- 1 Haziran 2019
- 299
- 130
- 103
- 25
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
Başka hiç bir şey yok sevgisinden eminim teşekkür ederimBence telefonu karıştırdığınızı ona söylemeyin. Hitaplar ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim) işyeri ortamı için biraz laubali bana göre de ama olabilir. Ben anormal bir şey görmedim. Kadınlar 35 zaten sevgiliniz de abla diyor. O yemek olayı illa ki öyle olmamıştır. Yani bence siz abartıyorsunuz, Eğer şuphelenmenizi gerektirecek başka bir şey yoksa bunlar iş yerlerinde stresi ve ciddiyeti yumuşatmak için yapılabilen muhabbetler (ben de sevmem ama olabiliyor)
Sevgilinde bı durum yokmuş ki niye suyu bulandiriyorsun, niye kendine huzursuzluk arıyorsun ?
Ayda üç günSenede üç gün görüşerek ilişki mi yürür ya? Uzak mesafe ilişkisinde hele görüşme sıklığı da azsa mutlaka sorun olur bence. Gereksiz yıpranan bir ilişki türü.
Yine de bana saçma geliyor uzak mesafe ilişkisi. Gereksiz yıpratıcı zor. Aynı şehirde yaşama planınız var mı? Bir süre için katlanılır da belirsizse cidden yormaya gerek yokAyda üç gün
ben çok keyif almıştım ya uzak mesafe ilişkisinden.Yine de bana saçma geliyor uzak mesafe ilişkisi. Gereksiz yıpratıcı zor. Aynı şehirde yaşama planınız var mı? Bir süre için katlanılır da belirsizse cidden yormaya gerek yok
Sık görüşmeyi “her hafta görme zorunluluğu” dediğim birinden sıkılıyorsundur bence ya. Bilmiyorum benlik bir ilişki anlayışı değil garip buluyorum bunuben çok keyif almıştım ya uzak mesafe ilişkisinden.
ne güzel her allahın günü veya her hafta sonu görüşme zorunluluğu yok, buluşulan günler aşırı keyifli geçiyordu, her anı dolu dolu yaşıyorduk. birbirimizin yokluğunu bildiğimiz için kadir kıymet daha iyi biliyorduk. 4,5 yıl böyle yürüttük ilişkimizi, sonra evlendik.
tam olarak öyle değil de heyecan kaybolmuyor uzak ilişkide.Sık görüşmeyi “her hafta görme zorunluluğu” dediğim birinden sıkılıyorsundur bence ya. Bilmiyorum benlik bir ilişki anlayışı değil garip buluyorum bunu
bilmem ki aynı eve girip çocuk yapmadan heyecan kaybolmaz bence. Yani ben uzaktan ilişkiyi oldum bittim sevmemtam olarak öyle değil de heyecan kaybolmuyor uzak ilişkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?