- Konu Sahibi fataldanger
-
Ben de basından beri ameliyat düşünmemiştim hiç (burnum çirkin)Çok geçmiş olsun. Durumunuz ne kadar kötü bilmiyorum ama neden memnun olmadığınız bir burunla yaşamaya devam edesiniz? 38 yaşındayım ve geçen ay yüzümden bir operasyon geçirdim, estetik amaçlı. Botoksumu da hiç ihmal etmem. Kendinize bakmanız gereken asıl yaşlara geliyorsunuz. Madem rahatsızsınız, iyi bir doktora kaygılarınızı anlatın ve bir revizyon ameliyatı olun. Rahatsız olmazsanız Burun fotonuzu görmek isterim. Dr ismini de burada ifşa edin ki yeni insanlara zarar veremesin.
evdeki misafirlerimizle ilgilenmem gerekti.Konu sahibi konuyu açmış, gönder butonuna bastığı anda biri ensesine odunla vurmuş bayıltıp kaçırmış herhalde. Aksi halde konuyu açtığı anda forumdan çıkış yapmasına anlam veremedim
Doktor ferruh bingül. Kimse kendisine yanaşmasın lütfen. işte korkuyorum. aslında bir doktor var aklımda bu aralar, revizyonda çok başarılı fakat o kadar pahalı ki, ailemin bu parayı karşılayabileceğini sanmıyorum. Burnumun gerçekten düzeleceğine inandığım bir doktor bulabilsem hemen ameliyat olurdum tabii ücreti de hesaba katarak, bütçeme uygun birisini bularak. Çok iyi doktorlar resmen araba fiyatına revizyon yapıyor.Çok geçmiş olsun. Durumunuz ne kadar kötü bilmiyorum ama neden memnun olmadığınız bir burunla yaşamaya devam edesiniz? 38 yaşındayım ve geçen ay yüzümden bir operasyon geçirdim, estetik amaçlı. Botoksumu da hiç ihmal etmem. Kendinize bakmanız gereken asıl yaşlara geliyorsunuz. Madem rahatsızsınız, iyi bir doktora kaygılarınızı anlatın ve bir revizyon ameliyatı olun. Rahatsız olmazsanız Burun fotonuzu görmek isterim. Dr ismini de burada ifşa edin ki yeni insanlara zarar veremesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?