Kötü burun ameliyatı

Bunca yıl bu tiple nasıl gezdim inanın bilmiyorum. Aslında çevremdeki kıskanç insanlar yüzünden bu ameliyata çekildim ben. Kıskandıkları için bana çirkin hissettirmeye çalışanlar oldu. Bir kadın olarak bu tip bir kadınla mutlaka karşılaşmışsınızdır, oluyor öyleleri. Kadın kıskançlığı denilen şey. İnsanların kötü niyetlerinin kurbanı oldum. Eğer onlar bana çirkin olduğumu hissettirmese idi bu işlere bu arayışlara girer miydim? Maddi olarak olanağım yok benim, ailem karşılayacak. Onlara 30 bin lirayı nasıl harcatabilirim ki ben, vicdanım sızlar.

Hepimizin hayatında var böyle insanlar haklısınız. Ama zaman geçtikçe onları duymazdan gelmeye alışmalısınız.

Belki de hiç kötü bir buruna sahip değilsiniz tamamen baskıdan dolayı böylesiniz. Zaten şuan burnunuzu yeniden yaptırsanız bile büyük ihtimalle beğenmeyip hemen yine kusur arayacaksınız.

Kimsenin yüzü dört dörtlük değil. Mutlaka asimetriler var yüzümüzde buna bende dahilim.
Bakın siz ne yapın biliyor musunuz? Önce moral olarak kendinizi düzeltin sonra bu arayışa girin. Hatta Dr David Burns'ün "İyi hissetmek "adlı kitabını okumalısınız mutlaka

30dan sonraki hayat çöpe mi neden memnun olmadığınız bir durumu kabullenmek zorunda gibi hissediyorsunuz ki kendinizi?
Saçımı bile bağlayamıyorum biliyor musunuz? Çok kötü bir his. Tamamen düzeltecek bir doktor bulsam, bunun garantisi olsa hiç düşünmeden ameliyat olurum.

O kitabı aldım ama nedense okuyamadım, kitap akmadı. Herkesin çok beğendiği kitap bende neden böyle oldu onu da anlayamadım.

Yani keşke yıllar önce yaptırsaydım, bu burunla bu çirkin suratla yıllarımı geçirmeseydim.

Yani keşke yıllar önce yaptırsaydım, bu burunla bu çirkin suratla yıllarımı geçirmeseydim.
Güvenememişsindir doktorlara
yeni bir hayal kırıklığından korkmuşsundur
Bu çok doğal,cesaretin kırılmıştır
Ama artık adım at ufak ufak araştır
10 yıl öncesine göre araştırmak görmek birşeyleri daha kolay ve biraz şans ile atlatırsın gayet bunu da

O konuda çok hassasım ve korkularım var. İnternette fotoğrafımın olması fikri beni biraz tedirgin ediyor. Ama mesela aynı şehirde oturuyor olsaydık buluşurduk, burnumu görmüş olurdunuz.
Tabi haklısınız, ben zaten bunu isterken yüzünüzün bütünü değil de sadece burnunuzu görmek istemiştim.
Ama şunu söyleyeyim inanın bir insanla sadece ilk tanışma aşamasında dış görünüşe önem veriliyor sonrasında hiçbir şekilde bahsi geçmiyor. Kendinizi böyle rahatlatın.

2 kez burun ameliyatı oldum ki 2, dokturum çok ünlü bir dr du ozamanlar ,

ve ikiside benım nefes almamı sağlamadı ama ben herşeye ragmen çok güzelim

güzl çirkin konusunu kimseyle konuşmaya tenezzül bile etmem çünkü çirkinsin deme şansları yoktur ,

ben bu öz güvenle geziyorum sende bu şekilde gezersen kimse seni çirkin görmez göremez

Onu biliyorum. Çok güzel olduğumu söyleyenler bile var. Ki ben de insanların dış görünümlerini umursamıyorum. Fakat mesele kendime gelince kendime karşı acımasızlaşıyorum. Bana hep güzel olduğumu söylüyorlar ama mesela bir arkadaşım geçen bir fotoğrafımı çekti o kadar çirkin görünüyordum ki...Keşke fotoğraf diye bir şey olmasaydı diyesim geldi. Fotoğraflarda kendimle yüzleşinceye kadar iyiyim, yüzleştikten sonrası kötü.

Ama burnumu görseniz eminim böyle demezdiniz. Bu arada benim burnumda da işlevsel sıkıntılar çok fazla. Nefes almakta da çok zorlanıyorum.

Ama burnumu görseniz eminim böyle demezdiniz. Bu arada benim burnumda da işlevsel sıkıntılar çok fazla. Nefes almakta da çok zorlanıyorum.

ben hiç nefes almıyorum meselaaa uzun süre öpüşemem , uzun süre denizde yüzemem , ve 46 senedir ağzım açık yatarım ,

kapatınca ölürüm çünkü ,

sana şunu anlatmaya çalılşıyorum zannetmiyorum ki çok kötü olsun burnun , sen begenmediğin için seni herkes öyle görüyor ,

özelden resim at bakayım

E bizde öyleyiz. Siz ona ne takılıyorsunuz ?

Yukarıda da dediğim gibi bu tarz yerlerde fotoğrafımı paylaşmaya biraz çekiniyorum. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende dört yıl tel taktırdım, dişlerim teller çıktığında bile çarpık çurpuk kaldı, en sonunda kan beynime sıçradı gittim zirkonyum kaplama yaptırdım şimdi gayet güzel, baktıkça bakasım geliyor ama bazen düşünüyorum “çarpık dişlerle çok mu mutsuzdum?” diye... Hayır değildim aslında, sadece “insanlar ne der?” diye fotoğraflarda pek gülmezdim, halbu ki insanların umrunda bile değilmiş. O çarpık dişlerden sonra inci gibi dişlerimle insanların karşısına geçtiğimde çoğu kişi fark etmedi bile dişlerimi Ben söylediğimde “eee senin dişlerin güzeldi zaten.” dediler :)) Yani; demem o ki biz bazen kendimizde ki kusurları abartıyoruz. Senin de birazcık böyle olduğunu düşünüyorum. Ayrıca hiç bir kadın kendisine çirkin dememeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…