Kötü gelin oldum

Egem bu konuda çok takintilisin herhalde eltim gibi :) ben kendisine ifade ettim zaten neden ismiyle hitap ettiğimi.ayrıca bana rica etseydi yenge de derdim sorun had bildirir gibi konusmasinda.diğer konumda da anlamamissin anla artik canim
evet takıntılıyım,anlatamamışsın demek ki:KK14:

Aramizda 2-3 yaş var egosu yüksek biri yenge dememi istiyormuş. Ben derim ilimli bi insanin ama söyleme şekli beni sinir etti
yenge deseniz ne olur
Bunu isteyis tarzi ne olursa olsun bu kadar buyuk bir tepkiye ne gerek var
Yani kp ye kirilmissiziz esinize felanda
Rahat olun ya bunlarda neki ya

Ben ciddi bir sorun göremedim.
Evet can sıkıcı olabilir ama bağları koparacak bir olay mı?
Bayramda daveti geri çevirecek bir olay mı?
Bazı insanlar böyle konularda takıntılıdır. Misal baba tarafımda gelin görümceye abla der. İsterse görümce 13 yaşında olsun. Garip bir adet ama yapmayan gelini saygısız addederler. Anlayış bu belki, çok takmamak lazım... Bunun için herkesle ara bozmaya gerek yok.

Aramizda 2-3 yaş var egosu yüksek biri yenge dememi istiyormuş. Ben derim ilimli bi insanin ama söyleme şekli beni sinir etti

cnm daha önce cvp yazdımmı bilmiyorum ama önce yenge demiş sonra iki üç yaş var diye ismiyle hitap etmişsiniz. konunuzu okumuştum oda size senmi büyüdün benmi küçüldüm diye çıkışmış

geçen benzer bir olay başıma geldi yıllardır bana abla diyen biri palin palin diye bas bas bağırıyor o kadar itici geldi ki eltinizin dediğini aynen dedim. ,

bence sorun baştan yenge demeniz sonra isimle hitap etmenize bozulmuş.

Keşke gitseydiniz.
Siz yenge diyin ne olacak.
Ama söyleme şekli sert ve kırıcı ise o dedi diye demeyin ben demezdim.
Israrla bildiğimi okur lafını etmezdim.Kısaca ve kaba tabirle sallamaz görünün.
Ben istersem derim istemezsem demem imajı verin ama dillen değil tavırla onlarda cesaret edemezler söylemeye ne bu konuda nede başka konularda.

Canim rica etseydi ben yenge derdim ama söyleme şekli beni gıcık etti.benle öyle konuşan birinin evine de gitmek istemedim.görümceme de kırıcı davranıyormuş birbirimizden habersiz o da gitmemiş kahvaltıya
Keşke gitseydiniz.
Siz yenge diyin ne olacak.
Ama söyleme şekli sert ve kırıcı ise o dedi diye demeyin ben demezdim.
Israrla bildiğimi okur lafını etmezdim.Kısaca ve kaba tabirle sallamaz görünün.
Ben istersem derim istemezsem demem imajı verin ama dillen değil tavırla onlarda cesaret edemezler söylemeye ne bu konuda nede başka konularda.

Back
X