kotu durumdayim :(

baagyan

Ya Sabır...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
113
42
43
Kizlar daha once yazmistim ve sozu atmaya karar verdim . Ama beni ariyo son kararin mi diyo kararimdan eminim ama vicdanim aciyo aranzda soz nisan atan varmi beni nasil gunler bekliyo hep mutsuz mu olurum. Nasil adimlar atmaliyim

Hepsi gecer -bosver- degmezmiş-o seni kaybetti-hersey duzelecek zamanla-yakma kafana-inş cnm yaa .s - daha fazlasi icin 5560a terapi yaz yolla cebine gelsin ^^ hatun

şimdi söz atmanızın nedenini bilemiyorum ancak belli ki her neyse üstesinden gelemiyorsunuz.bu raddeye geldiyse,koyverin gitsin.
bir laf vardır 2 gün aglarım 3. gün yazmamı yandan bağlarım...

Yani Herkesin bu sozler ve benzerlerini yazacagini vurgulamak istedim biraz daha uzunu kisasi :) olay bu

Hayırlısı olsun artık , bu kadar çok telefondan rahatsız ediyorsa geri dönüş yapmayın daha fazla..
Konuşmaya devam ederseniz daha da zorlaştırırsınız her şeyi..
Mevzuyu bilmeden yazıyorum..

Kizlar daha once yazmistim ve sozu atmaya karar verdim . Ama beni ariyo son kararin mi diyo kararimdan eminim ama vicdanim aciyo aranzda soz nisan atan varmi beni nasil gunler bekliyo hep mutsuz mu olurum. Nasil adimlar atmaliyim

eminsen, böyle büyük bir kararı verirken neden vicdan azabı yaşayasın.. demekki istemiyorsun.. dürüst davranman ona en büyük iyilik.. yanlış bir evliliğe sürüklemiyorsun onu.. bence ona iyilik yaptığını anladıkça sen de rahatlayacaksın.. hep mutsuz niye olasın? o da sen de doğru kişilerle mutlu olma şansını yakalıyorsunuz bundan sonrası için.. yolun açık olsun yıpratma kendini.. zor bir karar ama verilmiş bir karar..

Nasil mutlu olacaksan oyle davran. Bugun ayrilmayip bir omur mutsuz olacaksan ya da ayrilinca hep icinde kalacaksa ona gore adim at. İliskinizi en iyi sen biliyorsun. Biz ne desek bos yani...

Ee yani kolay olmaz tabi ama inan bana nişan atmakda söz atmaktan zordur nisan atmaktan bosanmak dahada zordur yani bu isin kolayı yok emin değilsen yol yakinken dön

Kararsizsan biraz zamana yay, hemen atma sozu, nisani erteleyelim bana zaman ver de, dusun biraz

Tesekkurler. Ona hep anlattim her aradiginda onun kafasindaki kisinn ben olmadigimi benim sadece yuzumu sevdigimi ve karatermn dusuncemin onla zit olduunu anlattim hic bisey diyemedi sanirim oda farkinda

Ablam da nişan atmıştı. Senin gibi kararından emindi ama emin olmasına rağmen daha sonrasına bir kaç hafta acı çekti. Ama geçti gitti. Şu an evli ve bebek bekliyor. Her şeyin hayırlısı olsun, bu duruma kadar geldiyse koyver gitsin.

Bence atmak istiyorsan at.
Ilerde keskelerle bogusma. Sebebsiz atmak istemiyosun herhalde..
Sebebin varki bu duruma kadar gelmissin.
Millet dugunden donuyor , neler yasaniyor neler . Hersey unutuluyor.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Rabbim hayirli evlat versin insAllah. Yorum icin tesekkurler

Eğer bitirmek istiyorsan bitir, hiç düşünme, vicdanın falan da acımasın.Ben nişan attım, hiç pişman değilim çünkü birbirimizi severdik ama karakterlerimiz çok farklıydı ve sonunda ayrılık olacağını bile bile evlenmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…