- Konu Sahibi ahirimsensin
-
Şurda bir araştırma yapayım desem, ayrılıkların, kavgaların, sorunların sebebi %80 sanal alem çıkar.
Bence siz sevgilinize güveninizi yitirmişiniz. Belki ki zamanında bir hata yapmış ve siz hala onun hesabını ödüyorsunuz.
Anlamam ki niye kurcalar durursunuz ? Bakın anlatmış işte, en azından doğruyu söylemiş.
Başka adreslerden mesajlar falan attığınıza göre siz en kötü duruma hazırlamışsınız zaten kendinizi.
kötü bişi olduğunu düşünmüyorum hepimiz yaptık zaman zaman bu gibi şeyler..
hatta ben şuan bile düşünüyorum erkek arkadaşımı bi denesem diye ama bi yanlışı olmadı bana gerek görmüyorm.
ama artık için rahat etsin demek ki gerçekten bitirmişş...
bir kere affetmişsin umarım bir daha tekrarlamaz.
senin onu denediğini anlamış olamaz dimi :26:evet hazırladım ne olcaksa olsun diye ama şimdide suçluluk duygusu içindeyim
daha önce yaptığı hatadan dolayı süphe etmeniz normal ve bence iyi yapmıssın sevgilinde cevap vermemiş iyi bi sey yani her sey yolunda kafana takma
senin onu denediğini anlamış olamaz dimi :26:
gerçi öyle oldugu sanmıyorum aslında da sorayım dedim
bence boşuna pişmanlık duyma,ona da sana da iyi ders olmuş işte..sevgilin bir daha böyle bir hataya düşmez,sen de bir daha onu denemezsin
yok cnm anladığını sanmam çünkü maili bana göstermeden silmiş ki ben kıza sataşmayım diye
cvp atmadığınada eminim durmadan açıp bakıyorum çünkü
yahu o zaman sevgilini de kendini de rahat bırak, gezin dolaşın eğlenin canım
benmde aklıma soktunuzz yaa denesemmi öyle bişey :) neyse şimdilik gerek yok .Senin konuna dönersek bence hiç suçluluk duyma senin güvenini yıkan o
hatta bi ara başka bi kızdan mesaj at tanışmak iste falan hala konuşuyomu tanımadığı kişilerle kontrol et:) çokmu abarttımki:)?
abartmadın cnm o da aklımda
ama sanmam tlfnnu hiç gizlemedi 2 yıl
faceten mesaj atcan yahu:) ama neyse kıza cevap vermemiş ya artık güvenmeye başla senn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?