Bence çok şey kaçırıyorsun. Herşeyini anlatabildiğin ve onunda anladığı ve yardım ettiği her olumsuzlukta yanında olan sen düştüğünde yeniden ayağa kaldıran her türlü etkinliği yapabildiğin çekinmediğin yanında doğal olabildiğin biri herşeyin bu kadar iyi olması rahatsız ediyor acaba daha sonra neyle karşılaşacağim Ayrıca cinselliği dost gibi anlaştığım biriyle yapmak çok daha keyifliDost gibi anlaştığı biriyle cinsellik yaşayanı da ilk defa görüyorum.
Hayır olamazz kabul etmeyeceğim kiiSanırım şimdi daha iyi anladım seni, farkında olmadan aşık olmuş olabilirsinaşk insani bir duygu, kimya vs birçok şey var işin içinde, öyle bana mantıksız geliyor diyerek engellenemiyor. Hele bir de 20li yaşlarının başındaysan daha çook şaşkınlık yaşayacaksın kendi duyguların yüzünden, oluruna bırak, doya doya yaşa ilişkini, bu kalıplara sokmaya çalışma, ille evleneceksiniz diye bir şey yok, ben 10 yıldan fazla flört ettim evlenmedim daha. Önceden herkesten hemen soğurdum karşıma bu kişi çıkana kadar, valla eşekten düşmüşe döndüm sonra anladım aşk olduğunu hep görmek istiyorsan zaten öyle çok duygu karmaşası yok, tabuların ya da eski inandıkların yüzünden karmaşa.. zamana bırak her şeyi doya doya yaşa ilişkini genç kadın
Kağıda dökmeyi deneyeceğim bakalım neler çıkıcak karşımaBence siz yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. Arkadaşınıza ayarlarsanız, iki tarafın ilgisinden de mahrum kalacaktınız. İki tarafın ilgisini de kaybetmemeyi seçip kedinize ayarlamışsınız. Bunun sevgiyle ya da aşkla alakası tabi ki yok. Öncelikle kendinize zaman verin. Hayatınıza farklı insanlar alın. Bu şekilde arada kalırsınız. İstemediğiniz bir ilişkiyi yürütmek yıpratıcı olacaktır. Kendinizi dinleyin. Bunun kötülük veya iyilikle bir alakası yok. İnsanız biz mükemmel olamayız değil mi? Her şeyin bir nedeni vardır. Acaba neden böyle davranıyorum diye kendinize bir sorun. Kağıda dökün duygularınızı. Umarım net kararlar verebilirsiniz :)
Hayır olamazz kabul etmeyeceğim kii
O kadar zamansız ki çok önemli sınavlarım var çok yoğun olmam gereken günlerim
Oluruna bıraksam da pek öle olmuyor genelde olurunda çocuğun yanında oluyorum
Bu ne şimdi? İyisin, böyle devam et dememizi mi bekliyorsunuz? Daha çok sevişin
Kağıda dökmeyi deneyeceğim bakalım neler çıkıcak karşıma
Ayrıca yalnızlıktan korkan biri olduğumu dülünmüyorum sonuçta yalnız geldik yalnız öleceğiz ve nedense tüm insanların yalnız olduğunu düşünüyorum ne dostluklar gördüm biri diğerinden 1 puan fazla olduğunda kıskanan ayrıca düşünüyorum da 5 yıl önce dost dediklerimiz yanımızda mı hadi diyelim çok mutluyuz beraberiz beni hiç bırakmıycak insanlar var sonuçta ölüm var yalnızızzz bunu kabul ediyorum
Bence çok şey kaçırıyors
Bence çok şey kaçırıyorsun. Herşeyini anlatabildiğin ve onunda anladığı ve yardım ettiği her olumsuzlukta yanında olan sen düştüğünde yeniden ayağa kaldıran her türlü etkinliği yapabildiğin çekinmediğin yanında doğal olabildiğin biri herşeyin bu kadar iyi olması rahatsız ediyor acaba daha sonra neyle karşılaşacağim Ayrıca cinselliği dost gibi anlaştığım biriyle yapmak çok daha keyifli
çocuğun yanında oluruna bırak zaten, yani kafandakileri oluruna bırak. Bir de uzakta aşk acısı çekme, ders mers çalışamazsın çünkü aşık olmuşsun sanki, üzgünüm
Zayıflık dediğin o şey var ya daha ne şaşkınlıklar yaşatacak, hepsine değer merak etme, rahat ol, sonunuz ne olur şimdiden bilinmez, ama ilişkiden ciddileşiyor diye kaçılmaz
Çocuk da madem destek olabilen biri, derslerini çalış, sana destek olur herhalde, ama aşkınızdan da mahrum kalmayın.
