Kötü bir yanlış anlaşılma oldu

Erkek arkadışınızın ev arkadaşınız babası niye sizi sorguya çekiyor neden izin veriyorsunuz buna??? Herkes kendi evladından sorumludur 18 yaşını doldurmuş bir yetişkinsin sana böyle davranılmasına izin vermemeliydin izin verdiğin için sende hatalısın

Ha bi de şöyle bi şey var. Erkek arkadaşınızın babası görseydi kötü olmuş derdim ama o insanı başka nerde görüceksiniz sanki. O yüzden takmayın

Siz kendinize basit ve kötü bi insan gibi davranmadıktan sonra kimse size o şekilde davranacak cesareti bulamaz. Durduk yerde kendi kendinize suçlu psikolojisine girmenin alemi yok.

Tanışmışsınız, size sorulan sorulara dürüst ve tatmin edici cevaplar da vermişsiniz. Bu kadar ötesi yok.

"Amcacım vallahi ben oglunuzun namusunu kirletmedim, onu kötü yola düsürmedim, kötü kadın değilim" modu siyah beyaz filmlerle beraber tarihe karıştı, hala aynı nostajik ikiyüzlü ahlak anlayışını yaşatmaya çalısanlara da nacizane tavsiyem prim vermeyin.

Ha bi de şöyle bi şey var. Erkek arkadaşınızın babası görseydi kötü olmuş derdim ama o insanı başka nerde görüceksiniz sanki. O yüzden takmayın

Herkes bir daha nerede göreceksin demiş de ya evlenirlerse ne olacak?
Adam evlilik süresince kızı görecek ve evlenmeden önce ben bizim oğlanla aynı evde kalmışlardı, tanışmıştım diyecek.
Ya benim için sıkıntı değil de bilin istedim.
EDİT: Ah pardon yanlış anlamışım...

yaptıgınız yanlıs degıl kı
sırf bunu yasamamak ıcın korktugum endıselendıgım kapısı tam kapanmayan kocaman evde bende kalmazdım
sızı yanlıs anladıgını zannetmıyorum adamın soru sormasının sebebı tanımak kım oldugunuzu bılmek cocugum kımlerle gorusuyor dıye tanısmak ıstemıs
oglum okumuyor dıye dert yanmazdı hakkında olumsuz dusundugu bırıne emın olun :)
hesap sormamıs aslında benım annem babam da arkadaslarıma sorular sorardı arkadaslarımın aılesı de bana sorardı normal bu

O zaten ogluna sormustur
Bu kiz hep burda mi kaliyor?
Sen salonda mi yatiyorsun boyle vs diye

O da aciklamistir o sekilde olmadigini

Bir daha adami gormeyecegine gore senin hakkinda ne dusundugunu de unut artik.

Haklisin kimsenin senin hakkinda farkli dusunmesini istemezsin ben de istemem ama bir yerden sonra da..kim ne dusunurse dusunsum cok da tin.der gecerim

Ayy boşver kuzum, hiç mi hiç kafana takma. Zaten bizim toplumumuzda; bir öğrenci evi ön yargısı var. Yıkılmadı gitti.. Öğrenci evleri; hep uyuşturucu, çarpık ilişkiler, alkol vs yuvası görülüyor.
Ama sana konudan bağımsız tavsiyem; daha ufak ve güvenli bir eve taşının..
Hem ısınması temizliği kolay olur hemde korkmAzsın.

Evet

Size tek önerim, kendi yaşam tarzınızın arkasında durun. Erkek arkadaşınızla birlikte uyumak sizin için normal bir şeyse, bu tavrınızı diğer insanlara karşı da sürdürün. Yani utanacak bir şey olmamalı ortada, eğer siz böyle yaşıyorsanız, başınız dik olmalı. Sizden yaşça büyük diye kimsenin karşısında utanmanıza gerek yok. Ayrıca asıl siz arkasında durmazsanız o ayıplamalar artar çünkü siz de ben yanlış bir şey yaptım hissi verirsiniz karşı tarafa haliniz tavrınızla. Bunu bu olay için değil genel söylüyorum.

herkes kendi evladindan sorumlu. hayat senin hayatin. hem akli selim bir insan olmazsasan okumaz. hedef secmezdin. yanlis bir yorum .yapmak istemiyorm dedigim seyi sakin ama sakin yanlis anlamayin karsidaki insanlarin dusuncesi icin soyluyorm .namus. kalptedir insanin kisiligindedir. kimsenin bu sekilde yadirgamisina kotu dusunmesine gerektrmez allah sana zihin acikligi versin erkek arkadasinla mutluluklar dilerim canim

Amaan senden önce kendi oğluyla ilgilensin, illa laf edecekse. Kendi oğlu gibi okumadığını düşünüp nasihat verecekti muhtemelen. Belki de nasıl birisin, hırlı mısın hırsız mısın diye içgüdü ile sormuştur. Kafana takacağın bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…