- Konu Sahibi fataldanger
-
Adım "estetik harikası"ne çıkacak diye korkuyorum. Oysa ben hiç ameliyatsızken çok daha güzel, çok daha çekiciydim. Karakteristik bir yüzüm vardı, dikkat çeken birisiydim.Fotoğraf paylaşabilir misiniz, revizyon olun iyi hissedeceğinize eminim
Bunca yıl bu tiple nasıl gezdim inanın bilmiyorum. Aslında çevremdeki kıskanç insanlar yüzünden bu ameliyata çekildim ben. Kıskandıkları için bana çirkin hissettirmeye çalışanlar oldu. Bir kadın olarak bu tip bir kadınla mutlaka karşılaşmışsınızdır, oluyor öyleleri. Kadın kıskançlığı denilen şey. İnsanların kötü niyetlerinin kurbanı oldum. Eğer onlar bana çirkin olduğumu hissettirmese idi bu işlere bu arayışlara girer miydim? Maddi olarak olanağım yok benim, ailem karşılayacak. Onlara 30 bin lirayı nasıl harcatabilirim ki ben, vicdanım sızlar.Yapmayın lütfen hayatı zindan etmeyin kendinize. Yaşınız geçmemiş ki hem geçmiş olsa ne farkeder. Önemli olan sizin bundan sonra ne hissedeceğiniz. İşiniz gücünüz varsa, maddi olarak iyi durumdaysanız revizyon olun. Çok iyi doktorlar var artık. Ama sıkmayın canınızı bu kadar
Uzun süredir tedavi görüyorum, ancak bu kadar düzelebildim.Önce bir psikologla mı görüşseniz acaba? Çok sağlıklı gelmedi bana ruh haliniz. Sonrasına bakarsınız revizyon mu olur, kendinizi mi seversiniz.
İşte bir bulabilsem "o doktor"u. Çevremde bana tevsiye verebilecek birileri de yok.Başka bir doktorla hatta bir kaç doktorla görüşüp fikir alsanız, belki düzeltilir rahatsız olduğunuz durum?
Hepimizin hayatında var böyle insanlar haklısınız. Ama zaman geçtikçe onları duymazdan gelmeye alışmalısınız.Bunca yıl bu tiple nasıl gezdim inanın bilmiyorum. Aslında çevremdeki kıskanç insanlar yüzünden bu ameliyata çekildim ben. Kıskandıkları için bana çirkin hissettirmeye çalışanlar oldu. Bir kadın olarak bu tip bir kadınla mutlaka karşılaşmışsınızdır, oluyor öyleleri. Kadın kıskançlığı denilen şey. İnsanların kötü niyetlerinin kurbanı oldum. Eğer onlar bana çirkin olduğumu hissettirmese idi bu işlere bu arayışlara girer miydim? Maddi olarak olanağım yok benim, ailem karşılayacak. Onlara 30 bin lirayı nasıl harcatabilirim ki ben, vicdanım sızlar.
Saçımı bile bağlayamıyorum biliyor musunuz? Çok kötü bir his. Tamamen düzeltecek bir doktor bulsam, bunun garantisi olsa hiç düşünmeden ameliyat olurum.30dan sonraki hayat çöpe mineden memnun olmadığınız bir durumu kabullenmek zorunda gibi hissediyorsunuz ki kendinizi?
O kitabı aldım ama nedense okuyamadım, kitap akmadı. Herkesin çok beğendiği kitap bende neden böyle oldu onu da anlayamadım.Hepimizin hayatında var böyle insanlar haklısınız. Ama zaman geçtikçe onları duymazdan gelmeye alışmalısınız.
Belki de hiç kötü bir buruna sahip değilsiniz tamamen baskıdan dolayı böylesiniz. Zaten şuan burnunuzu yeniden yaptırsanız bile büyük ihtimalle beğenmeyip hemen yine kusur arayacaksınız.
Kimsenin yüzü dört dörtlük değil. Mutlaka asimetriler var yüzümüzde buna bende dahilim.
Bakın siz ne yapın biliyor musunuz? Önce moral olarak kendinizi düzeltin sonra bu arayışa girin. Hatta Dr David Burns'ün "İyi hissetmek "adlı kitabını okumalısınız mutlaka
Yani keşke yıllar önce yaptırsaydım, bu burunla bu çirkin suratla yıllarımı geçirmeseydim.Yaş ne alaka anlamadım
evet daha erken yapsaydın revizyonu iyidi
Ama yaşında bir şey yok...50 yaşında olunca da güzel olmak istemezmisin mesela? Tamamen kendi ruh sağlığın için!?
