Kötü enerji mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysays3434

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
196
35
18
28
Merhaba arkadaşlar.
Bi akrabam var ne zaman bize gelse ya ayna düşer ya tabak kırarım ya kavanoz kırarım mutlaka bişey kırılır. Ona yormak istemiyorum ama artık nazarının deydiğini düşünmeye başladım. Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?

Kuruntu yaptığınızı düşünüyorum.

Ayrıca çok rahatsız oluyorsanız evinize sık sık kabul etmeyin. Aynı ortamda bulunmayın.

Kuruntu yaptığınızı düşünüyorum.

Ayrıca çok rahatsız oluyorsanız evinize sık sık kabul etmeyin. Aynı ortamda bulunmayın.
Kuruntu yapmamaya çalışıyorum ve evime ben davet etmiyorum zaten. Ama o kişi gelip evimi gezmesinden 5 dk geçmeden aylardır düşmeyen ayna devrildi. Hiç bi sakarlığım yoktur ama ne zaman evime gelse daha gitmeden mutlaka bişey kırılır. Yorumunuz için teşekkürler

Nazar olabilir

Yani yasaklar gereği pek detaya inemiyorum ama ben nazar mıdır değil midir bilmiyorum ama kötü ve iyi enerji olayına inanıyorum. Kötü enerjiye sahip oluyor bazı insanlar ve nesneler. Bunlardan kaçınmak için en iyisi internette biraz araştırma yapın çünkü bu sitede bu konulardan konuşmak yasak

Bir de eğer tek seferle sınırlıysa yaşananlar, kaale almayın. Ancak istisnasız her gelişinde rahatsız oluyorsanız, orası ayrı bilemeyeceğim

Sirkeli su ile evini dip köşe sil dairenin dış kapısini bile
adaçayı tütsüsu falan yap o gelmeden ve gittikten sonra
şap falan icin de iyi diyolar aktardan alıp kalıp halinde evde bulundurmak iyi diyorlar
Evde dua okumak kuran okumak hatta youtubedan da açabilirsin...aklıma gelenler bunlar

Bu denlisini ilk defa duydum valla

Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Deymiyordur da değiyordur

Şap mi
Cinsellik nolcek

O sizin sakarlığınızdır. Olur öyle şeyler.

Of bizde vardı bundan bir tane. Ne zaman gelse evde bir şeyler kırılıyordu. Normal insan olsa yine de kötüye yormam ama tanıdığım en fesat insan olduğu için çok da uzak gelmiyordu yani.

O hayatımıza girdiğinden beri her şey sarpa sarmıştı. Ne zamanki hayatımızdan çıktı ufkumuz açıldı yeminle. Tabi bunları ona bağlama durumu hep sonradan düşününce acaba mi dediğimiz şeyler. Hatta bu şahıs bir dönem falcıya gittiğinde kadın bile sende bir şey var ben sana fal bakamam demiş odaya girdiği gibi kadının kafesteki kuşu deliye dönmüş ve orada da bir şey kırılmış.

Hiç hoşlanmıyorum bu konuları konuşmayı inanmak da saçma geliyor ama adını koyamadığım tanık olduğum böyle tuhaf şeyler var, artık nazar mı kötü enerji mi her neyse. Sirkeli su falan fayda edeceğini sanmıyorum mümkünse iletişimi kesmek, değilse minimuma indirmek daha kesin sonuç olabilir.

Nazara pek inanmam ama bi insanın enerjisi iyi gelmiyorsa negatif enerji yayıyorsa görüşmüyorum kolay kolay çünkü insanın pozitif enerjisini sömürüyorlar resmen ..

O kişi geleceği zaman bir bardakta su sirke tuz karıştırıp odaya bırakmak.
Arkasından adaçayı ve üzerlik tütsüsü yakmak.
Ametist takmak iyidir

Buhurdanlıkta da frekans yükselten yağlar kullanılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…