Kötü bir şey mi?

Cahiller yaa illa bni konstrcaklar işte.taşeron işçi düzensiz maaşlı.
Hahahaahhaa bal gibi de börek gibi de kıskançlık :D

Sizin memur olmanızı yediremiycekler. Erkeklik gururu vıttırı zıttırı bi sürü şey işte. Eliniz ekmeğinizi tutsun. Şu dünyada başımıza her türlü şey geliyo ne yazık ki. Çok isterdim benim de öyle bi şansım olmasını. Sizin varken kesinlikle değerlendirin..

Hahahaahhaa bal gibi de börek gibi de kıskançlık :KK70:

Sizin memur olmanızı yediremiycekler. Erkeklik gururu vıttırı zıttırı bi sürü şey işte. Eliniz ekmeğinizi tutsun. Şu dünyada başımıza her türlü şey geliyo ne yazık ki. Çok isterdim benim de öyle bi şansım olmasını. Sizin varken kesinlikle değerlendirin..
Bende sizin gibi düşünüyorum kimin ne olcağı belli değil önce kendimi kurtarmak istiyorumm. Bi an moral fln kalmamstı umudumu kesmstm .kendime geldm yine tesk ederm

Valla bence güzel meslek. İhtimaliniz varsa hic durmayın. Sonra kurumlar arasi gecise ugrasirsiniz hatta isterseniz 2 yillik üniveristeye filan baslarsiniz. Bir sekilde bulunur bu devirde para kazandiktan sonra her seyi yapmak daha kolay.

Valla bence güzel meslek. İhtimaliniz varsa hic durmayın. Sonra kurumlar arasi gecise ugrasirsiniz hatta isterseniz 2 yillik üniveristeye filan baslarsiniz. Bir sekilde bulunur bu devirde para kazandiktan sonra her seyi yapmak daha kolay.
Bencede .insanlara konuşmak kolay geliyor. Ben para kazanıyım sevgili kv cim hesaplar şu kadar maaş alıyorlar diyee huyu da o cok hesapcıdır.

Back
X