- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Kimene canim. Kim nederse desin. Elalemin ne dedigine bakarsaniz , daha bir cok seyle yaftalanirsiniz.
Boşver, kendini biliyorsun o yeter
Sen de fazla dertsiz kaldın galiba
Kimseye kendini anlatmak zorunda degilsin. Yaptiginda yanlis birsey yok.
Koskoca insanlarsiniz kimsenin yargılama ve kinama hakki yok.. en ufak bir laf ima duyarsaniz da verin cevabınızı. Ki adam demek ki rahatsiz olmamis yoksa şimdiye 10kez laf degindirirlerdi. Genelde bayilirlar bilmislik taslamayaEvet orası öyle, ama eğitim hakkında nutuk atınca kendimi de sorguladım açıkçası. Üniversitede okuyorum sonuçta benim de yanlış yaptığım birşey mi var acaba dedim
Adam sonuçta sizi ilk defa görüyor tanışmak için sormuştur o soruları. Sorguya çekmemiştir.
Yaşadıklarınızla vicdanınız çelişiyorsa da bazı şeylerden geri durun bir zahmet. Ne demek basit biri gibi hissettim, yakalandım vs.
adamın sizi sorguya çekme hakkı yok ki.
kaldı ki yanlış anlaşılma ne onu anlamadım. sevgilinizin evinde kalmışsınız. ee?
Bazı şeyler dediğiniz nedir? Mesela kimsenin evinde çok sık zaman geçirmemek, daima zamanında evinde olmak ve taviz göstermemek gibi mi?
Zannettim ki adam her zaman orada olduğumu düşündü, belki de kız ve erkek hep yatak odasında yatıyor, benim oğlum salonda vb diye... Ah çok kötü, adama da üzüldüm öyle hayal kırıklığına uğramış gibiydi ki...
Burada konuya başlarken bile şu şu sebepten dolayı kaldım, film izledik uyuduk diyerek açıklama yapma gereği duymuşsunuz. Bu açık açık “aynı evde kaldık ama cinsellik yaşamadık” demeye getirmektir lafı.
İstediğiniz yerde istediğiniz kişiyle kalın bize ne. Ama sizin bu açıklamanız, basit hissetmeniz, yakalandım demeniz bunların hepsi birer alt metin içerir.
Tabiiki cinsellik yaşamadık, kendi evimde olsam yaşarım bu benim kararım ama başka birinin ailesine böyle birşey hissettirmek istemedim açıkçası, zaten eve gitmekte ki amacimizda cinsellik anlamında ne benim ne erkek arkadaşımın bir beklenti de olmamasıydı.
1+1 mi ev?
Adanla niye muhatap oldunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?