Kötü evlat mıyım?

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
Merhaba arkadaşlar. Ben biraz vicdan azabı çekiyorum. Size de sormak istiyorum : ben kötü evlat mıyım? Bayramda memlekete gittim , oradayım eşimin ailesi de orada. Ama ben annemde kalmak istemiyorum. Onu çok seviyorum, bir sorun yok aramızda ama kızım olduğumdan beri onunla vakit geçirmek zir geliyor bana. Ev ağzına kadar dolu. Buzdolabı da. 3-4 günlük yemek var , ekşi yoğurt, taze yoğurt, 5 kilo sebze meyve Vs. Evin her yeri dolu ama yalnız yaşıyor. Kızımı (çok sevdiği için ) sert öpüyor seviyor. Sorun öpmesi değil ama kızım onunla o yüzden 1 sn bile durmuyor. Etegimden ayrılmıyor. Evde rahat oynayamıyor. Ne bileyim çocukla orada rahat edemiyorum. Orada kalıyorum, kalmadığımda ziyaret ediyorum ama çok da severek değil. Ama işte kendimi kötü hissediyorum. Yansıtmamaya çalışıyorum ama anlıyor tabii bazen. Üzülüyorum ama ne yapayım. Ben kutu meyve suyu vermiyorum, o veriyor mesela. Cocuk yetiştirme tarzımı elestiriyor ama yardimci da olamiyor. Ben kötü evlat mıyım şimdi?

Kotu evlat zalimce bi tabir sizin hakettiginizi dusunmuyorum.. sizi buyuten anneye cocugunuz konusunda bu kadar karismayin bunaltmayin bence.. ayrica o anneniz orta yolu bulursunuz

Kötü evlat denemez tabiki ama vicdan azabı çekin bence de hem anneniz evde tek yasıyor hemde anne yani ötesi var mı o size yansıtmasa da üzülüyordur belki de içten içe düşünsenize eşinizin ailesinin yanına gidiyorsunuz orada kalıyorsunuz annenizi ziyaret edip gidiyorsunuz sıradan bir insan gibi ve orda kadın yalnız basına yasıyor artık sıkılmıştır bunalmıştır sizi görünce en azından bir kaç gün güzel geçirir büyük haksızlık olur ayrıca üç günlük dünyada su dünyada herşeyimiz düzenli olsa ne olur hiç birinin yanımızda götürmeyrceğiz bir süre yasayıp gideceğiz anne hakkında da ödenmez artık size kalmıs

Herkes çocuğunukendine göre yetiştirir falat. Arada annende kaldığında biraz sınırları aşmasına izin vermelisin. Çok dominant olmamak lazım.

Annenle bu evdeki alışveriş mevzusunuda israf konusunda konuşarak halletmeyi deneyebilirsin.

Nankör evlat civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş yazık ya annen kim bilir siz gittiğinizde ne kadar seviniyordur annendeki bazı huylardan rahatsız olabilirsin hangimiz anne babamızdan dört dörtlük memnunuz babam şeker hastası asabidir bağırır çağırır orda rahat edemem ama hep kalırım torunlarını sevmek en doğal hakkı kutu meyve suyundan rahatsız olmuşsun sen hiç abur cubur vermiyor musun mükemmellik annesin değil mi ilerde senin çocuğunda sana öyle yapar kim ne ederse onu görür

Üzüldüm kadına yalnız kalmış

Siz geldiniz diye çok alışveriş yaptı belki

Çocuk konusunda anne bunu bunu yapmasan olur mu diye güzelce söyleyin

Yetiştirdiğim evlat benim evimde değil el kadınında kalsa üzülürüm tek başımaysam hele eyvah
Çok güzel yazmışsın ama en ufak sıkıntıda anne evine sığınır bu tipler

Arkadaşım seni kim büyüttü? Bi kendine bunun cevabını ver sonra da kabuğa laf edersin tamam mı?
Ayrıca çocuklarınızı kavanozda mı büyüteceksiniz biraz mikrop alsın da bağışıklık kazansın. Her şeyden kaçamazsınız.
Ne güzel yazmışsın inşallah ilerde kendi çocuğu da onu beğenmez

bellıkı sız gelıyorsunuz dıye sıze yapılıyor o alısverıs :)
cocukken sızıde oyle sertce opuyordu cok sukur o sert opusler sayesınde buyumus anne bıle olmussunuz
ben gecen gun dayanamadım kızımın kolunu yedım okadar tatlıydı kı ısırdım :D ınsanın yıyesı gelıyor yalan mı ?

kotu evlat degılsınız de cok yorgunsunuz heralde cocuklu olunca oyle oluyor annenın evı bıle yorucu zor gelıyor ... bıkac gun bayram ıdare edıverın

Sanırım eşinin ailesi modern ve soylu insanlar orda çok rahatsın ama annen çocuk öpmeyi bile bilmiyor de mi yazık annene bi empati kur bence evet kötü evlatsın

Annen yaşlı şikayet edeceğine gidip ona yardımcı olaydın o beğenmediğin ev ortamını buzdolabını düzenleseydin

kötü evlat değilsiniz de biraz bencillik var gibi geldi sizde kusura bakmazsanız. Siz geliyorsunuz diye dolduruyordur dolabı. bırakın sert öpsün yılda kaç gün görüyor ki. çocuğu yetiştirme şekline laf ettiğinde hıı öyle mı olabilir yanlış yapıyor olabilirim düşünürüm ya da yok illa böyle demezseniz neden öyle yaptığınızı anlatırsınız o da size anlatır aranizda muhabbet olur dialogunuz gelişir. Gidin annenize sarılın öpün o da sizi sert sert öpsün :)

Annenle bu konuları konuşmalısın. Kadın tek başına, yalnız sizden başka kimi var ki? Gerçekten bir anne için üzücü bir durum.

Back
X