kötü alışkanlığım

Kaç kere söyledim madem ben bırakıyorım sende bırak. Konusucam ama olmuyor böyle sabah beri kaç sigara içtim ya akşam içemem diye

Kaç kere söyledim madem ben bırakıyorım sende bırak. Konusucam ama olmuyor böyle sabah beri kaç sigara içtim ya akşam içemem diye

Bende sigarayı eşimden çok sevmıyorum ama böyle " Yok kötü olur, yok boşanmaya gıder" dıye gözünü karartabılıyorsa bana karşı, bende karartırım. Her istemedıgı konuda bu şekilde sindirme uygulayamaz. Sıgara ıcın eşini boşamayı düşünecek olan sigara ıcmeyen bırıyle evlenırdı zaten kusura bakmasın yada baştan anlaşılır, konuşulurdu.
Benım eşimde arada söylenır içme, etme dıye ama evlenırken bılıyordun şimdi mi dert olmaya basladı derım susarız. Sıgara içmek çok matah, çok ıyı, hoş bişey değil tabıkı ama böyle tavırlar yanlış. Karşısında çocuğu yok onun. Oyhhh sanki benım basıma gelmiş gıbı sınırlendım Bu erkeklerın kendını bısey sanması benı deli ediyor.

Aynen öyle ya sen benim yol arkadasımsın sen bilmiceksinde kim bilecek? Ama çok geri kafalı. Bi gün çok büyük kavga etmiştik bir sebep yüzünden söz vermiştim ona sigarayıda bırakıcam diye onu vurucak yüzüme o an çok kırmıştım onu öyle dedim bende tutatsızım ne dıye basladım geriye bazen hayat şartları gerektiriyor ona güzel bir dille nasıl anlatabilirim arkadasım ?

Evde bebek var, anası babası pöfür pöfür duman solutuyor. Anasının memesinden zehir içiyor. Bebeğini zehirlediğiniz için değil de aileler bilmesin diye birbirinize karışıyorsunuz diye sinir krizi geçiriyorsunuz. Pes. Bebeğini nikotin bağımlısı yapan çok başarılı bir annesin. ağzın, nefesin, ellerin, saçın başın leş gibi sigara kokarken ona yaklaşmak insafsızca. Sen farkında değilsin küllük gibi kokuyorsun o masum yavruya yazık günah. Hayret ediyorum .

Söz vermeseymişsin iyimiş. Tutmak gerekir ama sigara içen biri olduğu için seni anlaması gerekıyor aslında ne denir ki. Çoğu insan sıgara bırakırken aşırı gergın, stressli, sinirli olur. Ben öyleyım. Sigarada zararlı ama stresste çok yıpratıcı bırsey. Bı defa kendı ıstegımle bırakmaya çalışmıştım spor yapıyorum çünkü içmesem daha iyi aslında ama o kadar sinirlilik hali oluştu ki eşim gecenın bı yarısı bana paket almaya gitmişti, evde fırtına çıkmıştı. Bence gergin olmasanda gerginmiş gıbı yap.

eşimle kullanmaz bende.
simdi o kullansa ben sorun çıkarırım ben kullansam o çıkarır.
bazen takılıyorum sorunlari olunca aman sigara felan başlama diye.
ben ona para verirmiyim ona vereceğim paraya çocuklara bir kilo meyve alırım der.
cimri biri değildir asla eşim ama böyle seylerde çocukların rizkindam çaldığını düşünür.buda onun için etkili bir durdurma yöntemi.
biliyorum bağımlı için birak demeyle bırakılmaz ama hersey sizin beynimizde bitiyor.
iradenizi daha önce kullanmazsiniz tekrar kullanabilirsiniz.
evet eşinizle içtiği için size karışmaya hakkı yok v.s ama bu konuda o içiyor bende içerim demekte doğru değil ki.
birbirinizi teşvik eder ikinizde bırakırsanız umarım..

