- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Pink_Women
Yok hayır
Keyfi
Yoo bence iyisiniz bile..keyfi aylarca sizde kalmaları ne demek..dünya iyisi olsalar tahammül edilmez..özel hayat diye birşey var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır
Keyfi
uzak memeleketlerdeyiz
onların kültürü böylymiş felan filanYoo bence iyisiniz bile..keyfi aylarca sizde kalmaları ne demek..dünya iyisi olsalar tahammül edilmez..özel hayat diye birşey var
zaten ben çalışıyorum amageldiğinde kolu komşuya aile ziyaretine gidin
ben zaten calışıyorum
ama onlardan fırsat bulamadığım için bundan de tat bile alamıyorum
eşime söylüyorum anlıyo fakat icraat yok
belkide amacı aile yapmamaktırO zaman siz söyleyeceksiniz direk yüzlerine.
Evliliği anlayamadık anne diyip, açık açık söyleyeceksin.
Hasta olsa, muhtaç olsa, tamam!! Ama 40 yaşında gencecik bir kv, hiç mi anlayış sahibi olmaz, PESSSSS!
onların kültürü böylymiş felan filan
öyle diyorlar ama benim kültürüm böyle değil diyorum
belkide amacı aile yapmamaktır
olamaz mı?
ben artık böyle düşünüyorum
zaten ben çalışıyorum ama
akşamdan akşama görmeye bile dayanamaz hale geldim
onların dilini bilmiyorum ben
ama onlar benim dilimi bildikleri halde kendi dillerinde konuşuyorlar
ben bunu sıkıntı etmiyorum ama eşim bundan sıkılmamı sıkıntı ediyor benim
derler desinlere bakarsan koca döver de söver de. senin durumunu yaşayan komşumuz vardı. kız ev hanımı olduğu halde eşinin sülalesine hizmet etmekten bıktı, iki yılın sonunda çıktı gitti. kızın mesaisi hizmetçi gibi sabah ezanında başlayıp gece yarısı bitiyordu. senin tek şansın çalışıyor olman. sabret bakalım ne değişecek tutulmayan sözlerle?yaaa ne bileyim sorsan insanlar içkisi yok kumarı yok abdestinde namazında çok iyi neyden dolayı ayrılıyon derler
ben bunu desem eee gelsinler ne olacak derler
o yüzden bende çocuk yapmıyorum yaaaValla o zaman icabına bakacaksın, bu kadar da yüzsüzlük olmaz artık. Burada gördügüm kv' ler beni şok içine sokuyor.
Nazar değmesin benimkisi geldiginde, bana iş yaptırmak istemez, kızım zahmet verdik diye diye... Üzülür...
İşte insan böyle olsun canımı yesin ama seninki FENA FENA...
Bunun en kısa sürede çözümünü bul.
Hele cocuk olsa, daha hiç gitmez.
peki siz olanları unutup eskisinden daha iyi oldunuz mu
ben bu tavırla olsam eşim daha çok onların yanında oluyor
son şansı zaten eşim bir ay daha dişimi sıkacağımderler desinlere bakarsan koca döver de söver de. senin durumunu yaşayan komşumuz vardı. kız ev hanımı olduğu halde eşinin sülalesine hizmet etmekten bıktı, iki yılın sonunda çıktı gitti. kızın mesaisi hizmetçi gibi sabah ezanında başlayıp gece yarısı bitiyordu. senin tek şansın çalışıyor olman. sabret bakalım ne değişecek tutulmayan sözlerle?
Allah yaşatmasın bir daha o günleri inşallahevet canım unuttum ben olanları, ben başka bir milyon sıkıntı daha yaşadım sözlendikten sonra ve evliliğin başında. bu içlerinde en ufak olanı idi nerdeyse. ama eşimi kendim seçtim ve ailem bekleyin biraz birbirinizi tanıyın demesine rağmen dinlemeyip apar topar tanışmamla evlenmem arası 6 ayken evlendim. öyle olunca başta kendim ettim kendim buluyorum dedim, kendim çözmeye çalıştım. sorunları ne onun ailesine ne kendi aileme hiç yansıtmadık ama. ikimiz arasındaki problemler de zamanla çözüldü, ailesi zor zamanımızda hiç yanımızda olmadı, eşim de onlar için beni kırmaya gerek olmadığını benim de aslında kötü niyetli olmadığımı anladı..kendi ailemi de istemem ben öyle uzun süreli, anladı eşim. kindar biri değilim biri özür dilesin anında affederim. eşim de öyle yaptı, kin tutmadı. ne o ne ben kapattığımız konuları açmadık. arada kavgada falan söylüyorum ama o da zamanla azalacak inşallah![]()
Yani bu uzun misafirlikler çok tuhaf geldi bana. Bari toplu gelseler. Tek seferde 1-2 hafta ağırlasanız gitseler. 3 ay biri, aylarca diğeri. Böyle evlilik mi olur?Yok hayır
Keyfi
O zaman siz söyleyeceksiniz direk yüzlerine.
Evliliği anlayamadık anne diyip, açık açık söyleyeceksin.
Hasta olsa, muhtaç olsa, tamam!! Ama 40 yaşında gencecik bir kv, hiç mi anlayış sahibi olmaz, PESSSSS!
iyi de islam a göre gelin eşinin ailesi ile birarada kalmaya, onlara hizmet etmeye mecbur değildir ve zorlanamaz. elbette herkesin ana babası kıymetlidir. ama orta yolda herkesin hoşlanacağı bir çözüm bulunmalı.yaaa ne bileyim sorsan insanlar içkisi yok kumarı yok abdestinde namazında çok iyi neyden dolayı ayrılıyon derler
ben bunu desem eee gelsinler ne olacak derler
aaaa bak benim annem demişti bunu kaynanama. kaynanam gittim evlerini gördüm sizde gidin görün vs gbi şeyler söylemiş anneme , annem de çocuklar hele bir evliliğe alışsın birbirini tanısın daha yeni evliler şimdi gidip evlerini görecek zaman değil demişağzına sağlık diyebildim anneme
![]()