kötü bir anne miyim:(

benim de sütüm hiç gelmedi ne yaptıysam..napalım mama verdik..hemde bebğim çok istekliydi emmek için..
3 ay emzirmeye devam ettim mama vermeden önce, yine de gelmedi
kötü anne mi olduk,boşversene kendini sıkıp kasma.

Katılıyorum.Annemin yanında sütüm az diyemem.Der ki "az deme az olur"BENDE PSİKOLOJİK OLDUĞUNA İNANIYORUM.Tabii bunun yanında asla aç kalma.Bol bol rezene iç, moralini yüksek tut.Göreceksin çoğaldığını.

teşekkürler arkadaşlar.birazdan çıkıyorum işden bebişimin yanına koşup onu booollll sütümle emzireceğim.

uzun süre emziren annelere hayranım:)))

ben 21 ay emzirdim ama oğlum 19 aylıkken hamile kalmıstım 24 ay emziremedim oğlumu sütten kestim diye ne kadar üzülmüstüm. ne kadar saçma bır psikoloji içindeydim o zaman anla artık. birde hayran oluncak bır sey değil ki çocuğunu uzun süre emzirmek. ben emzirdim ama oğlum zayıftı hep 4 ayından sonra kılo alması yavasladı. bende ona çok üzülürdüm yasıtlarıyla falan kıyaslarıdm ama bos seyler bunlar aslında. bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter... gerisi boşş.

haklısınız arkadaşlar.bu arada canım 70 kilodan 62 ye düşmüşsün süpersin :))

canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benim 27 aylık bir kızım var ilk doğduğunda bende çok tedirgindim ya sütüm olmazsa diye birgün sütüm azaldı diye ağlamaktan mahvetmiştim kendimi sonra araştırmaya başladım süt nasıl çoğalır diye doktorum bana hamilelik döneminde kullandığım vitamine devam etmemi söyledi ben çok faydasını gördüm hem sütüm artı hemde bebeğime yaramaya başladı sütüm.günde bir kere içmeye devam et vitamini çok faydasını göreceksin benim kızım hala emiyor.bulgur pilavıyla soğanda artırırdı sütümü birde bebeğinle ne kadar çok zaman geçirirsen beyinin okadar anne sütü üretmek için komut verirmiş.madem gündüzleri çalışıyorsun bence geceleri bebeğinle uyu onun yanında olmak hem seni rahatlatacaktır hemde birlikte geçirdiğin zaman çoğalacağı için sütünüde artıracaktır diye düşünüyorum.tüm bunlara rağmen sonuç alamasan hiçte üzülüp psikolojini bozma unutma bebeğinin sağlıklı ve mutlu bir anneye anne sütünden daha çok ihtiyacı var.

bebeğim 5 aylık canım.gece onunla uyuyorum koklaya koklaya.inşallah bende deneyim çok teşekkür ederim

canım daha çok küçükmüş yavrun güzel günlerde büyüsün inşallah.ben megadayn kullanmıştım vitamin olarak, dün yazmayı unutdum başla hemen vitamine,kendinide kötü anne olarak düşünme ben etrafımda sütü olduğu halde göğüsleri bozulacak çocuğu ona sürekli bağımlı olucak çocuğunu bırakıp gezemiyecek yada göğüsleri acıyıp yara oldu diye emzirmeyen anneler gördüm.sen yavrun için elinden geleni yapıp sütün az diye vicdan azabı yaşıyorsun bu bile senin nekadar mükemmel bir anne olduğunun göstergesi, hiç üzme kendini Allah daha büyük sıkıntılarla sınamasın.

üzülmeyin üzmeyin kendinizi bu durum bebeginizede yansir böyle bisey olsun istemiyoruz. tabiki kötü bi anne degilsiniz. benim annem beni hic emzirememis hic sütü gelmemis ben üzülmeliyim hic anne sütü emmemisim

Benim annem bana hiç süt verememiş çünkü sütü bol olsa da su gibiymiş doktor sütün besleyici değil çocuk doymuyor demiş sürekli ağlıyormuşum süt içince , doktor mama ver demiş. Ama şu anda Allah'a çok şükür ki turp gibiyim. Siz sütünüz artsın diye elinden geleni yapıyorsunuz. Asla kötü anne olduğunuzu gösterecek bişey yok.

sütle anneliğin ne alakası var. sütün yok diye belli ki çok üzülmüşsün ama anneliğinden niye şüphe ediyorsun ki. benim ilk 2 ay sütüm yoktu. bebeğime mama veriyordum sürekli kabızdı. canı nasıl acıyordu kabız olduğunda anlatamam. internetten araştırdım neler süt yapıyor diye. kendi denediklerimi yazayım. dereotu ve gece yatmadan önce bir tabak yemek yerdim. bir gün canım yemek istemedi bir nar yedim. sabah bi baktım göğüslerim süt dolmuş. sen de dene inşallah bir faydasını görürsün. bebeğini güle güle büyüt bu arada.

çocuğu olmayıp evlat edinen annelere haksızlık etmiyomusn canım

teşekkürler arkadaşlar doğru söylüyosunuz ben elimden geleni yapıyorum artırabilmek için anne sütü+mama ile yolumuza devam ediyoruz.allah hepimizin bebişlerine sağlık versin gerisi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…