun kaç ? ben de 50 olmak istiyorum :31:

Hosbulduk:80: ben 50 kilo olursam cok zayif olurum. boyum 1.68cm 57yada 58 benim ideal kilom hamilelik haricinde hep bu kilolar civarindaydim. Ama ara ara 4-5 kilo alip veriyorum. genelde kisin dikkat etmiyorum bu aylar hep baslarim:) su anda 61 kiloyum.

Rica ederim. Yalnız çok önemli bir noktayı hatırlatmak isterim. Yapılan herhangibir fiziksel egzersizle verilecek kilo ; kişinin yaşına, boyuna, kilosuna, günlük hayatındaki fiziksel aktivite yoğunluğuna, metabolizma hızına, rutin beslenme alışkanlıklarına ve tüümm bunlara ilave olarak yapılacak diyet türüne bağlı olarak değişiyor. O nedenle benim günde 3 saat yürüyerek verdiğim kiloyla sizin vereceğinizin bir olması mümkün değil.
Bir de günde üç saat yürüyerek şu kadar kilo verdim diyemem, çünkü
1- ben diyet te yapıyorum, yediğim herşeyi ölçüyle tartıyla ve kalori hesabı yaparak dengelemeye çalışıyorum
2- her gün 3 saat yürümüyorum, durumuma göre bazen 1 saati bulmuyor, bazen de 3 saati geçtiğim bile oluyor, değişiyor yani. ama dediğim gibi 3 saate ulaşmaya çalışıyorum son zamanlarda özellikle
Sadece şu istatistiği çıkarabilirim :
70 gündür diyet yapıyorum,
19 günde sadece diyetle 3,6 kilo verdim.
51 gündür koşu bandında yürüyüş yapıyorum, bu sürede toplam 445,67 kilometreyi 5147 dakikada yürüyerek 23611 kalori harcadım ve 9,3 kilo verdim.
40 gündür kalori sayımı yapıyorum, bu sürede toplam 28.090 kalori aldım.
Özetle 14 ocaktan bu güne toplam 12,9 kilo verdim. Yalnız ben bu 20 kilo fazlamı son iki yılda almıştım,
kilo vermede bu da önemli ( fazla kiloların ne kadar süre önce alındığı )
39 yaşında 1,70 boyunda ve hareketsiz yaşayan biri için bu sonuç çok iyi değil ama fena da sayılmaz :nazar:
Bilmiyorum bu rakamlar size bir fikir verir mi :44:

Dediginiz gibi, herkezin yasi boyu, metabolizma hizi yaptigi diyet ve spor farkli ben cabuk kilo verip cabuk alirim. 4-5 kilo civari. Siz 70 gunde nerdeyse 13 kilo aslinda iyi vermissiniz. Sporla saglikli bicimde vermissiniz. Bende yarindan itibaren sabah 50 aksam 50 dk yuruyus suresini fazlalastiracagim 50 dk da 400 kalori yakiyorum gostergeye gore. Bakalim 3 hafta hizlandirilmis sekilde sonuc ne olacak. Burda paylasildigi zaman daha motive oluyorum:)

ben ufak tefeğim:)) boyum 1.52 idal kilom 50 bende göbek ve basen var nasıl eritcem bilmiyorum sağlık olsun eriteceğiz insallah gayret edersek bu arada sizin boy ve kilonuz nekadar ?

hmm şık olcaksa artık ona göre gelinlik giyersin de, işte senin sevdiğin daha önemli bence. içinde rahat olamayacaksam ne anlamı var ki, bi kere giyiyoruz sonuçta, en güzeli olsun gönlünden geçen :16: benimki kabarık tüllüydü, tam gelinlik gibi olsun istemiştim, eşim de beğenmişti, çok açık olmasın da sen nasıl istiyosan öyle olsun demişti :) benimki anlamaz, herşeye he der fazla gezip aramayalım diye :D
yine d eortak bi modelde kara verirsiniz inşallah,hem onnu gönlü olsun hem senin :)

evet canım,50ye inersem yeteck de, bu aralar bi çaba göstermiyorum açıkçası. böyle de iyiyim, eşim de evrme daha fazla iyi böyle diyor. bakalım, yine de giderse kendiliğinden gitsin artık,yazın veririm ben istem dışı, bol su içiyoruz,sebze aırlıklı besleniyorum ondan..

