Aynen ya bendede oyleBen!
Ekim 2016 'da düğünüm son 1 aydır bir tuhafım.. sanki kötü şeyler olacak hiç bir şey istediğimiz gibi olmayacak gibi hissediyorum.. hatta bazen abartıp nişanlıma bir şey olursa ben ne yaparım diye düşünüyorum.. hatta bazen olduğunu düşünüyorum , ağlıyorum :) . Düğüne kadar şizofrenleşmezsem iyidir!
Nisanlimla tanistiktan soz nisan olacakti abim askere gitti annemler onu bekledi. Sonra nisanlim ailesiyle birlikte yurt disina gitti. 1-2 yil sonra geldiler. Dugun olacakti ekimde anneannem vefat etti. Annem cok etkilendi dugunu ertelediler. Simdide oyle yaza olacak diyorlar ama daha tarih falan ayarlanmadi. Oturup konusulmadi. Boyle seyler de belki etki ediyordur. Icimde hep birseyler olacak gibi bir his var. Nisanlim ilgili biri ama onunla boyle konular konusmuyorum. Zaten haftada 1 bulusuyoruz onunla guzel vakit gecirmek istiyorumheyecan ve mutluluk hissedeceginiz bir zamanda boyle hissetmeniz normal degil
kesinlikle bunun altinda yatan birsey var, bilincaltinizda bir korku var ve sizde neden oldugunu bilmiyorsunuz
devam ederse kesinlikle destek alin, zira dugun telasi iyi anlamda degil kotu anlamda bir tecrube olucak sizin icin
umarim nisanliniz ilgili biridir ve onun ilgisi sayesinde bu dusuncelerden kurtulursunuz tez zamanda
Nisanlimla tanistiktan soz nisan olacakti abim askere gitti annemler onu bekledi. Sonra nisanlim ailesiyle birlikte yurt disina gitti. 1-2 yil sonra geldiler. Dugun olacakti ekimde anneannem vefat etti. Annem cok etkilendi dugunu ertelediler. Simdide oyle yaza olacak diyorlar ama daha tarih falan ayarlanmadi. Oturup konusulmadi. Boyle seyler de belki etki ediyordur. Icimde hep birseyler olacak gibi bir his var. Nisanlim ilgili biri ama onunla boyle konular konusmuyorum. Zaten haftada 1 bulusuyoruz onunla guzel vakit gecirmek istiyorum
Evet dogru soyluyorsun. Tesekkur ederim destekleriniz icinbazi aksilikler ust uste gelince buda seni etkilemis bilincaltina yerlesmis demek ki
sen icini ferah tut, kaderde varsa iyiyede kotuyede engel olamayiz zaten dusunsende uzulsende degismez elinde olmayan seyler icin kendini uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?