öncelikle sevgili müne lütfen konumu kapatmayınız.
arkadaşlar iş ortamımda bi arkadaşım var, çok nazarı değiyor, nereden mi anlıyorum, geçen hep gülüosun derdi, kaç gündür sinirli ve patlayacakmış gibi geziyorum. şuyun güzel buyun güzel diyor akşama kalmadan uçukluyorum. şunu yapçam bunu yapçam diye anlatsam kesin yapamıyorum. hatta maddi zararlar bile görmeye başladım. sanki beddua mı edio acaba diye de düşünmeye başladım. işim yarım gün. eve geliyorum kafamı yataktan kaldıramıyorum. sürekli bi ağırlık. elimi kaldırıp iş yapamıyorum. bunun gibi daha birçok şey. ve bu durum işimi ve beni acayip etkiliyo artık.
kendisine de söledim nazarının değdiğini. maşallah de dedim defalarca. çok sessiz içine kapanık gibi görünüyo. gözleri elamsı yeşilimsi bişi.
bu günlerde ders aldım bişiyimi anlatmamaya çalışıyorum. uzak durmaya çalışıyorum. ama gene de değiyo
nas felak ayetel kürsi okuyorum. bazen sirke dökerim banyoda saçıma. bazen evi sirkeyle siliyorum.
ne yapayım kızlar bi akıl verin banagözlerimi açamıyorum ağırlıktan
Arkadaşlar iş ortamımda bi arkadaşım var, çok nazarı değiyor, nereden mi anlıyorum, geçen hep gülüosun derdi, kaç gündür sinirli ve patlayacakmış gibi geziyorum. şuyun güzel buyun güzel diyor akşama kalmadan uçukluyorum. şunu yapçam bunu yapçam diye anlatsam kesin yapamıyorum. Hatta maddi zararlar bile görmeye başladım. Sanki beddua mı edio acaba diye de düşünmeye başladım. Işim yarım gün. Eve geliyorum kafamı yataktan kaldıramıyorum. Sürekli bi ağırlık. Elimi kaldırıp iş yapamıyorum. Bunun gibi daha birçok şey. Ve bu durum işimi ve beni acayip etkiliyo artık.
Kendisine de söledim nazarının değdiğini. Maşallah de dedim defalarca. çok sessiz içine kapanık gibi görünüyo. Gözleri elamsı yeşilimsi bişi.
Bu günlerde ders aldım bişiyimi anlatmamaya çalışıyorum. Uzak durmaya çalışıyorum. Ama gene de değiyo
nas felak ayetel kürsi okuyorum. Bazen sirke dökerim banyoda saçıma. Bazen evi sirkeyle siliyorum.
Ne yapayım kızlar bi akıl verin banagözlerimi açamıyorum ağırlıktan
Canım bol bol ayetel kursi oku nas felak Rabbim' e sığın inanarak içten oku
canım aynı senin gibi oluyodum bende banada çok nazar dil değer annemin orda bi teyze vardı kadın esnemekten okuyamadı duayı gögsüm sıkıstı dedi ama ben acayip rahatladım okuduktan sonra
evden çıkarken 7 kere Ayetel kürsi oku. ananem demişti. "sağına soluna önüne karkana, yukarı aşağıya üfle.. birinide içine çek... "öle öğretmişti... tabi inançla...
birde seni överken maşallah dedirtmeye çalış (tuhaf duruyor gerçi ama)
ben yazdıklarımı herzaman yapıyormuyum dersen cıks. aklıma geldiğinde
konunuzu okuyunca aklıma avrupa yakasındaki burhanın durumu geldi
ona da devamlı nazar değiyodu cesura kenafir gözlü diye bağrıyodu en son nazardan topal fln olmuştu
bence bu duruma yapabileceğiniz bişey yok.
nazar boncuğu takın.
ha bi de nazarını değdiren insanın gözlerine bakılmaması gerek diye duymuştum ne kdr işe yarar bilemem
arkadaşlar iş ortamımda bi arkadaşım var, çok nazarı değiyor, nereden mi anlıyorum, geçen hep gülüosun derdi, kaç gündür sinirli ve patlayacakmış gibi geziyorum. şuyun güzel buyun güzel diyor akşama kalmadan uçukluyorum. şunu yapçam bunu yapçam diye anlatsam kesin yapamıyorum. hatta maddi zararlar bile görmeye başladım. sanki beddua mı edio acaba diye de düşünmeye başladım. işim yarım gün. eve geliyorum kafamı yataktan kaldıramıyorum. sürekli bi ağırlık. elimi kaldırıp iş yapamıyorum. bunun gibi daha birçok şey. ve bu durum işimi ve beni acayip etkiliyo artık.
kendisine de söledim nazarının değdiğini. maşallah de dedim defalarca. çok sessiz içine kapanık gibi görünüyo. gözleri elamsı yeşilimsi bişi.
bu günlerde ders aldım bişiyimi anlatmamaya çalışıyorum. uzak durmaya çalışıyorum. ama gene de değiyo
nas felak ayetel kürsi okuyorum. bazen sirke dökerim banyoda saçıma. bazen evi sirkeyle siliyorum.
ne yapayım kızlar bi akıl verin banagözlerimi açamıyorum ağırlıktan
Üzerinizde bir parça kurşun taşıyın, aktarlar da falan oluyor
Nazar negatif elektriktir ve bilimsel olarak kanıtlanmıştır, kötü niyete bağlı bir şey değildir, annenin çocuğuna bile nazarı değer derler
Rahmetli anneme çok değerdi, iş yerinde sağa sola koyardı hep kurşun, bir süre sonra ezilip eciş bücüş olurdu kurşunlar
Bir parça kurşun taşırsanız elektriği üzerinizden alır, dua etmeye de devam edin
Boşuna dememişler malı kazana insanı mezara diye bende çok korkarım kesinlikle ayetel kürsi felak nas oku rahatlarsın canım
maalesef nazar var. bizede ailecek çok değer bi ara urfa gezisinde nazar için bi taş almıştık. nazar değidikçe eriyen iki ayda yok olup gitti o taşlar. bir daha yolumuz düşerse alıcam inşallah. sende bakın etrafına arkadaşın dediği gibi nazar çeken taşlar var onlardan edin bi nebzade olsa rahatlatıyor.
canım taşın adını öğrenebilir misin rica etsem
tavsiyeniz için teşekkür ederim. ben de annemi nazardan kaybettiğime inanıyorum
kurşun bi süre sonra etkisini yitirir mi acaba? ayrıca kurşunun maddesel olarak bi yan etkisi var mıdır insana?
nasıl kurşun bildiğimiz silah kurşunu mu yoksa başka bi formu mu?
çok soru sordum, affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?