Sen resmen bağlanacağım diye uzaklaşmaya çalışıyorsun, ıssız kadıngerek yok, bağlan, ne var bunda? acı çekmekten korkuyorsan da o olmadan da olmuyor bu işler. korkacak bir şey yok..
Ayrıca konu bir erkeğe ait olsaydı başka bir forumda, bağlanma korkusuyla uzaklaşan adama uzaklaşıyor diye kızardı kadınlarımız, kimse bırak ayrıl demezdi, ben cinsiyetsiz bakıyorum bu işlere, sen çocuğa bir yanlış yapmıyorsun, o sana.. yaşayın aşkınızı da okulunuzu da ihmal etmeyin, hadi bakalım
Ömür boyu mutluluklar sağlık sevgiBir şey kaçırdığımı sanmıyorum zira evliyim zaten
İşte bana söz geçmiyor. Buraya yazmadan önce dedim tamam idare edicem sonuçta ders konusundan birbirimizin eksikliklerini tamamlıyoruz dedim zaten aynı ortamdayız beraber çalışıyoruz tabi benim kurtlarım kaynadı. Ayağımı sürtüyorum çocuk derse odaklanmaya çalışıyor bakıyorum devam ediyor kulağına fısıldıyorum. utanmam da yok devam ediyorum çocuğunda dengesini bozuyorum. Sonra diyorum ne yapıyorum benimde çalışmamı engelliyorum çocuğunda. Bu beni korkutuyor uzaklaşmaya çalışıyorum ortak düşündükOlmadı oda bozuldu. off offf
Bir fikir danışmak istiyorum. Akşamları bizim ev hep boş bomboşş yalnızlıktan ölüyorum. O biraz romantik biri bende odun bildiğin saf odunE işte hormonlar yaşınız genç ilişki yıllanmamış çok, ne yaparsınsınavlara kadar uzaklaşınca çalışacağını bilsem git başka yerde çalış diyeceğim ama..
En güzeli kalkın gidin okulun kütüphanesine beraber, çalışın akşama kadar hiç kalkmadan başından, sonra akşam hasret giderirsiniz. sonra dersler kalınca sen büsbütün kaçarsın aşktan
Biri dediğin arkadaş çevrenden mi? Beraber battaniye altında film de izledik, el ele kumsallarda da yürüdüm aşık aşıkBir fikir danışmak istiyorum. Akşamları bizim ev hep boş bomboşş yalnızlıktan ölüyorum. O biraz romantik biri bende odun bildiğin saf odunDemişti beraber yorganın altında film izleriz gibi fikirler ona güveniyorum tabi ki sorun bu değil sorun bunu birisi öğrense tepkisi bu beni korkutuyor sonuçta beraber kaliteli zamanlar geçireceğiz. Bu konuda diyebileceğiniz bir şey var mı yada siz bu kaçamaklardan yaptınız mı
Biri dediğin arkadaş çevrenden mi? Beraber battaniye altında film de izledik, el ele kumsallarda da yürüdüm aşık aşıksadece mum ışığı dans falan o olayları hiç sevmem... onun dışında zaten hemen her an romantiktir de aynı zamanda.
tepki dediğin alaya almaksa alsınlar, dikkate alma, ki ben özelimi pek anlatmam kimseye de.. hem nereden duyacaklar ayrıntıyı, orasını da pek anlayamadım.