ay o buzluk benim de işime ço k yarıyor, kurabiyelerim var buzlukta. poğaça koyuyorum bazen, kek koyarım,sebzeli keklerden. biri gelince hemen ısıt :56:
evet yazın çok su içiliyoyoda kötü yanı yaz meyveleri çok güzel ve fazla kaçıyo bide dondurma falan :( ölçüyü ayarlıcaz artık bende staj başladığı zaman staj yerine üşenmezsem sabahları yürüyerek giderim belki:)buzlukta sigara böreği kurabiye falanda iyi oluyo gerçekten bide dolma :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Hafta başından itibaren ikinci el DYNAMİC 240 m almayı planlıyorum.Aranızda kullanan oldu mu?
İşyerinde oldugum icin elimden geldigi kadar gecmıs sayfaları okumaya calıstım.
Özellik bakımından boyut,motor hızı 2-4 HP bana uygun geldi.
Çok ses çıkartıyor mu ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Hosbulduk:80: ben 50 kilo olursam cok zayif olurum. boyum 1.68cm 57yada 58 benim ideal kilom hamilelik haricinde hep bu kilolar civarindaydim. Ama ara ara 4-5 kilo alip veriyorum. genelde kisin dikkat etmiyorum bu aylar hep baslarim:) su anda 61 kiloyum.
senin 57 58 kilo iyi olur tabi,boyuna göre. derya adlı üyeye sormuştum ben de, seni de öğrenmiş olduk :)inşallah verirsin, çok yok kilon, kısa sürer...
ben ufak tefeğim:)) boyum 1.52 idal kilom 50 bende göbek ve basen var nasıl eritcem bilmiyorum sağlık olsun eriteceğiz insallah gayret edersek bu arada sizin boy ve kilonuz nekadar ?
ben 160 ım, 53-54 kiloyum şimdilerde. bu kilom da iyi, özel bi çaba harcamıyorum artık, verirsem kendiliğinden veririm diye akışına bıraktım :)
inşallah canım, göbek bende de var ve selülit belası... iç bacak ve dış bacaklarımda var maalesef,onları napcam bilmiyorum...
Merhaba Arkadaşlar,

Hafta başından itibaren ikinci el DYNAMİC 240 m almayı planlıyorum.Aranızda kullanan oldu mu?
İşyerinde oldugum icin elimden geldigi kadar gecmıs sayfaları okumaya calıstım.
Özellik bakımından boyut,motor hızı 2-4 HP bana uygun geldi.
Çok ses çıkartıyor mu ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

benimki dynamic gold 240 m :) temmuzda aldık, gayet memnunuz. hem koşu hem yürüyüş olarak kullanıyoruz. ses olarak normal sesi çok az, bulaşık makinesinden daha az,ama yürürken ayak sesleriyle bu gürültü bira artıyor. ama öyle diğer odadakileri rahatsız edecek kadar değil...

benimki dynamic gold 240 m :) temmuzda aldık, gayet memnunuz. hem koşu hem yürüyüş olarak kullanıyoruz. ses olarak normal sesi çok az, bulaşık makinesinden daha az,ama yürürken ayak sesleriyle bu gürültü bira artıyor. ama öyle diğer odadakileri rahatsız edecek kadar değil...[/QUOTE]

Aa gerçekten mi kullanan birisini bulduguma cok sevindim gercekten :))
Elektrik olarak ne kadar bır fark yansıyor faturaya peki

senin 57 58 kilo iyi olur tabi,boyuna göre. derya adlı üyeye sormuştum ben de, seni de öğrenmiş olduk :)inşallah verirsin, çok yok kilon, kısa sürer...

ben 160 ım, 53-54 kiloyum şimdilerde. bu kilom da iyi, özel bi çaba harcamıyorum artık, verirsem kendiliğinden veririm diye akışına bıraktım :)
inşallah canım, göbek bende de var ve selülit belası... iç bacak ve dış bacaklarımda var maalesef,onları napcam bilmiyorum...

benimki dynamic gold 240 m :) temmuzda aldık, gayet memnunuz. hem koşu hem yürüyüş olarak kullanıyoruz. ses olarak normal sesi çok az, bulaşık makinesinden daha az,ama yürürken ayak sesleriyle bu gürültü bira artıyor. ama öyle diğer odadakileri rahatsız edecek kadar değil...

senin boyuna göre kilon çok iyi cnm bu göbekleri napcaz bilimiyorum eridiğide yokya aynı duruyor koşu bandındaki titreten aleti takıyorum bi faydası olurmu bilmiyorum gerçi şimdiye kadar bi faydasİnı görmedim yürüdüğümzün göbeğe faydası oluyormu ya yoksa mekikmi çekmemiz lazım erimesi için bi bilgin varmı cnm yaa

senin boyuna göre kilon çok iyi cnm bu göbekleri napcaz bilimiyorum eridiğide yokya aynı duruyor koşu bandındaki titreten aleti takıyorum bi faydası olurmu bilmiyorum gerçi şimdiye kadar bi faydasİnı görmedim yürüdüğümzün göbeğe faydası oluyormu ya yoksa mekikmi çekmemiz lazım erimesi için bi bilgin varmı cnm yaa
merhaba benim göbeğimde inceldi kiloyla birlikte ama ilk ay incellme olmadı sonradan incelmeye başladı ama yumuşadı ve baya göbeğim var yine:(mekiğe başlamadım bi 10kilo daha verince başlarım artık ama sen yürüyüş ve mekik yapabilirsin sıkılaştırıcı kremlerin faydası varmı bilmiyorum ama araştırıp kullanabilirsin

şükür cnm sen nasılsın maşallahl baya yürümüsün ha gayret atacaz inş kiloları Allahın izni ile

Şu benim inatçı vücudum su falan tutmasa da tartıda bu yürüyüşlerin karşılığını takır takır görebilsem daha iyi olacam da :31:
şükür yine de...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, zor iş vallaa kilo vermek :53:

Back
X