Hepsi gecer -bosver- degmezmiş-o seni kaybetti-hersey duzelecek zamanla-yakma kafana-inş cnm yaa .s - daha fazlasi icin 5560a terapi yaz yolla cebine gelsin ^^ hatun[/QUOTE
Demek istediginizi anlayamadim ?
Haklisiniz ama iste ben esas olan ne onu merak ediyorum yani yasayan anlar halimi diyeYani Herkesin bu sozler ve benzerlerini yazacagini vurgulamak istedim biraz daha uzunu kisasi :) olay bu
Kizlar daha once yazmistim ve sozu atmaya karar verdim . Ama beni ariyo son kararin mi diyo kararimdan eminim ama vicdanim aciyoaranzda soz nisan atan varmi beni nasil gunler bekliyo hep mutsuz mu olurum. Nasil adimlar atmaliyim
Tesekkurler. Ona hep anlattim her aradiginda onun kafasindaki kisinn ben olmadigimi benim sadece yuzumu sevdigimi ve karatermn dusuncemin onla zit olduunu anlattim hic bisey diyemedi sanirim oda farkindaeminsen, böyle büyük bir kararı verirken neden vicdan azabı yaşayasın.. demekki istemiyorsun.. dürüst davranman ona en büyük iyilik.. yanlış bir evliliğe sürüklemiyorsun onu.. bence ona iyilik yaptığını anladıkça sen de rahatlayacaksın.. hep mutsuz niye olasın? o da sen de doğru kişilerle mutlu olma şansını yakalıyorsunuz bundan sonrası için.. yolun açık olsun yıpratma kendini.. zor bir karar ama verilmiş bir karar..
Tesekkurler. Ona hep anlattim her aradiginda onun kafasindaki kisinn ben olmadigimi benim sadece yuzumu sevdigimi ve karatermn dusuncemin onla zit olduunu anlattim hic bisey diyemedi sanirim oda farkinda[/QUOTE
bir ilişki "yanlış" ise emin ol 2 taraf da bunu biliyordur ama birisi daha çabuk kabullenir ayrılır diğeri bi süre inkar edip öyle ayrılır.. o da anlayacak.. o da istemez uyuşamadığı bir eş.. kendinize fikrinize güvenin..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lütfen-acil-yardım.751270/page-6#post-36777144Kararsizsan biraz zamana yay, hemen atma sozu, nisani erteleyelim bana zaman ver de, dusun biraz
Ablam da nişan atmıştı. Senin gibi kararından emindi ama emin olmasına rağmen daha sonrasına bir kaç hafta acı çekti. Ama geçti gitti. Şu an evli ve bebek bekliyor. Her şeyin hayırlısı olsun, bu duruma kadar geldiyse koyver gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?