Kötü burun estetiğim resimli

talsa

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
88
4
296
Almanya
Merhaba kizlar,

Iki yıl oldu bu burunu yaptıralı, ve o gün bu gündür kafayı yiycem. Aşırı korktuğum için narkozdan, bir türlü yaptıramadım. Dr seçimindede zorlanıyorum. İnstagramdakiler çok pahalı, diğerleride iyimi kötümü bilmiyorum. Tavsiye lerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_5211.webp
    IMG_5211.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_5212.webp
    IMG_5212.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_5210.webp
    IMG_5210.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_5209.webp
    IMG_5209.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_5208.webp
    IMG_5208.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 194
Nesini yaptırmak istiyorsunuz? Doğal duruyo işte. Kemeri alınmış. Yine ameliyat olursanız burun sırtınızı oyarlar bu sefer pişman olursunuz

ONceleri daha mi iyiydi? Doktor ne dedi? Bariz sorunlu cunku. B betunn canim ben de dogalliktan yanayim ama bu sonuc kotu. Kotu esittir dogal degildir ki.

Ameliyat sonrası resim çok güzel burun nasıl
O hal almış ?
Kötü değil doğal bir burun gibi
Ama sonuçta estetik olmuşun neden böyle olsunki ?bazen burun estetikden sonra ısrarla eski halini alırmış
Ben suan dr Salih aydını takıp ediyorum cok bilinci bir doktor (yani öyle görünüyor)

Ameliyat sonrası resim çok güzel burun nasıl
O hal almış ?
Kötü değil doğal bir burun gibi
Ama sonuçta estetik olmuşun neden böyle olsunki ?bazen burun estetikden sonra ısrarla eski halini alırmış
Ben suan dr Salih aydını takıp ediyorum cok bilinci bir doktor (yani öyle görünüyor)
Ben bu burnunu baştan beri beğenmedim. Sonra ilk zamanki resimleri de yollarım. Şu ankinden çok fazla farkı yok. Ben masadaki resmi de beğenmedim, atellerin çıktıktan sonraki halini de beğenmedim. Doğal istedim ama bu fazla doğal 🤣🤣

ONceleri daha mi iyiydi? Doktor ne dedi? Bariz sorunlu cunku. B betunn canim ben de dogalliktan yanayim ama bu sonuc kotu. Kotu esittir dogal degildir ki.
Yeni yaparız diyor. Fakat ben ona pek yaptırmak istemiyorum ama yanındaki doktor fena değil o da yaparmış Ama isim falan burada uluorta yazmak istemiyorum

Evet ya doktorlarin dogal anlayisi cok garip. Ben de dogal istedim ordan biliyorum : D
Aslinda eskiden boyle degildi. Simdi bi barbie'dir, tinkerbell'dir (bu galiba peterpan'deki peri :)) ) gidiyor ondan arasini tutturamiyorlar diye dusunuyorum. Eskiden herkes aman dogal olsun derken simdi millet para verdik belli olsun dusuncesinde hahah bu sacmalik yuzunden biz dogal isteyenlere oldu olan.
E tekrar yapsin o zaman. Paran gitmez bir daha en azindan. Narkozdan korkma, ben de cok korkuyordum ama artik o bilinmezligin getirdigi korkuyu astik az cok. Bi kere yapmissin gene yaparsin

Ben bu burnunu baştan beri beğenmedim. Sonra ilk zamanki resimleri de yollarım. Şu ankinden çok fazla farkı yok. Ben masadaki resmi de beğenmedim, atellerin çıktıktan sonraki halini de beğenmedim. Doğal istedim ama bu fazla doğal 🤣🤣
Üzüldüm ya doktorun ne dıyor peki?
2 sene olmuş daha değişmez
Ama ben yinede ameliyat resimini beğendim
Tabi shop değilse
İlk zamanlar nasilsdı hiçim değişmedi
Yolaya bilirmisin resmini
Benimde burnum uzun kaldı
Önden güzel iyi ama yandan çok kaba ve uzun :(

Back
X