Ben buraya konumu fırça yemek için açmadım bu bir. İkincisi konumu iyi okusaydınız emzirmediğimide anlıycaktınız ! Bebeğimi hiç bir şekilde sigara ortamında tutmuyorum yanında eşimde dahil kimse sigara içemez eve gelen ellerini yıkar öyle gelir yanına burda bu kadar insan içmesen daha iyi diye yorum yaparken siz uslubunuza bir bakın benim anneliğimi sorgulayamazsınız kaldi ki benm ne yaşadıgımı nasıl bu illete tekrar basladıgımı nasıl bir lobusalık geçirdim ki sütüm bile olmadı fırça yemek isteseydım eşime direk anlatırdım size değil

direk söyle. ve bebegin için lütfen bırakmayı tekrardan dene.

direk söyle. ve bebegin için lütfen bırakmayı tekrardan dene.
Bırakmak zaten şart ama şu an bu dönemde değil. Bebeğim büyüdüğü zaman bende farkındayım yavrum bu kötü ama biz içiyoruz öyle olmaz tabi ozamana kadar inşallah eşimde bende bırakmıs oluruz..

illet diyip kullanmak da ayrı oksimoron. Sigaradan medet ummak ayrı mantık dışı. Herkesin problemleri var, problemi büyük olanlar daha yüksek bağımlılık yapan maddeler kullanıp kendini aklayabilir demek ki. İstediğin kadar uzakta iç, o koku üzerine ciğerine kadar yapışır. sözlerimin arkasındayım.

birde sutum.yok deme. lutfen nette sut icin gogus masaji yaz. belli bir sistem icinde bu masaji yaparsan sutun gelme ihtimali var. gogus uclarini bol bol oksa uyar. kendini gun icinde sag.
kaldi ki evlat edinen kadinlar azimle bunlari yaptiklarinda dogurmasalar bile emzirebiliorlar.

Bnde iciyordum esim biliyordu evlendik hamile kaldim ve biraktim sigarayi emzirme donemide icmedim 2 sene boyunca gel gor ki bnde sonradn stres sornlar derken tek tuk yine basladim ve esm bilmiyordu kizardi cnku en sonunda sakla sakla bunaldim ve bir aksam soyledim anlattim ve benmle evlenirken sgara ictgmi biliyordunbenm ozgur iradem var karisma bna dedim veeeee iciyorum kske baslamasydim da demiyorum seviyorum icmeyi

Eşin kullanıyorsa senin kullanımını engelleyemez ama bebisin için uzak durmanı tavsiye ederim .birde o yakalarsa daha kötü olur .kendin itiraf et ..sana davranış biçimi de ayrı itici ..karışamaz ki kişisel tercihlerine..
Ekleme yapayım
Ağız bakımından ötürü huzursuzlaniyorsa, muhakkak ağzında sakız olsun .naneli yada karpuzlu .bu şekilde rahatsızlık duymaz .seni de engellemz

Ben 20 yildir iciyorum esim icmiyor evlenmeden once tek sarti sigarayi birakmamdi deneyecegimi soyledim ama yapamadim olmuyor deyince peki bari azalt dedi.zaten zaman olupta pek icemiyorum gunde 4 5 tane yinede baski kursaydi daha cok icerdim sanirim tepki olarak. konusmayi deneyin

Allen carr - sigarayı bırakmanın kolay yolu/ bu kitabı herkese tavsiye ederim. Bu kitap sayesinde hiç zorlanmadan bıraktım ve gerçekten özgürleştim diyebilirim. Hayatımı sigaradan önce ve sigaradan sonra diye ikiye böldü resmen. Gayet güzel bir duyguymuş. Allen Carr Türkiye sayfasını da ziyaret edebilirsiniz birebir kliniklerinden de yardım alabilirsiniz.

İçiyorsan içiyorsundur.
Kendi içerken benim içmeme karışacak, karışması yetmiyormuş gibi olay çıkartacak, olay çıkarması yetmiyormuş gibi işi boşanmaya kadar götürebilecek bir kocayı ben boşarım valla hiç kusura bakmasın beyefendi, haddi değil.

Bende içen biri olarak(malesef)

Bende içen biri olarak (malesef) birinin demesiyle bırakılmıyor. Bende bisüre eşimden gizli gizli içiyordum. Mademki kızıyor saklı içmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…