kötü enerji / nazar ?

sizin durumunuz için söylemiyorum ama, her başına olumsuz bişey gelen nazara bağlıyor ya, çok gülüyorum... kadın saçını yaptırıyor o gün yağmurdan nemleniyor kabarıyor. " ayyy çok güzeldi nazar değdi" ne nazarı sus değdi su. çocuğu düşüyor, " ayyy nazar değdi yavruma "diyor. e bu çocuk nazar değmese hiç düşmeyecek sanki. bende o yüzden kimseyi kolay kolay övmem. bu arada nazar inanırım ama herşeyi nazara bağlayanı sevmem. (konu sahibine demiyorum konu konuyu açtı ondan dedim)

Ben de herseyin nazara baglanmasini sevmiyorum. Elinden bardagini dusurup kiran, nazar diyor.

Basiniza gelen aksilikler icin birini zan altinda tutmaniz hos olmamis. Biri bana "nazarin degiyor" dese cok sinirlenir, icerlerdim. Ne munasebet yani?

Benim de son 3 aydir, eskiden mukemmel giden bazi durumlarim tersine dondu. Hic aklimin ucundan gecmedi birinin nazarinin degmis olacagi, demek bunlar size gore hep nazar.

Nazara bir dereceye kadar inanirim. Ama su gune kadar hicbir ters giden isime nazar degmis demedim. Nacizane tavsiyem, basiniza gelen kotu seyler icin biraz sorumluluk almayi bilin, suclayacak insan ya da bahane aramak yerine. Benim dusunce tarzim bu; insan basina gelen iyiden de kotuden de kendi sorumludur diye dusunuyorum, bu kendim icin de gecerli.

Konuyla çok alakasız ama bayılıyorum yorumlarına. O kadar mantıklı düşünüyorsun ki.

ben açıklamamı yapıp sonra derdimi anlatmıştım. okumadınız sanırım. neyse mesele değil..

Canım değiyordur bu aralar bende çok hissediyorum bir arkadaşım var ne zaman bize gelse gitsem ya birşeyler kırarım bişeye güzel desin düşürürüm şaşkınım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her gün mutlaka evden çıkınca ve gece yatmadan önce ayetel kürsi okurum çok şükür bu zamana kadar kimsenin nazarının değdiğini hissetmedim.

ben de öyle hissettim canım. o yüzden açtım konuyu

Evinin kapisindan cok kucuk bi parça tahta kopar onu tutsule yak yani negatif enerjiye o cok iyi gelio benim de yildizim cok dusuk ama bi kocla calismaya basladim onun onerilerini yaoiyorum en cok bu ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…