- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Hala açıklama yapıyorsunuz. Bize ne istediğinizi yaşayın diyorum ama bunu yaşarken vicdani duygularınızla aklınız aynı şeyi düşünüyor olsun.
Evet öyle
İlk ben uyandım, odadan dışarı çıktım adamı gördüm o şekilde konuşmaya başladık
o zaman keşke sevgiliniz size gelseymiş
İyi de abarttığınız bir şey yok ki. Sevgilinizle beraber kalmışsınız bunun nesi abartı?Evet, sevgilim birkaç günlüğüne yurtdışına gitmişti vatandaşlık işlemleri için, uzun süre görüşemediğimiz için birlikte kalalım, zaman geçirelim demiştik ama keşke bu kadar abartmasaydık. Ders oldu.
İyi de abarttığınız bir şey yok ki. Sevgilinizle beraber kalmışsınız bunun nesi abartı?
Ev arkadaşınızın babasından bağımsız olarak siz kendinizi suçlu görüyorsunuz bence.
Evet, sevgilim birkaç günlüğüne yurtdışına gitmişti vatandaşlık işlemleri için, uzun süre görüşemediğimiz için birlikte kalalım, zaman geçirelim demiştik ama keşke bu kadar abartmasaydık. Ders oldu.
Evet, tabii ne düşündüğünü bilemem. Adam benimle dertleşmek bile istedi hatta ama ben arkadaşlarımı da yerici birşey söylemek istemedim o anda suskun kaldım. Belki de suskun kalmasaydım, neden kaldığımı, kendimi açıklasaydım böyle hissetmezdim. Adamın çocuğunu okutmak amacıyla bu şehire getirmesi, canla başla birşeyler yapması ama karşılığında eve kız getiriyor, leş gibi yaşıyorlar vb şeyler de düşünmesini istemedim. Öyle göründü gibi.
ya sanki eve gelen sizin babanız, hadi olması sevgilinizin babası... çok saçma şeyler yazıyorsunuz yani ben anlamadım sizi. neyi açıklayacaksınız? amca valla ben burda kaldım ama sevişmedim mi diyeceksiniz nedir yani.
hayata ve olaylara bakış açınızı gözden geçirmeniz lazım.
Ben de diyorum ki öyle görünse bile ona ne?Evet, tabii ne düşündüğünü bilemem. Adam benimle dertleşmek bile istedi hatta ama ben arkadaşlarımı da yerici birşey söylemek istemedim o anda suskun kaldım. Belki de suskun kalmasaydım, neden kaldığımı, kendimi açıklasaydım böyle hissetmezdim. Adamın çocuğunu okutmak amacıyla bu şehire getirmesi, canla başla birşeyler yapması ama karşılığında eve kız getiriyor, leş gibi yaşıyorlar vb şeyler de düşünmesini istemedim. Öyle göründü gibi.
Ne sekilde yakalandınız ki abartmayın yok yere kafanızı meşgul ediyorsunuzMerhaba herkese,
Daha yarım saat önce yaşadığım bir üzüntüyü paylaşmak istiyorum sizlerle.
Ben öğrenci evinde 2 kişi kalmaktayım, ev arkadaşım su sıra erkek arkadaşıyla olduğu için ben de kendi erkek arkadaşımın evine gittim çünkü öğrenci evim çok büyük ve dubleks, bazı geceler korkuyorum. Kapılar tam tutmuyor, ev kapısı bazen tam kapanmıyor, kilitlesem dahi kendimi yalnızken kötü hissediyorum.
Dün gece erkek arkadaşımın evinde kaldım, birlikte film izledik ve uyuduk, daha sonra bu sabah erkenden erkek arkadaşımın ev arkadaşının babası çıkageldi. Çok üzüldüm, kendimi çok basit biri gibi hissettim, adam beni sorguya çektı, ailemin mesleği, hayattaki hedeflerim vb. Hepsini de söyledim, halbuki eğitimime çok önem veren biriyim ama kötü biri gibi hissettim ilk kez yaşadım böyle birşeyi, adam kendi oğluna çok kızdı okumuyor diye, adamın gözündeki çaresizliği gördüm, çok hak verdim aslında ama bende o şekilde yakalanmak istemezdim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ben de diyorum ki öyle görünse bile ona ne?
Yaptıklarınızın veya yapmadıklarınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz.
Siz bu hesap vermemezliği kendi içinizde kabul etmediğiniz için şu an böyle hissediyorsunuz. Halbuki hareketlerinizin hesabını kimseye vermek zorunda olmadığınızı içselleştirip ona göre davransanız suçlu hissetmiyor olurdunuz.
Bence ev arkadaşınızın babasını düşünmeden önce kendi içinizde bunu bir oturtun. Sonra zaten siz de kendinizi suçlu hissetmezsiniz.
Ne sekilde yakalandınız ki abartmayın yok yere kafanızı meşgul ediyorsunuz
Siz kendinizi biliyorsanız boşverin kim ne düşünürse düşünsün, adam belki merakından sormuştur o soruları, yakalandık şeklinde düşünmeyin ne yaptınız ki yakalanacak hırsızlık mı dolandırıcılık mı, masum bir şekilde aynı evde kalmışsınız, zamanla herkes herkesin nasıl biri olduğunu da anlar zatenMerhaba herkese,
Ben öğrenci evinde 2 kişi kalmaktayım, ev arkadaşım su sıra erkek arkadaşıyla olduğu için ben de kendi erkek arkadaşımın evine gittim çünkü öğrenci evim çok büyük ve dubleks, bazı geceler korkuyorum. Kapılar tam tutmuyor, ev kapısı bazen tam kapanmıyor, kilitlesem dahi kendimi yalnızken kötü hissediyorum.
Dün gece erkek arkadaşımın evinde kaldım, birlikte film izledik ve uyuduk, daha sonra bu sabah erkenden erkek arkadaşımın ev arkadaşının babası çıkageldi. Çok üzüldüm, kendimi çok basit biri gibi hissettim, adam beni sorguya çektı, ailemin mesleği, hayattaki hedeflerim vb. Hepsini de söyledim, halbuki eğitimime çok önem veren biriyim ama kötü biri gibi hissettim ilk kez yaşadım böyle birşeyi, adam kendi oğluna çok kızdı okumuyor diye, adamın gözündeki çaresizliği gördüm, çok hak verdim aslında ama bende o şekilde yakalanmak istemezdim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ne kadar kötü bir hal, hayatın hakkında hiçbir söz hakkı olmayan ve ömründe tek kez eskaza gördüğün elin herifine, "Valla billa biz sevişmedik amca" alt metinli açıklama yapmak zorunda hissetmek.
Toplumun size empoze ettiği kafadan sıyrılmanız dileğiyle.
Şunu da ekleyeyim o adamın da yanlışları olmuştur hayatında ki sizin ki yanlış demiyorum, hata yapmamış insan yok kimse peygamber değilMerhaba herkese,
Şunu da ekleyeyim o adamın da yanlışları olmuştur hayatında ki sizin ki yanlış demiyorum, hata yapmamış insan yok kimse peygamber değil
Asıl utanması gereken kişi o adam. İlk kez gördüğü ve tanımadığı birini yaftaladığı ve sorguya çektiği için. Onu ilgilendiren bir şey yok. Herkes kendi işine baksın. Keşke hiç açıklama yapmasaymışsınız.
Merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?