Her insan bir olamaz hanımefendi. Herkesten sizin gibi olmasını da beklemeyin. Ne güzel evlat sahibisiniz. Olamadığınızı düşünüp bir de o psikolojiyle neler yapabileceğinizi bi tartın sonra insanların neler yapıp yapmaması gerektiğini söyleyinYani 4 gebelik gecirdim 2 dogum yaptim. Havadan nem kapıp lütfen koşun acil diyip konu acmissiniz bende gercekten acil sandim yazinizi gorunce sasirdim. Lafim dokunsun diye yazmadım zaten. Bence siz test yapin supheniz varsa burda hepten basiniz agriycak
Öncelikle geçmiş olsun, ve arkadaşlara katılmıyorum. Reglden 1 hafta önce ufak tefek ağrılar ile belli edebiliyor. Ben yumurtlamam bittikten 3.gün itibariyle kasık ağrısı yaşadım. Göğüs ağrısını regl günüme 2 gün kala yaşamaya başladım. Reglden 5 6 gün öncede inanılmaz baş ağrılarım vardı ama migrenim olduğu için ona yoruyordum hep. Regl olmam gereken günün ertesi gün hamileliğimi öğrendim. Şuan sana var diyemeyiz ama yokta diyemeyiz. Umarım açıklayıcı olmuşturEğer sizde 3 defa düşük yapsaydınız konu sizin için acil olurdu yardımınız için teşekkürler
Tamamda sizin konu basliginiz sknti hanimefendi. Anlamadiginiz burda bas agrisi 8 gun varken gebelik belirtisimi diye sormussunuz bunda sknti yok tecrubeli biri olarakta yazdim size tecrubemden faydalanmak istemesenizde bas agrisi gebelikte 6-7. Haftadan sonra basliyor damarlarda genisleme oldugu icin. Sorun burda baslikti sadece. Haklisiniz takilin kafaniza göreHer insan bir olamaz hanımefendi. Herkesten sizin gibi olmasını da beklemeyin. Ne güzel evlat sahibisiniz. Olamadığınızı düşünüp bir de o psikolojiyle neler yapabileceğinizi bi tartın sonra insanların neler yapıp yapmaması gerektiğini söyleyin
Birşey diyimmi gerçekten sağol. Yani örnek bir insansın şu cevapla konunun ne kadar saçma olmasıyla değil de nasıl yardımcı olunması gerektiğini göstersin. İçtenlikle teşekkür ederim. Herkesin belirtisi farklı tabi bende bunu bildiğim için buraya konu açtımÖncelikle geçmiş olsun, ve arkadaşlara katılmıyorum. Reglden 1 hafta önce ufak tefek ağrılar ile belli edebiliyor. Ben yumurtlamam bittikten 3.gün itibariyle kasık ağrısı yaşadım. Göğüs ağrısını regl günüme 2 gün kala yaşamaya başladım. Reglden 5 6 gün öncede inanılmaz baş ağrılarım vardı ama migrenim olduğu için ona yoruyordum hep. Regl olmam gereken günün ertesi gün hamileliğimi öğrendim. Şuan sana var diyemeyiz ama yokta diyemeyiz. Umarım açıklayıcı olmuştur
SağolBu arada insallah en kisa zamanda kavusursunuz bebeginize hamilesinizdir insallah iyi geceler
Tabiki herkesin durumu çok farklı. Ben aylarca dediğiniz gibi içtiğim sudan dahi şüphe ederek hep gebelikten şüphelendim. En son psikolojimi bozacak raddeye geldim. Geçen ay ne yumurtlama günü tuttum ne de ilişki sonrası bacak kaldırıp yattım. Reglim bittikten tam 1 hafta sonra sadece 4.gün ara vererek her gün ilişkiye girdim ve sadece yan yattım oda 1 2 dk max. Sonrasında yaşadığım hiçbişeyi hamileliğe yormadım hep regl olacağım diye bekledim. Görüöcelerim belirti yüzünden defalarca test yaptırdı silik çizgiler gördüm yine inanmadım. Reglim gecikene kadarda kafa yormamaya çalıştım. Olursa olur dedim 2.günü de 157 ile öğrendim. Bu sayfada çok gördüm umursamazsan kalıyorsun diyorlardı inanmıyordum. Nasıl umursamam ki diyordum umursamadım ve gerçekten tek seferde hamile kaldım. Ama gel gör ki 2 haftadır hamilelik için çektiğim acıları daha hiç bi reglimde çekmedimBirşey diyimmi gerçekten sağol. Yani örnek bir insansın şu cevapla konunun ne kadar saçma olmasıyla değil de nasıl yardımcı olunması gerektiğini göstersin. İçtenlikle teşekkür ederim. Herkesin belirtisi farklı tabi bende bunu bildiğim için buraya konu açtım
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağınaTabiki herkesin durumu çok farklı. Ben aylarca dediğiniz gibi içtiğim sudan dahi şüphe ederek hep gebelikten şüphelendim. En son psikolojimi bozacak raddeye geldim. Geçen ay ne yumurtlama günü tuttum ne de ilişki sonrası bacak kaldırıp yattım. Reglim bittikten tam 1 hafta sonra sadece 4.gün ara vererek her gün ilişkiye girdim ve sadece yan yattım oda 1 2 dk max. Sonrasında yaşadığım hiçbişeyi hamileliğe yormadım hep regl olacağım diye bekledim. Görüöcelerim belirti yüzünden defalarca test yaptırdı silik çizgiler gördüm yine inanmadım. Reglim gecikene kadarda kafa yormamaya çalıştım. Olursa olur dedim 2.günü de 157 ile öğrendim. Bu sayfada çok gördüm umursamazsan kalıyorsun diyorlardı inanmıyordum. Nasıl umursamam ki diyordum umursamadım ve gerçekten tek seferde hamile kaldım. Ama gel gör ki 2 haftadır hamilelik için çektiğim acıları daha hiç bi reglimde çekmedim
Teşekkür ederim. Başta da yazdığım gibi migrenim yok ve başı ağrıyan insanlara genelde imrenmişimdir çünkü başım kolay kolay ağrımaz. Bunun şiddetini daha önce bir hamilelikte yaşmıştım acaba olabilir mi diye tecrübeli arkadaşlar vardır belki amacıyla konu açtım. Teşekkür ederimKronik migren hastayim. 1 haftadir kesintisiz basim agriyor. Genelde dolunay, gunes/ay tutulmasi doneminde migren tuttugu icin altinda hic bir sebep aramadim acikcasi. Yerinizde olsam noroloji doktoruna giderdim. Gecmis olsun, Allah gonlunuze gore versin.
Aman, esref saatine falan denk gelir oyle demeyin.Teşekkür ederim. Başta da yazdığım gibi migrenim yok ve başı ağrıyan insanlara genelde imrenmişimdir çünkü başım kolay kolay ağrımaz. Bunun şiddetini daha önce bir hamilelikte yaşmıştım acaba olabilir mi diye tecrübeli arkadaşlar vardır belki amacıyla konu açtım. Teşekkür ederim
Teşekkür ederimAman, esref saatine falan denk gelir oyle demeyin.Migrenim yok dediginiz icin nolrolojiyi tavsiye ettim. Uzun sureli sebebini bilmediginiz bas agrisi da bir risk.
İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?