Kötü bir yanlış anlaşılma oldu

İyi de abarttığınız bir şey yok ki. Sevgilinizle beraber kalmışsınız bunun nesi abartı?

Ev arkadaşınızın babasından bağımsız olarak siz kendinizi suçlu görüyorsunuz bence.

İyi de abarttığınız bir şey yok ki. Sevgilinizle beraber kalmışsınız bunun nesi abartı?

Ev arkadaşınızın babasından bağımsız olarak siz kendinizi suçlu görüyorsunuz bence.

Evet, tabii ne düşündüğünü bilemem. Adam benimle dertleşmek bile istedi hatta ama ben arkadaşlarımı da yerici birşey söylemek istemedim o anda suskun kaldım. Belki de suskun kalmasaydım, neden kaldığımı, kendimi açıklasaydım böyle hissetmezdim. Adamın çocuğunu okutmak amacıyla bu şehire getirmesi, canla başla birşeyler yapması ama karşılığında eve kız getiriyor, leş gibi yaşıyorlar vb şeyler de düşünmesini istemedim. Öyle göründü gibi.

ya sanki eve gelen sizin babanız, hadi olması sevgilinizin babası... çok saçma şeyler yazıyorsunuz yani ben anlamadım sizi. neyi açıklayacaksınız? amca valla ben burda kaldım ama sevişmedim mi diyeceksiniz nedir yani.

hayata ve olaylara bakış açınızı gözden geçirmeniz lazım.

Olayın bir anda gelişmesi bana kötü hissettirdiği için şu an kendimi tam olarak ifade edemeyebilirim. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim

Ben de diyorum ki öyle görünse bile ona ne?
Yaptıklarınızın veya yapmadıklarınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz.

Siz bu hesap vermemezliği kendi içinizde kabul etmediğiniz için şu an böyle hissediyorsunuz. Halbuki hareketlerinizin hesabını kimseye vermek zorunda olmadığınızı içselleştirip ona göre davransanız suçlu hissetmiyor olurdunuz.

Bence ev arkadaşınızın babasını düşünmeden önce kendi içinizde bunu bir oturtun. Sonra zaten siz de kendinizi suçlu hissetmezsiniz.

Ne sekilde yakalandınız ki abartmayın yok yere kafanızı meşgul ediyorsunuz

Çok teşekkür ediyorum yol gösterici yorum ve önerilerinizden dolayı. Çok haklısınız

Ne sekilde yakalandınız ki abartmayın yok yere kafanızı meşgul ediyorsunuz

Sevgilimle uyurken yakalandık. Ben aslında sabahin erken saatlerinde adamı görür gibi oldum, uyku sersemiydim, ev arkadaşından daha farklı biriydi ya erkek arkadaşımı dürttüm "Evde biri var" dedim o da bana "Ev arkadaşım var sadece" dedi ben de uyku sersemi yanlış gördüm demek ki dedim ama uyanınca yanılmadığımı anladım.

Siz kendinizi biliyorsanız boşverin kim ne düşünürse düşünsün, adam belki merakından sormuştur o soruları, yakalandık şeklinde düşünmeyin ne yaptınız ki yakalanacak hırsızlık mı dolandırıcılık mı, masum bir şekilde aynı evde kalmışsınız, zamanla herkes herkesin nasıl biri olduğunu da anlar zaten

Şunu da ekleyeyim o adamın da yanlışları olmuştur hayatında ki sizin ki yanlış demiyorum, hata yapmamış insan yok kimse peygamber değil

Asıl utanması gereken kişi o adam. İlk kez gördüğü ve tanımadığı birini yaftaladığı ve sorguya çektiği için. Onu ilgilendiren bir şey yok. Herkes kendi işine baksın. Keşke hiç açıklama yapmasaymışsınız.

Çok konuşamadım zaten, adam genellikle oğluna kızmakla meşguldu ama bende nasibimi aldığım için hareketlerimi sorguladım sadece. Acaba erkek arkadaşımda ust uste kalmam doğru olmadı mı dedim, halbuki dün akşam hiçte gitmek istememiştim, hem çok yorgundum hem de içimde kötü bir his vardı. Bundan sonra biraz daha ayarını tutturmaya çalışacağım. Korksam bile evde kalacağım

Amaann. Siz ne takıyorsunuz... Kendinizi bildikten sonra boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…