kötü biri miyim kızlar :(

Çocukla çocuk mu oldunuz yani?
Enteresan.
Desinler ne var bunda?
Kusura bakma da benim kadar sert bir insan yoktur sanırım çevremde.
Ama çocuklara ve hayvanlara asla kıyamam.
Senin sinirlendiğini görünce inadına yaparlar ayrıca.
Kadına da çok sinirlendim.
Şiddetle hiçbir yere varılmaz.
Bu konuda kocana hak verdim.
Diğer konularını bilmiyorum.

Ben ciddiye almanıza şaşırdım
Bana deseler anıma göre değişir tepkim ama sanırım tepkisiz kalırdım
Sevimli gelirlerse laf atardım gülerek sevimsizlerse iplemezdim sıkılır giderlerdi

Oncelikle merak ettim bu çocuklarin sizi bu şekilde kafaya takmasinin bi nedeni olmalı?
Mutlaka bisey yaşanmış ve sizde bu zayıf yonunuzu cocuklara belli etmissiniz onlarda sizi noktanizdan vuruyor.
Guclu olun hayu biraz daha çocukların korkusundan balkona cikamiyorum demissiniz.
Çocuklar size öyle dediğinde ooo hemde son model arabam sizi de gezdireyyimi diyip gülün.yada çocukları gordugunuz gibi onların soylemesine fırsat vermeden merhaba cocuklaarr bugün hepiniz harika gorunuyorsunuz diyin.bu şekilde hem sevgilerini kazanmış olursunuz hemde size olan davranışlarıni unutturursunuz.

ben de küfür, hakaret ediyorlar sandım, sadece komiklik yapmaya çalışıyorlar akıllarınca, hepimiz yapmadık mı çocukken, gülün geçin, gülmüyorsanız görmezden gelin, korkup saklanmak cama çıkamamak falan aşırı tepkiler değiller mi? duyan da karşınızda seri katil oturuyor sanır

Arkadaşlar olumsuz yorumlar gelmiş.. kesinlikle çocuklarına şiddet uygulamasını istemem ben sadece uyarin dedim. Tam balkondan içeriye gidiyordum ki büyük oğlu yine dalga geçince kadın vurdu tabiki de yapmayın dedim yani. Olayı ayrıntılı yazmadım. Ayrıca her balkona pencereye çıkışında konuşurlar benimle bende konuşurdum asla çocukları tersleyecek bir durumum olmadı. Çıkıp cikamama konusuna grlirsek evlerimiz yakın dedim onu. Pencere silinca çamaşır aşınca anneli çocuklu ses duydularmi :camasir silkelerken yada pencerenin açılmasını) direk pencereye ususuyorlar ve durup gozlerini bana dikiyorlar. Öylece bakıyorlar ya rahatsız olmaz misiniz hayır yani bakacak ne var. Ve hiç tepki yok.. bu bir yıldır böyle artık dayanamadım ya.

Kötü biri değilsiniz ama ciddiyetiniz size zarar vermeye başlamış. Ne demek cami açamıyorum balkona çıkamıyorum. Ben sizin yerinizde olsam var arabam gelin gezdireyim caniniz mı sıkıldi bakayım falan derdim gülüp geçerdim bir süre sonra onlar da alışırdı zaten. Küfür falan etmedikleri sürece sorun yok. Sizin onlara ses etmemeniz duymazdan gelmeniz daha çok üstünüze gelmelerine neden oluyor tavir değişikliğine gidin bence.

annesi o çocuğa dayak atarken öylece seyrettiniz mi.. "önemli değil çocuk o" diye dövmesine engel olmalıydınız.. biraz daha vicdanlı olmanız için söylüyorum bunu, canınızı yakmak için değil.. bence daha sabırlı ve merhametli olun insanlara karşı, özellikle çocuklara..

Dovdugunde uyardım kadını siz sadece uyarin dedim yazmıştım ama okumadınız sanırım

ilk defa çocuk görüyorsunuz sanırım. Zaten amaçları sizi kızdırıp eğlenmek. Bi iki gün görmezden duymazdan gelseniz, onları amaçlarına ulaştıracak bi reaksiyon vermeseniz zaten sıkılıp başka eğlenceler arayacaklar kendilerine. Çok kasıntı tepkiniz. Abla dememelerıne bile takılmıssınız. Kötü birisiniz diyemem ama anlayışsız olduğunuz kesin. Çocuğunuz da yok sanırım, bı gün olursa anlarsınız aslında ne kadar boş şeylere kızdıgınızı.

