Kötü biri miyim?

Katılıyorum

Kötü olup olmadığına biz karar veremeyiz fakat zevklerin kişiliğini ele geçirmiş.. yazık cocuga üzüldüm dicemde oda isini biliyor gibi

Kiminle yatıp kalktığın sadece seni ilgilendirir. Kötü veya iyi olduğun bu durumunla değerlendirilmez. Cinsellik ihtiyaçtır. Yaşarsın, olur biter. Takacak birşey yok bunda. Sıkılınca artık istemediğini söylersin olur

Aslında böyle yapmana ramen hala arkadaşların var ve söylediğine göre sana değer veriyorlar. Demek ki özünde iyi birisin ya da muhabbetin falan saruyor ya da başka bi iyi yanın var bilemem. Ama sen de çevrendekiler de mutlusunuz anlaşılan. O yüzden böyle devam et bence. Önemli olan mutlu olmanız. Herkes örnek olcak diye bi kural yok.

canım bundan önce de her ilişkinde elde edince soğuma oldu mu böyle? Yani öncesinde çok isteyip elde edince gözden düşmesi gibi..

Bence özgür cinsellik yaşıyor olmasaydın, başka konuda bu şekildedavransaydın kadınlar böyle linç etmezdi nacizane görüşüm.

Çocuğa evlilik düşünmediğini, bunları konuşmak için çok erken olduğunu söyle nazikçe mutlaka

Ne güzel anlatmışsınız. ama yanlış değil yine de bence, cinsel özgürlük. dediğiniz gibi bu işlerin erkeği kızı yok

Son düzenleme:
Cok tehlikeli biri gibime geldin konu sahibi.. az cok tahmin edebiliyorum nasil biri oldugunu.. sahsen ben arkadasinin yerinde olsam seni hayatimdan derhal cikartirim.. birde guluyorsun aglanacak haline.. yazik cok yazik

Tamda duymak istediğim buydu aslında insanların iki gıdım yazıyla önyargılı olup hakaret derecesine taşımaları çok üzücü Uzaklaşmayı denedim hatta bunu onunlada konuştuk oturduk bir deniz kenarına başladık dertleşmeye tüm içimi dökütüm sonra bu karar senin dedi. Evet gerçektende benim ama dediğiniz gibi kafam karışmış durumda en iyi arkadaşımda o olduğu için seçimler çok zorlu Uzaklaşmayı ne zaman denesem başaramıyorum :/

Çocuğa evlilik düşünmediğini, bunları konuşmak için çok erken olduğunu söyle nazikçe mutlaka
Tabikide söledim dediğim gibi aynı zamanda arkadaşımda olabildiği için herşeyi anlattım

cinsellik bir ihtiyaç olabilir eyvallah, su da bir ihtiyaç, her yerden içiyor musunuz o suyu? azıcık seçicilik yahu

konu sahibi önüne gelenle beraber olup aynı anda bir çok kişiyi idare etmiyor. bir duygu karmaşası yaşamış. hem beraber olduğu kişi konuşamadığı hiç bir paylaşımı olmadığı bir adam değil. sanki adam evli, ya da kızın beş sevgilisinden biri, ya da tam tersi... Sadece eski kız arkadaşına ayarlamayı düşünürken kendi gönlü düşmüş ya da aklı diyelim... karşılıklı olarak... o kıza ayarlamamış, çocukla kızın arkadaşı arasında zaten hiçbir şey geçmemiş bundan seneler öncesinde bile... yani bilemiyorum, herkesin kıstası farklıdır gibi geliyor. buradaki tek sorun konu sahibinin duygularını çok iyi tahlil edemiyor oluşu. belki alışkanlık, belki hoşlanma, belki sadece cinsel çekim hissediyor... bunu saptayabilirse sorun yok bence. Seçicilik tavsiyesi bu yüzden çok yersiz geliyor bana böyle konularda.

Cok tehlikeli biri gibime geldin konu sahibi.. az cok tahmin edebiliyorum nasil biri oldugunu.. sahsen ben arkadasinin yerinde olsam seni hayatimdan derhal cikartirim.. birde guluyorsun aglanacak haline.. yazik cok yazik

Pekii ayarlarkende arkadaşım onu sevdiğimi az buçuk tahmin ediyordu. Ve ayarlamakta tek gecelik birşeydi. İkisinede engel oldum çocuk dediki zaten o kızla anca öle işler yapılır arkadaşımı savunsamda bir yerde haklı daha sonra çocuk dedi ki ben seninle olmayı istiyorum DİKKATİNİZİ ÇEKERİM CİNSELLİK DESEMDE SADECE BU DEĞİL. Sanki herkese veriyormuşum gibi tepkiler aldım. Bunları anlatmadım çünkü özel hayat diye birşey var Benim tek sorunum gerçekten seviyo muyum sevmiyo muyum anlayamamak. Yani tabikide seviyorum hep yanımda olsun istiyorum Ama benim görüşümle uyuşmuyo birini sevebilmek saçma farkındayım ama bana zayıflık gibi geliyor burda sorun ben bu gelgitleri yaşarken çocuğun duyguları kesin ve emin doğru insanı benim

Sanırım şimdi daha iyi anladım seni, farkında olmadan aşık olmuş olabilirsin aşk insani bir duygu, kimya vs birçok şey var işin içinde, öyle bana mantıksız geliyor diyerek engellenemiyor. Hele bir de 20li yaşlarının başındaysan daha çook şaşkınlık yaşayacaksın kendi duyguların yüzünden, oluruna bırak, doya doya yaşa ilişkini, bu kalıplara sokmaya çalışma, ille evleneceksiniz diye bir şey yok, ben 10 yıldan fazla flört ettim evlenmedim daha. Önceden herkesten hemen soğurdum karşıma bu kişi çıkana kadar, valla eşekten düşmüşe döndüm sonra anladım aşk olduğunu hep görmek istiyorsan zaten öyle çok duygu karmaşası yok, tabuların ya da eski inandıkların yüzünden karmaşa.. zamana bırak her şeyi doya doya yaşa ilişkini genç kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…