Kötü burun ameliyatı

Fotoğraflara bakana kadar kendimi beğeniyorum. Ama bir fotoğrafıma maruz kalmayayım, hemen acı gerçekle yüzleşiyorum. Aynada kendimi güzel görme sebebim de muhtemelen kendime, görünüşüme alıştığım içindir.

Konu ve yorumlarınızı genel itibari ile okudum. Açıkçası beden algınız ile ilgili bir sorununuz mu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Şayet böyle bir durum var ise 10 ameliyat olsanız da burnunuz çok güzel olsa da asla memnun olmayacaksınız. Bunun için de öncelikle psikiyatri polikliniğine baş vurun lütfen ( psikolog haricinde medikal tedavi ihtiyacınız var mı diye). Sanırım psikoloğa gidiyorsunuz tedavi etkinliği açısından tekrar değerlendirin lüzum halinde referans üzerine yeni birine başlayabilirsiniz. Nefes açısından değerlendirmesi için kbb ye baş vurun görüşlerini alın. Umarım en yakın zamanda istediğiniz burun ve huzura kavuşursunuz

Yorum ve fikirlerinizle konuma katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Yıllardır tedavi görüyorum, gerçi görünüşümle ilgili bu endişeler yoktu uzun bir süre, farklı şeylere takılıyordum. Bu aralar görünüşümle ilgili endişe ve pişmanlıklarım çoğaldı.

( görüşmeleriniz de bu konuya da ağırlık verin olmadı belli ki sizin hayatınızı çok etkiliyor. Pişman olmayın lütfen ve hiç bir şey için geç değil daha çok gençsiniz ve önünüzde çok zaman var. Revizyon için de asla geç mi kaldım diye düşünmeyin

Evet bu pişmanlığım yeni çoğaldı, çekindiğim bir fotoğraftan sonra oldu bu. Burnumun çirkinliğini görünce ağlamaktan beter oldum, çok ama çok üzüldüm. Geç kaldım diye düşünüyorum ister istemez. 20-30 arası bu çirkin burunla geçti.

Bu kadar takıyorsanız 30 binse de 40 binse de verin, gerekirse arabanızı satın, işe girin para biriktirin ne bileyim; böyle zaten hayattan keyif almıyor gibi duruyorsunuz. Aynı şey değil ama bende yüzümdeki benden rahatsızdım, sürekli dert ediyor aynada nefret ediyor ama bişey yapmıyodum, aldırdım kurtuldum boşuna takmışım saçma sapan. Özelden eski/yeni fotolarınızı atarsanız dürüstçe yorum yapabilirim tabi kötü olduğunu düşünürsem bunu söylemem sizi daha çok yıpratmayacaksa.

İnsanlar öyle deyince "demek ki gerçekten çirkinim" diye düşünüyor insan da, değil mi? Sanırım bizi kırmamak için iyi yorum yapıyorlar. Halbuki gerçeği bilseler "evet gerçekten kötü çıkmışsın, normalde güzelsin" derlerdi.

Yüzünüzün sadece burnunuzun olduğu kısmını atın bari. Ameliyatla düzeltilmiş bir burun psikolojiyi bozacak kadar kötü olabilir mi bir yorum yapmış oluruz. Belki gerçekten de o kadar kötü değildir? Belki revizyona ihtiyacınız yoktur, bir ameliyattan kurtulmuş olursunuz gerçekçi yorumlarlar?

Saçımı bile bağlayamıyorum biliyor musunuz? Çok kötü bir his. Tamamen düzeltecek bir doktor bulsam, bunun garantisi olsa hiç düşünmeden ameliyat olurum.
Bak benimki ameliyattan sonra beebatti.emre uregen e gidin benim o kikirdak kalmamis burnumu duzeltti.ama pahali fakay duzeltir

Yo oluyosunuz bazen ameliyat sonrasi cidden beter oluyor

Rahatlayın biraz nolur. Kötüyse kötü güzelse güzel. İnsanlar sizi böyle kabul etmiş işte

Bir fotoğrafa göre değerlendirmeyin ama sizi bu kadar rahatsız eden bir şey için ne yapıp edin çalışın para biriktirin referanslı bir hekime revizyon yaptırın. Ama geç kaldım diye düşünmeyin daha çok güzel yillariniz var. Son olarak şunu söylemek istiyorum burnu çok güzel bir arkadaşım var ama bir fotoğrafa ışık öyle bir gelmiş öyle bir çıkmış ki burun çok çok fena fotoğraflar da çok etken var ondan dedim. Güzel günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…