Yani kavga etmedim anlamında o o psikolojiyle ne yazdığını bilmiyorum inanın vebgece geç saatte paylaştım. Eşimle de limonu olunca k.b

Küçük bir bebeğim var. İnanın bir yıldır kapı pencere çıkinca anneleri de dahil çıkıp bana anlamsizca bakıyorlar hiç bir tepki yok siz rahatsız olmaz miydiniz

Küçük bir bebeğim var. İnanın bir yıldır kapı pencere çıkinca anneleri de dahil çıkıp bana anlamsizca bakıyorlar hiç bir tepki yok siz rahatsız olmaz miydiniz
Konuyu çocuklar üzerinden açmayın o zaman. Hem anneleri de yapıyor diyorsunuz hem çocukları annelerine şikayet ediyorsunuz. Pek mantikli bi hareket değil. Çocukları yaptıkları bi şeyden sorumlu tutamazsınız ama anneleri bi yetişkin. Madem açıkca söyleyin kadına böyle böyle yapıyorsunuz rahatsız oluyorum dikkat edin diye. Çocukları uyarın demek sizin asıl problemınızı çözmüyor. Tamam çocukların dayak yemelerını istememiş olabilirsiniz ama sikayet ederken, uyarın derken en iyı ihtimalle azarlanacaklarını biliyordunuz. Ne kazandırdı size bu olay? Kadın yine çıkıp size bakacak çünkü asıl rahatsızlıgınızdan haberi bile yok.

Çocuklar evinden içeri de bakıyorlarmış, annelerinden gördüklerini yapıyorlar işte yavrucaklar.
Ben hak veriyorum şu konuda size, ama çocuklara kızmayın. Nesilden nesile taşıdıkları bi terbiyesizlik hali bu, kızacaksanız annelerine, babalarına kızın.
Hatta mümkün olduğunca duruşunuzu bozmadan, onlarla bir arkadaş gibi konuşarak yaptıklarının hoş olmadığını tatlı dille aktarabilin. Belki sizi sever ve örnek almaya değer biri olarak görürler de bazı huylarını düzeltirler. Öyle içeri kaçmalar, kaş çatmalarla olmaz.

Bit kadar çocukkenden beridir, annemin-babamın tembihleri, öğretileri ile yoğruldum.
Bazen ev kapılarını açık bırakırdı komşular, cereyan yapsın essin diye, bizim daire de en üst katta; hatırlarım annemin dediklerini ilkokul 1e giderken:

"Açık kapıdan içeriye dikkatlice bakma kızım, gözünle hırsızlık yapmış gibi olursun" ...
Biz bu tembihlerle büyüdük. Bu yüzden "Çocuktur yapar amaaan ne bilsin" denilmesine karşıyım.
Ağaç yaş iken eğilir.

Annelerini bu gün görürsem söylerim ama ben artık utanıyorum çocuklarla da arkadaş olmaya cliscam inşallah sizin dediğimiz gibi olur

Annelerine söyledim dün zaten ama kadın hiç oralı olmadı bir daha denerim şansımı. Cocuklarlada arkadaş olmaya çalışırım inşallah her şey güzel olur:)

İyi de hanfendi konu sahibi onların eğlence objesi degil!
Siz sorun etmeyebilirsiniz ama rahatsız olduğu için balkona cikamama sorunlu olduğunu gostermez

İyi de hanfendi konu sahibi onların eğlence objesi degil!
Siz sorun etmeyebilirsiniz ama rahatsız olduğu için balkona cikamama sorunlu olduğunu gostermez

yanlis anlasilmasin, ben konu sahibine "sorunlu" demek istemedim. Sorun sizde derken fazla alingan demek ki diye dusundum icimden. zaten cocuklarin tam olarak ne yaptigini veya ne dedigini de bilemiyorum cunku konuda fazla detay verilmemis. Sadece "nazli araban var mi" gibi bir cumleden yola cikarak dusundugumu soyledim. Herkesin kisiligi farkli tabi, ben cok takilmazdim, dedigim gibi kufur veya terbiyesizlik icermiyorsa kucuk takilmalari hosgoru ile karsilardim. Ama tabi konu sahibi daha hassas ve alingan bir yapiya sahip olabilir ona birsey diyemeyecegim. Bence cocuklarin anneleriyle degil de cocuklarla direk konusup yaptiklari seyden rahatsiz oldugunu soylerse durum cozulebilir.

Profilinde yazdığın yaştaysan sana anormal gelebilir bu tarz davranışlar.
Ama bence sen de onlar sana baktığı zaman sen de onlara bak espri yap şakaya vur.
Normale dönerler.
Bak sana bir şey anlatayım da gül.
Geçenlerde bir avm'ye gittik çocuk bankta oturuyor ben de yanından geçerken kardeşine dürttü.
Dediki ; abiiiii burda kocaman kadınlar var ya.
Beni kastederek.
Uzun boyluyum kemiklerimde iri olduğu için normal kadınlardan farklı geldim gözüne demek ki.
Ben de göz kırptım böyle bakakaldı bana.
Ama çok güldürmüştü beni.

yahu çocuk deyip geçmek yerine ya da vurmak yerine nazik olmayı öğütlemek çok mu zor
bunlar okula gidip arkadaşlarına zorbalık ediyor bu sefer olmadı sokaktaki kediye köpeğe her türlü canlıya saldırıyorlar
büyüdüklerinde karılarını dövenlerin çocukluklarında melek oldukların mı zannediyorsunuz
bi davranış kötüyse kötüdür bunu anlatmak yerine çocuktur de geç demek sadece gelecekteki olaylara zemin hazırlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…