tepki dediğin konu komşu ailen vs ise o işler biraz zor, koşullarını anlatırsan yorum yapabilirim ancak. şimdi seni bir sıkıntıya sokmayı da istemem
E aileye söylemek zor böyle şeyleri, ilişkini söylediysen belki diyeceğim ama, sabaha kadar hop oturur hop kalkar herhalde ailen, cinsellik yaşadığınızı biliyorlarsa bile mesela annen, çok ayrıntı vermek rahatsız edici olabiliyor. Ama gece kalacak sabah gidecek konu komşu görür de ailene söyler diye çekiniyorsan ve bu aile içi kötü durumlara neden olacaksa dikkat et derim çünkü o konu komşu söylüyor görürseŞu an farkettim çenemi tutsam hiç bir şey olmazAma benim derdim çok saçma biliyorum ve bunu söylemekten utanıyorum ama banyomuz pek hoş değil. Rahatsız oluyorum.
Çocuğu eve atacağımVe sanırım aileme söylemeyeceğim bütün gece sabaha kadar yalnız kalıyorum zaten de daha önce hiç bu işlere karışmadığım için ailemin tepkisini de bilmiyorum. En iyisi 5 yıl sonra söylemek
Ay banyo diyor hahahaŞu an farkettim çenemi tutsam hiç bir şey olmazAma benim derdim çok saçma biliyorum ve bunu söylemekten utanıyorum ama banyomuz pek hoş değil. Rahatsız oluyorum.
Çocuğu eve atacağımVe sanırım aileme söylemeyeceğim bütün gece sabaha kadar yalnız kalıyorum zaten de daha önce hiç bu işlere karışmadığım için ailemin tepkisini de bilmiyorum. En iyisi 5 yıl sonra söylemek
Konu komşuyu halledebilirim. pek sorun olmaz. Komşularımızın çoğu yaşlı zaten bir o kadarı da boşE aileye söylemek zor böyle şeyleri, ilişkini söylediysen belki diyeceğim ama, sabaha kadar hop oturur hop kalkar herhalde ailen, cinsellik yaşadığınızı biliyorlarsa bile mesela annen, çok ayrıntı vermek rahatsız edici olabiliyor. Ama gece kalacak sabah gidecek konu komşu görür de ailene söyler diye çekiniyorsan ve bu aile içi kötü durumlara neden olacaksa dikkat et derim çünkü o konu komşu söylüyor görürse
Belki çok büyük bir derdim yok hatta dert bile değil ama birazdan anlatıcaklarım yaptıklarım çok şerefsizce geliyo ne yaptığımı bile çözemiyorum Uzatmadan başlıyorum
Uzun bi süre önce biriyle tanışmıştım bana karşı hisleri olduğunu öğrenmiştim ama hep arkadaşım olarak kalmasını istiyordum biriyle beraber olmak istemiyordum Neyse uzatmayacağım. Sonunda arkadaşıma onu ayarlamaya çalıştım tam oldu olucak çocukla beraber olmak istedim böylece o planda suya düştü Onunla çok iyi anlaşıyorum dost gibi ama cinsellikte var beni mutlu ediyor işte herşeyin bozulduğu yer burası o şu meşhur aradığı insanın ben olduğunu düşünüyor evlilik hayalleri kuruyor bide anlatıyor ama ben bunu istemediğimi söyleyemiyorum sürekli kendimle çelişiyorum bazen bitmesini o kadar çok istiyorum ki ve hiç bir sorun yokken bazen mutlu oluyorum. Sürekli bir dengesizlik arkadaşlarıma anlatmıştım. Bana dedikleri birini elde edince sevmeyi bırakıyorsun mantıklı geldi çünkü ne zaman küçük bir tartışma olsun bi sevgi patlaması zaten onunla olmayı kabul etmemin sebebi arkadaşımı ayarlamıştım elden gidiyordu
Deliriyo muyum ne
sorun olmaz o zaman, umarımKonu komşuyu halledebilirim. pek sorun olmaz. Komşularımızın çoğu yaşlı zaten bir o kadarı da boşilişkimi azıcık öğrenir gibi oldular ve sanki yarın evlenecek mişim gibi telaşe panik en iyisi ayrıntılara girmeyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?