Koşu bantlarında en fazla ne kadar yurunebılıyor ?

mutlumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
144
51
98
İstanbul
merhaba kızlar ben koşu bandı almayı düşünüyorum fakat hangısını alacagımı bılemıyorum çunku gunde 1.5 saat ben 1.5 saat eşimin yuruyebılecegı bı yuruyus bandı olması gerekıyor tavsıyelerınızı beklıyorum

çünkü sorduğun soru garip:) koşu bantlarının yürüme süresi yok ki cnm yani ne kadar istersen yürürsün eğer bi süresi olsaydı zaten spor salonları batardı.

canım bildiğim kadarıyla bir sınır yok ben 90 dakika yapıyorum bişey de olmuyor bandada banada :D

canım tavsiye ediyorum yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum şükür apartmandada sıkıntı yapmayan tiplerden biraz pahalı ama 6 yıl garantili

canım ben memleketten bir beyaz aşya mağazasından aldım nette fiyatlarıda aynıydı nettende alabilrisin

netten baktım internet sitesinden 1600 fiyatı 12de taksıt yapıyorlar gayet ıyı 6 yılda garantısı varmıs sipariş vermeyı dusunuyorum inşallah

netten baktım internet sitesinden 1600 fiyatı 12de taksıt yapıyorlar gayet ıyı 6 yılda garantısı varmıs sipariş vermeyı dusunuyorum inşallah

benim aldığım fiyat değişikliği olmamış ben aldıktan sonra eğer sporu hayat boyu düşünenlerdensen al bencede kullandığım için gönül rahatlığıyla öneriyorum inşallah istediğin gibidir :D

Back
X