kötü biri miyim kızlar :(

Eşine düşündüklerini söyleseydin ya sıcağı sıcağına. Nasıl bana kötü dersin diye atar yapsaydın. Bakın kocanız da çocuklar da sessiz kaldığınız için size iyi demiyorlar aksine eşiniz kötü kalplilikle suçluyor, çocuklar dalgaya devam ediyor. Demek ki susmamalısınz.

Annelerine söyledim dün zaten ama kadın hiç oralı olmadı bir daha denerim şansımı. Cocuklarlada arkadaş olmaya çalışırım inşallah her şey güzel olur:)

kusura bakmayın ama sindirilmişsiniz sindirilmeye devam ediyorsunuz siz yetişkinsiniz
çocukların arkadaşı olmak zorunda değilsiniz yarın öbür güm çocuğunuzu da dövecekler bu gidişata dur demesseniz

valla canınızı sıktığınıza değmez
bende ciddi biriyimdir
ama öyle bir durumda
hahaaa benim var ya sizin derdim herhalde

Kesinlikle katılıyorum, bende çocuktur yapar demem, çünkü bizde çocuktuk, ama hiç böyle aşırı davranışlarda bulunmazdık çünkü öğretilmişti, neyin yanlış neyin doğru olduğunu küçücükken bilirdik. Bu algının değişmesi lazım çünkü çocuk yetiştirmekte ayrı bir sorumluluk, ayrı bir iş, meslek gerçekten. Çocuğunu düzgün yetiştirememiş anne babalar kusura bakmasınlar ama sırf çocuktur deyip kimsenin çocuğunun cefasını derdini ben çekemem gerekeni yaparım.

Çocuk sonuçta bence biraz anlayışlı olmak lazım çünkü kendi bildiklerini yapıyorlar .annesinin de tokat atması hic hoş olmamis

Ben bir kötülük göremedim sizde.
Çocuklara tokat atması sizi bağlamaz, annenin düşünmediği çocuğu siz düşünecek değilsiniz.
Az veya çok rahatsızlık varsa bir şekilde uyarılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…