Koşun acil yardım

Smhes

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
41
0
6
27
Bitmeyen baş ağrısı
Her zaman baş ağrısı çeken biri değilim fakat bir haftadır başım inanılmaz ağrıyor ve göğüslerimde hassasiyet fazla. Akıntı da cabası… sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ? Reglime 8 gün var. Bir önceki gebeliğimde de uzun süren bir baş ağrısı çekmiştim

Bu arada progestan kullandım bu ay onun yan etkisi olabilir mi

Yan etki de olabilir. Belirti için erken gibi

Bunu biz bilemeyizki reglinize yakin test yapin. Koşun acil dediginiz bumu yani

Eğer sizde 3 defa düşük yapsaydınız konu sizin için acil olurdu yardımınız için teşekkürler
Gecmis olsun ama Biz kadin dogum uzmani degiliz bunu test yaparak öğrenebilirsiniz anca koşun acil yazarak bizden ogrenebileceginiz net bisey yok. Reglinize daha cok varmis. Hem bas agrisi cesitli sebeblerden oluyor sinüzit, migren, strese bagli. Hamilelik sonrasida 6. 7. Haftadan sonra basliyor.

Eğer kesin bilgi isteseydim kadın doğuma sorardım. Yaşayan varmı tecrübe edinen var mı diye konu açtım. Ayrıca belirttiğim gibi bir önceki gebeliğimde baş ağrısıyla öğrenmiştim beta 27 idi çok erkendi belki başka biri bu durumu yaşamıştır diye sormak istedim.

Ola bilirsin hamiş bir kaç gün sora test yap inşallah hamiş çıkarsın.

Keske konu basligina daha uygun bisey yazsaydiniz. Simdi koşarlar tecrubeli arkadaslar varsa. Hersey gönlünüze göre olsun

Sen git ama eczaneye bi test al baş ağrısı icinde parol al
Ben bilmiyordum eczaneye gitmeyi bi tek sen akıllısın dimi zeki şey. Sende 3 kez düşük yapsan ve 1 yıldır evlat sahibi olamasan içtiğin sudan bile şüphe edersin bana gelmiş parol iç diye akıl veriyorsun. Bazı insanlar biraz şey… bilmiş

Teşekkürler yardımınız dokunmadı ama laflarınız dokundu da sanmayın
Yani 4 gebelik gecirdim 2 dogum yaptim. Havadan nem kapıp lütfen koşun acil diyip konu acmissiniz bende gercekten acil sandim yazinizi gorunce sasirdim. Lafim dokunsun diye yazmadım zaten. Bence siz test yapin supheniz varsa burda hepten basiniz agriycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…