- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 28
- Konu Sahibi aysays3434
-
Kuruntu yaptığınızı düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar.
Bi akrabam var ne zaman bize gelse ya ayna düşer ya tabak kırarım ya kavanoz kırarım mutlaka bişey kırılır. Ona yormak istemiyorum ama artık nazarının deydiğini düşünmeye başladım. Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?
Kuruntu yapmamaya çalışıyorum ve evime ben davet etmiyorum zaten. Ama o kişi gelip evimi gezmesinden 5 dk geçmeden aylardır düşmeyen ayna devrildi. Hiç bi sakarlığım yoktur ama ne zaman evime gelse daha gitmeden mutlaka bişey kırılır. Yorumunuz için teşekkürlerKuruntu yaptığınızı düşünüyorum.
Ayrıca çok rahatsız oluyorsanız evinize sık sık kabul etmeyin. Aynı ortamda bulunmayın.
Nazar olabilirMerhaba arkadaşlar.
Bi akrabam var ne zaman bize gelse ya ayna düşer ya tabak kırarım ya kavanoz kırarım mutlaka bişey kırılır. Ona yormak istemiyorum ama artık nazarının deydiğini düşünmeye başladım. Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?
Yani yasaklar gereği pek detaya inemiyorum ama ben nazar mıdır değil midir bilmiyorum ama kötü ve iyi enerji olayına inanıyorum. Kötü enerjiye sahip oluyor bazı insanlar ve nesneler. Bunlardan kaçınmak için en iyisi internette biraz araştırma yapın çünkü bu sitede bu konulardan konuşmak yasakKuruntu yapmamaya çalışıyorum ve evime ben davet etmiyorum zaten. Ama o kişi gelip evimi gezmesinden 5 dk geçmeden aylardır düşmeyen ayna devrildi. Hiç bi sakarlığım yoktur ama ne zaman evime gelse daha gitmeden mutlaka bişey kırılır. Yorumunuz için teşekkürler
Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?
Nazara inanmamak.
Her seferinde aynı şey olunca artık ben de çevremden uzak tutmayı düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürlerBen bu enerji olaylarına çok inandığım için içimin ısınmadığı insanı bırak evime almayı çevremden dahi geçirmiyorum.
Sizde artık ona göre önleminizi alın.
TamamNazara inanmamak.
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.Sirkeli su ile evini dip köşe sil dairenin dış kapısini bile
adaçayı tütsüsu falan yap o gelmeden ve gittikten sonra
şap falan icin de iyi diyolar aktardan alıp kalıp halinde evde bulundurmak iyi diyorlar
Evde dua okumak kuran okumak hatta youtubedan da açabilirsin...aklıma gelenler bunlar
Bu denlisini ilk defa duydum valla
Deymiyordur da değiyordurMerhaba arkadaşlar.
Şap miSirkeli su ile evini dip köşe sil dairenin dış kapısini bile
adaçayı tütsüsu falan yap o gelmeden ve gittikten sonra
şap falan icin de iyi diyolar aktardan alıp kalıp halinde evde bulundurmak iyi diyorlar
Evde dua okumak kuran okumak hatta youtubedan da açabilirsin...aklıma gelenler bunlar
Bu denlisini ilk defa duydum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?