merhaba kızlar benim 4 aylık bi kızım var ve malum spor salonuna gidemiyorum kilolarla başım fena dertte sizce koşu bandı tek başına işe yararmı yoksa spor salonuna mı yazılıyım nedersiniz ?
tatlım aşağı kattan henüz şikayet gelmedi.
bende muhatap olmak istemediğim için gidip sormadım sesin gelip gelmediğini
şikayet gelene kadar devam a.s
delikafadulden :roflol:
canım senin için dün annemi yürüyüş yaparken komşuya gönderdim ses gidiyormu öğrensin diye.Saolsun komşu teyze kulak ardı edebilecek kadar az ses geliyor,yürüyüşüne devam etsin demiş.Bide özür dilemiş şikayette bulundukları için.
Şikayet ettiği o hafta gelini çok rahatsızmış.Kadında migren olunca benim üst katta pat küt yürüyüşüme dayanamamış tabi.kafamçokkarıştıMecbur kalmışlar şikayet etmeye
Herneyse annem artık sabahlara kadar yürüyebilirsin şikayet yok deyince nasıl rahatladım bilemezsin sırnaşık şey
ben de gurultu yaptıgını dusunerek cok cekınıyorm kullanırken..su halı mınder neyse nasıl bsey o ıse yarıyormu sahıden
:sm_cool: :lepi: eve gelir gelmez kk'ya dalmanın faydaları:
1. böyle güzel haberler alabiliyor insan! sositososito
çok teşekkürler sana da, anneciğine de turuncucum Şeniz annemi piyasaya salıyorum bu durumda kaydirigubbakcemile3
ben de bir migrenli olarak tahmin edebiliyorum, insan en ufak gürültüye tahammül edemiyor, yine insan gibi insanmış komşularınız, sevindim sizlerin adına yerimseniben
mrb kizar yaa bende almak istiyorum kosu bandi arastirdim kosu bandi ile zayiflamya cok sicak bakilmiyorum benim merakim gercekten kilo veriliyormu acaba ise yarayormu ya
taabi birde komsu kismi bnim de alt katta alman komsun var offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?