- Konu Sahibi fataldanger
-
Fotoğraflara bakana kadar kendimi beğeniyorum. Ama bir fotoğrafıma maruz kalmayayım, hemen acı gerçekle yüzleşiyorum. Aynada kendimi güzel görme sebebim de muhtemelen kendime, görünüşüme alıştığım içindir.Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende dört yıl tel taktırdım, dişlerim teller çıktığında bile çarpık çurpuk kaldı, en sonunda kan beynime sıçradı gittim zirkonyum kaplama yaptırdımşimdi gayet güzel, baktıkça bakasım geliyor ama bazen düşünüyorum “çarpık dişlerle çok mu mutsuzdum?” diye... Hayır değildim aslında, sadece “insanlar ne der?” diye fotoğraflarda pek gülmezdim, halbu ki insanların umrunda bile değilmiş. O çarpık dişlerden sonra inci gibi dişlerimle insanların karşısına geçtiğimde çoğu kişi fark etmedi bile dişlerimi Ben söylediğimde “eee senin dişlerin güzeldi zaten.” dediler :)) Yani; demem o ki biz bazen kendimizde ki kusurları abartıyoruz. Senin de birazcık böyle olduğunu düşünüyorum. Ayrıca hiç bir kadın kendisine çirkin dememeli :)
Kimse kusursuz değil ki, facetune ile azıcık oynayıver :))Fotoğraflara bakana kadar kendimi beğeniyorum. Ama bir fotoğrafıma maruz kalmayayım, hemen acı gerçekle yüzleşiyorum. Aynada kendimi güzel görme sebebim de muhtemelen kendime, görünüşüme alıştığım içindir.
Yorum ve fikirlerinizle konuma katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Yıllardır tedavi görüyorum, gerçi görünüşümle ilgili bu endişeler yoktu uzun bir süre, farklı şeylere takılıyordum. Bu aralar görünüşümle ilgili endişe ve pişmanlıklarım çoğaldı.Konu ve yorumlarınızı genel itibari ile okudum. Açıkçası beden algınız ile ilgili bir sorununuz mu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Şayet böyle bir durum var ise 10 ameliyat olsanız da burnunuz çok güzel olsa da asla memnun olmayacaksınız. Bunun için de öncelikle psikiyatri polikliniğine baş vurun lütfen ( psikolog haricinde medikal tedavi ihtiyacınız var mı diye). Sanırım psikoloğa gidiyorsunuz tedavi etkinliği açısından tekrar değerlendirin lüzum halinde referans üzerine yeni birine başlayabilirsiniz. Nefes açısından değerlendirmesi için kbb ye baş vurun görüşlerini alın. Umarım en yakın zamanda istediğiniz burun ve huzura kavuşursunuz
Yorum ve fikirlerinizle konuma katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Yıllardır tedavi görüyorum, gerçi görünüşümle ilgili bu endişeler yoktu uzun bir süre, farklı şeylere takılıyordum. Bu aralar görünüşümle ilgili endişe ve pişmanlıklarım çoğaldı.
Evet, ters ışık ve ışık yanıltmaları deniyor hatta bunaNe yani bir burun güzel olduğu halde kötü çıkabilir mi fotoğrafta?
o uygulama ücretli değil mi?Kimse kusursuz değil ki, facetune ile azıcık oynayıver :))
Umarım o yüzdendir.Evet, ters ışık ve ışık yanıltmaları deniyor hatta buna
Evet bu pişmanlığım yeni çoğaldı, çekindiğim bir fotoğraftan sonra oldu bu. Burnumun çirkinliğini görünce ağlamaktan beter oldum, çok ama çok üzüldüm. Geç kaldım diye düşünüyorum ister istemez. 20-30 arası bu çirkin burunla geçti.( görüşmeleriniz de bu konuya da ağırlık verin olmadı belli ki sizin hayatınızı çok etkiliyor. Pişman olmayın lütfen ve hiç bir şey için geç değil daha çok gençsiniz ve önünüzde çok zaman var. Revizyon için de asla geç mi kaldım diye düşünmeyin
Ya ben yamuk çıkıyorum fotoğraflarda onu ne yapalım?Umarım o yüzdendir.
İnsanlar öyle deyince "demek ki gerçekten çirkinim" diye düşünüyor insan da, değil mi? Sanırım bizi kırmamak için iyi yorum yapıyorlar. Halbuki gerçeği bilseler "evet gerçekten kötü çıkmışsın, normalde güzelsin" derlerdi.Ya ben yamuk çıkıyorum fotoğraflarda onu ne yapalım?
Valla bak teselli olun diye söylemiyorum bildiğin yüzüm yamuk çıkıyor, soruyorum herkese gerçekten yüzümün şurası yamuk mu diye samimi olduğum herkes hayır ne yamuğu değil diyor
Bak benimki ameliyattan sonra beebatti.emre uregen e gidin benim o kikirdak kalmamis burnumu duzeltti.ama pahali fakay duzeltirSaçımı bile bağlayamıyorum biliyor musunuz? Çok kötü bir his. Tamamen düzeltecek bir doktor bulsam, bunun garantisi olsa hiç düşünmeden ameliyat olurum.
Yo oluyosunuz bazen ameliyat sonrasi cidden beter oluyorKonu ve yorumlarınızı genel itibari ile okudum. Açıkçası beden algınız ile ilgili bir sorununuz mu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Şayet böyle bir durum var ise 10 ameliyat olsanız da burnunuz çok güzel olsa da asla memnun olmayacaksınız. Bunun için de öncelikle psikiyatri polikliniğine baş vurun lütfen ( psikolog haricinde medikal tedavi ihtiyacınız var mı diye). Sanırım psikoloğa gidiyorsunuz tedavi etkinliği açısından tekrar değerlendirin lüzum halinde referans üzerine yeni birine başlayabilirsiniz. Nefes açısından değerlendirmesi için kbb ye baş vurun görüşlerini alın. Umarım en yakın zamanda istediğiniz burun ve huzura kavuşursunuz
Rahatlayın biraz nolur. Kötüyse kötü güzelse güzel. İnsanlar sizi böyle kabul etmiş işteİnsanlar öyle deyince "demek ki gerçekten çirkinim" diye düşünüyor insan da, değil mi? Sanırım bizi kırmamak için iyi yorum yapıyorlar. Halbuki gerçeği bilseler "evet gerçekten kötü çıkmışsın, normalde güzelsin" derlerdi.
Bir fotoğrafa göre değerlendirmeyin ama sizi bu kadar rahatsız eden bir şey için ne yapıp edin çalışın para biriktirin referanslı bir hekime revizyon yaptırın. Ama geç kaldım diye düşünmeyin daha çok güzel yillariniz var. Son olarak şunu söylemek istiyorum burnu çok güzel bir arkadaşım var ama bir fotoğrafa ışık öyle bir gelmiş öyle bir çıkmış ki burun çok çok fenaEvet bu pişmanlığım yeni çoğaldı, çekindiğim bir fotoğraftan sonra oldu bu. Burnumun çirkinliğini görünce ağlamaktan beter oldum, çok ama çok üzüldüm. Geç kaldım diye düşünüyorum ister istemez. 20-30 arası bu çirkin burunla geçti.
Tabii ki aksini demek istemedim aslındaYo oluyosunuz bazen ameliyat sonrasi cidden beter oluyor
Bilmiyorum, ben bir kez ücret ödedim şimdi ücretsiz bir şekilde kullanıyorum ama 2 yıl falan oldu herhalde :)o uygulama ücretli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?