- 29 Şubat 2016
- 42
- 20
- 88
- 43
- Konu Sahibi dertlidere
-
Merhaba herkeze biri6 buçuk diğeri 2 yaşında oğullarm var geçen hafta ful misafr ağirldm ve yorgunluktan bittim sanırım buna bağlı çok gerginim 2-3gündur çocuklarla ilişkim çok kötü onlara vurdum ve kendimden nefret ediyorum ikisine mükemmel çocuklar ama çok hareketliler 5dk tut diyeceğim kimsem yok 7/24 beraberiz ve çok bunaldım bana tavsiyesi olan varmı yorulmaktan yoruldum ve artık öfkemi kontrol edemez oldum çok üzülüyorum yavrularına sarılıp ağlayıp özür diliyorum ama 5 dk sürmüyor başka bi yaramazlık akşamdan beri temizlk yapyorm arkamı dönüyorum şu dökmüşler yağ dökmüşler bardak kırmışlar söz dinleyemez hale geldim buda beni öfkeli bir anne yaptı yardıma çok ihtiyacım var lütfen bene akıl verin çıldırmak üzereyim
Kötü bi anne oldugunuzu dusunmeyın lütfen, çok normal böyle gergin olmanız, sadece daha sakin olmaya calışın, gerekırse evın duzenını değiştirin, dokeb
Lecekleri kırabilecekleri şeyleri dolspların üstlerine koyun, ve evi toplama işini gün içinde değil de akşam onlar uyuyunca yapın bence daha rahat edersiniz
İyiki yazmışım buraya değişik fikirler geliyor akşam ev toplamak çok mantıklı benim evim zaten çocuklarıma göre döşendi hiç aksesuar yok işi kolay oyun alanı geniş ben 2 gündür yeniden doğmaya başlıyorum çok mutluyum çok iyiyiz bağırmak vurmak yok onlar melek kendimi telkin ediyorum sürekli ama kararliyim
Bazen hepimiz bu ruh haline bürünüyoruz. Misafirdi , temizlikti , iş güç , çocuklarımızı malesef ihmal ediyoruz. Hafta sonu alın çocukları geçirdiğiniz stresli günleri geride bırakın , harika birgün geçirin...Merhaba herkeze biri6 buçuk diğeri 2 yaşında oğullarm var geçen hafta ful misafr ağirldm ve yorgunluktan bittim sanırım buna bağlı çok gerginim 2-3gündur çocuklarla ilişkim çok kötü onlara vurdum ve kendimden nefret ediyorum ikisine mükemmel çocuklar ama çok hareketliler 5dk tut diyeceğim kimsem yok 7/24 beraberiz ve çok bunaldım bana tavsiyesi olan varmı yorulmaktan yoruldum ve artık öfkemi kontrol edemez oldum çok üzülüyorum yavrularına sarılıp ağlayıp özür diliyorum ama 5 dk sürmüyor başka bi yaramazlık akşamdan beri temizlk yapyorm arkamı dönüyorum şu dökmüşler yağ dökmüşler bardak kırmışlar söz dinleyemez hale geldim buda beni öfkeli bir anne yaptı yardıma çok ihtiyacım var lütfen bene akıl verin çıldırmak üzereyim
Ben de kendi sıkıntım için baktım da nerdeyse aynı.arkadaşlar bana da akıl verin ben de kendimi çok kötü hissediyorum .kızım 4.5 yaşında oğlum da 1 yaşında. Okul kapandı bunalıma girdik.aslaaaa kızım laf dinlemiyor.saatlerce nefes tüketiyorum annem hadi kızım oyun yapıyorum falan. Masada yemeklerimiz en az 1.5 saat her öğün.onu yemem bunu yemem,konuşuyor bizi oyalıyor ama yemiyor.Enson kalkıp çıldırıyorum benyediriyorum.bazen bana vuruyor bağırıyor bi tokat atıyorum.anne kız ne güzel eğleniyor herkes.bizimki hayatı eşime ve bana zehir etti.canı isterse çok tatlı ama.napcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?