- 9 Ekim 2020
- 862
- 1.089
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Nerelerdesin sen Vanessaşişman olduğumiçin insanlardan çok kötü tepkiler alıyorum
106 kiloyum ama yolum daha çooook uzun bana kilo verdikten sonra insanların tepkilerinin nasıl değiştiğine dair kısa anekdotlarınızı anlatır mısınız?
sevmekle alakalı değilKimsenin tepkisi değişmez,bunun kilo ile alakası yok.
106 kilo iken sizi sevmeyen 55 olduğunuzda dağları delmeyecek..
evet haklısınızNerelerdesin sen Vanessa
Kilo vermişin ama insanlar sana sadece vayy kilo mu verdin ne güzel olmuşum der geçer evet seni mutlu eder motive eder
Ama önemli olan senin mutlu olman sende şu negatiflik ve kendini buna boğmam düşüncesiz tavırların okdugu sürece olmaz
Kiloyla birlikte bence düşüncelerini de yenile değiş tamamen
Işte boşver sen yurtta denenleri o pantolonlar olduğun da başarmış olmanın keyfini yaşıyorsun demievet haklısınız
mesela yurtta kalıyorum 120den 110 a düştüğüm halde bana sürekli oda arkadaşlarım kötü yorum yapıyordu
tartı bozuktur vs gibi oysaki üzerime olmayan pantolonlar olmaya başlamıştı
Ohoo ooosevmekle alakalı değil
resmen yakınlarım benim kilo vermemi istemiyor gibi davranıtor
En gerçekçi tepkiyi söyleyeyim "ayyy yüzün çökmüş ,eskiden yüzün çok güzeldi"şişman olduğumiçin insanlardan çok kötü tepkiler alıyorum
106 kiloyum ama yolum daha çooook uzun bana kilo verdikten sonra insanların tepkilerinin nasıl değiştiğine dair kısa anekdotlarınızı anlatır mısınız?
şişman olduğumiçin insanlardan çok kötü tepkiler alıyorum
Kilolu olmakla alakası yok.bazi şeyler kismettir.öyle sihirli değnek değmiş gibi olacağını sanmam.şu forumda bile kimbilir kaç tane kilolu kadın var.arada anlatıyorlar.gayet de güzel evlilikleri var.gerçi eskiden ben de öyle sanıyordum ama öyle değil.allah herkesin çarşısına bir pazar veriyor er ya da geç.kısmet bence kişisel bir mesele.yaştan, cinsiyetten, boydan, postan meslekten bağımsız.şişman olduğumiçin insanlardan çok kötü tepkiler alıyorum
Zorbalık yapılıyor mu emin değilim.bu forumda bile bir sürü kilolu kadın var.hiç beğenilmeme sorunu yaşamadım diyen.ben kısmet olduğunu düşünüyorum bu işlerin.ekşiciler, inceller falan zaten kafayı kırmış tipler.dikkate almak hata olur.oyle olsa dünyada sadece boylu, poslu, güzel kişiler tercih edilirdi.öyle değil.dünyanın dengesi bu değil.Şunu söylüyüm hani bu ekşiciler/inceller ‘kadınlar paraya bakıyor, param yok diye beni istemiyorlar, reddediyorlar’ diye tüm kadınları kapsayan tespitler şey ediyorlar ya.
Hah işte erkekler de şişman/ şişman bakımsız/ bakımsız kadınlara aynı zorbalığı yapıyorlar
Şişman/ şişman bakımsız / bakımsız kadın = Fakir erkek
Gördükleri zorbalık aynı hemen hemen.
Ben zayıf olduğum için akrabalar iskelet diye dalga geçiyorlardi. İnsanlar hep konuşurlar. Siz kimseyi dinlemeyin. İyi bir diyetisyene gidin.şişman olduğumiçin insanlardan çok kötü tepkiler alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?