Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu
Siz onları boşverin, vitrine oynuyor onlar o kadar.. Siz evladınızı çok sevin, okşayın, gözlerinin içine gülün, şarkılar söyleyin yeter..
Bu arada bu durum için dertlenmeniz bile sizin çok iyi bir anne olduğunuzu düşündürdü bana, bırakın başkalarını siz , evladınızı sağlıkla büyütün
Ben o donemler disarda,evde sert yumusak renkli ne varsa eline verip gosterip anlatiyordum.
Evin icinde de her seyi gosterip anlatiyordum o ayda cocuga yapabileceginiz seyler sınırlı zaten.
Cubuga takilan halkalarla guzel oynuyorlar
Yanlis miyim bilmiyorum ama bana kitap okumakta o kadar sacma geliyor ki.daha 9 aylik yani kitap okusaniz ne olacak okumasaniz.bunu ogretmen olarak soyluyorum salın cocuklari ya.birakin oyun oynasinlar onlara en iyi gelecek sey bu.zaten zamani gelince herseyi yapacaklar ama biz onlarin cocukluklarini yasamalarina izin vermiyoruz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok denedim kitap okumayı ama asla izin vermiyor. Ben de bıraktım. Puzzelleri var o onlarla oynarken orda ki resimlere hikayeler anlatıyorum. Sonra yavasca onu oyunuyla başbaşa bırakıyorum. 2.5 yaşında ve kendi kendine oyun kurup oynamasını çok seviyor. Beni oyuna dahil etmek istediği zaman zaten gelip sırnasıyor. Yani artık günü oğlum nasıl isterse öyle geçiriyoruz. Dışarı çıkarız önce bebek arabasıyla gezer eve girmeden kalabalık değilse parka gideriz.