- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Hayır odaya bırakıp çıkılan uyku eğitimi de var.Uyku egitiminde cocugu odada birakip odadan cikmiyorsun. Besigin yaninsa o uyuyana kadar oturuyor-gerekirse elini tutuyorsun. Yanindayim-guvendesin hissini veriyorsun ama aglarsa kucağına almiyorsun. Elini tutup sakinlestirici cumleler söylüyorsun.
Bu baska birsey...
Baktınız mı yorumlara, eski konularindan mi vurulmuş yoksa "hayır sen iyi annesin birşey olmaz demeyip; aslında bebeklerin sandığımızdan çok daha kolay şekilde etkilendiğini söyleyenlere mi saldırıyorlar demiş. Şahsen ben üzerime alındım saldırıyorlar kısmını. Çünkü ben ve birkaç arkadaş daha travmalar ile ilgili yazdı. Kaldı ki kimse de kötü anne demedi sadece davranışı normallestimemek adına detaylı anlattı.Hanımefendinin eski konusunu görünce, aha hemşireler saldırıyor, demiştim. Muhtemelen öyledir. Şimdi yorumlara bakacağım. Birini eski konulardan vurmak da bana ne bileyim işte nasıl geldigini yazmak istemiyorum. Banlanmak istemiyorum
Ben bu olayda cok dolu oldugum için bir mesajı yanlış anlayarak onu yazdım, fevri davrandım. Sonra da kurallara aykırı diye silemedim öylece kaldı. Bir de bu eski konulardan vurma mevzusu da burada çok yaşanıyor, bir de beddua. Ben de konu sahibine destek olmak isteyip tepkimi göstereyim dedim. Ama tamamen yanlış anlamışımBaktınız mı yorumlara, eski konularindan mi vurulmuş yoksa "hayır sen iyi annesin birşey olmaz demeyip; aslında bebeklerin sandığımızdan çok daha kolay şekilde etkilendiğini söyleyenlere mi saldırıyorlar demiş. Şahsen ben üzerime alındım saldırıyorlar kısmını. Çünkü ben ve birkaç arkadaş daha travmalar ile ilgili yazdı. Kaldı ki kimse de kötü anne demedi sadece davranışı normallestimemek adına detaylı anlattı.
Son olarak ben zaten üyenin eski konularını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?