Çünkü baksana kendini beğenmemek seni bu yaşında nasıl düşüncelere soktu...
Ihtiyaç duyuyorsan yap bir an önce
Özelden bir burnunuzun fotoğrafını atma şansınız var mı bana?O kitabı aldım ama nedense okuyamadım, kitap akmadı. Herkesin çok beğendiği kitap bende neden böyle oldu onu da anlayamadım.
O konuda çok hassasım ve korkularım var. İnternette fotoğrafımın olması fikri beni biraz tedirgin ediyor. Ama mesela aynı şehirde oturuyor olsaydık buluşurduk, burnumu görmüş olurdunuz.Özelden bir burnunuzun fotoğrafını atma şansınız var mı bana?
Güvenememişsindir doktorlaraYani keşke yıllar önce yaptırsaydım, bu burunla bu çirkin suratla yıllarımı geçirmeseydim.
Tabi haklısınız, ben zaten bunu isterken yüzünüzün bütünü değil de sadece burnunuzu görmek istemiştim.O konuda çok hassasım ve korkularım var. İnternette fotoğrafımın olması fikri beni biraz tedirgin ediyor. Ama mesela aynı şehirde oturuyor olsaydık buluşurduk, burnumu görmüş olurdunuz.
Onu biliyorum. Çok güzel olduğumu söyleyenler bile var. Ki ben de insanların dış görünümlerini umursamıyorum. Fakat mesele kendime gelince kendime karşı acımasızlaşıyorum. Bana hep güzel olduğumu söylüyorlar ama mesela bir arkadaşım geçen bir fotoğrafımı çekti o kadar çirkin görünüyordum ki...Keşke fotoğraf diye bir şey olmasaydı diyesim geldi. Fotoğraflarda kendimle yüzleşinceye kadar iyiyim, yüzleştikten sonrası kötü.Tabi haklısınız, ben zaten bunu isterken yüzünüzün bütünü değil de sadece burnunuzu görmek istemiştim.
Ama şunu söyleyeyim inanın bir insanla sadece ilk tanışma aşamasında dış görünüşe önem veriliyor sonrasında hiçbir şekilde bahsi geçmiyor. Kendinizi böyle rahatlatın.
Ama burnumu görseniz eminim böyle demezdiniz. Bu arada benim burnumda da işlevsel sıkıntılar çok fazla. Nefes almakta da çok zorlanıyorum.2 kez burun ameliyatı oldum ki 2, dokturum çok ünlü bir dr du ozamanlar ,
ve ikiside benım nefes almamı sağlamadı ama ben herşeye ragmen çok güzelim
güzl çirkin konusunu kimseyle konuşmaya tenezzül bile etmem çünkü çirkinsin deme şansları yoktur ,
ben bu öz güvenle geziyorum sende bu şekilde gezersen kimse seni çirkin görmez göremez
Ama burnumu görseniz eminim böyle demezdiniz. Bu arada benim burnumda da işlevsel sıkıntılar çok fazla. Nefes almakta da çok zorlanıyorum.
E bizde öyleyiz. Siz ona ne takılıyorsunuzOnu biliyorum. Çok güzel olduğumu söyleyenler bile var. Ki ben de insanların dış görünümlerini umursamıyorum. Fakat mesele kendime gelince kendime karşı acımasızlaşıyorum. Bana hep güzel olduğumu söylüyorlar ama mesela bir arkadaşım geçen bir fotoğrafımı çekti o kadar çirkin görünüyordum ki...Keşke fotoğraf diye bir şey olmasaydı diyesim geldi. Fotoğraflarda kendimle yüzleşinceye kadar iyiyim, yüzleştikten sonrası kötü.
Yukarıda da dediğim gibi bu tarz yerlerde fotoğrafımı paylaşmaya biraz çekiniyorum. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?ben hiç nefes almıyorum meselaaa uzun süre öpüşemem , uzun süre denizde yüzemem , ve 46 senedir ağzım açık yatarım ,
kapatınca ölürüm çünkü ,
sana şunu anlatmaya çalılşıyorum zannetmiyorum ki çok kötü olsun burnun , sen begenmediğin için seni herkes öyle görüyor ,
özelden resim at bakayım
Ne yani bir burun güzel olduğu halde kötü çıkabilir mi fotoğrafta?E bizde öyleyiz. Siz ona ne takılıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?