Kotu gelin olunca yaranabilecek miyim

Yuzume vurulur mu gercekten..ne bileyim yaptim oyle ama esim de bazi seyleri anladin istiyorum...yalniz gideyim memlekete diyorum o da geliyor birakmiyo bizi..

Esiniz madem terbiyesizlik yapiyor ne diye her sene sizinle ailenizin yanina geliyor? Goturmeyin
Valla tam olarak cozemedim nedenini..ozluyorum sizi diyo gercekten de ozluyo bir hafta bi yere gitsek cok ozlefim.gelin artik der...bu yaz karaliyim ama bi yolunu bulup kendim gidicem ya da onla sadece bikacgn kalicam bak iznimiz bitti sen don ben biraz daha kalayim sen bizi amaya gelirsin haftaya falan diyecegim

Baştan anlaşın. Bir daha ailemin yanında huzursuzluk çıkarırsan sonraki gelişim yalnız olur diye pazarlığınızı yapın.

Ailenizin yanına giderken eşinizi götürmeyin kalsın ailesiyle, madem huzur bozuyor kararlı olun ve yalnız gidecem deyin.Ben ailemin yanına hep yalnız giderim yurtdışında yaşıyorum, bir kez birlikte gitmiştik kayınvalide yanıma göndermemişti oglunu, ben artık yanımda taşımıyorum, kafam rahat.Tatile birlikde gideriz elbet ama memlekete degil.

Ennnnn guzelini yapmissiniz valla...onlarla gidince sanki huzur veriyolar...anlamayana ancak boyle anlaticaz demekki derdimizi...ben cok bunladim zaten bu aile durumlarindan...artik ben de mesafeliyim onun ailesine karsi napim baska yol birakmadi bana

ne yap biliyormusun

kv al karşına oğlunuz ailmein yanına gittiğimde bana böyle böyle davranışlarda bulunuyor benim annem babam dogru duzgun torunlarını sevemiyor devamlı huzursuzluk çıkarıyor SURAT asıyor kavga çıkarıyor ben de sizi nasıl ağırlayıp nasıl memnun edecegimi bilemiyorum ben uyardım anlamıyor heee aynı şekilde davranmaya devam edecekse bende kendisi gibi davranmaya başlıyacam , bu böyle olmayacak diyeceksin ,

eniştemde hep annemın yanında tartışma çıkarırdı ablamda alttan almaz kavga ederler ve hiç yok yere inan annem her gittiğinde hasta eve dönerdi madem öyle birdaha böyle yaparsan bende senin anneın yanında kavga koparam falan dedi ablam ki kv çok severdi yeni rahmetli oldu kadın ondan sonra eniştem daha dikkatli olmaya başladı başına gelecegi biliyor çünkü.

Mesafe her zaman iyidir, benim eşimde çok iyi bir insandır, ama ailesinin Türkiye 'ye gidince birden sevgisi kabarıyor.Bende onlara bu mutlulugu yaşatmıyorum, inanırmısınız, Almanya 'da hiç görüşmezler, sırf beni kıskandıkları için cahilce davranıyorlar.

Esin nedenini elbet soracaktır işte ozaman dök herşeyi ne fark eder onunki ana baba seninki degilmi bencil herif

Gec bile kalmissin sende surekli mudahale et surat yap rahat rahat sevemesinler evdecrahat edemesinler

Esin nedenini elbet soracaktır işte ozaman dök herşeyi ne fark eder onunki ana baba seninki degilmi bencil herif
Aynen oyleeee...ben onun ailesinin yaninda hic huzursuzluk cikarmiyorum diye hep boyle olucak saniyor..saniyorki onun ailesi iyi de biz ondan iyi geciniyoruz..yok oyle bi durum ben gelinlik yapmadigim icin hic sikinti yasamadik...o da bi anlasin ailesiyle esinin aradinda kalmayi...esin surat astiginda ortamin ne kadar gerildigini bi oda yasasin bakalim

Gec bile kalmissin sende surekli mudahale et surat yap rahat rahat sevemesinler evdecrahat edemesinler
Zaten sirda on gun sonra bayramda gorusecegiz yine de cikip geldiler torunlarini cok ozlemislermisss...ya benim ailem senede toplam 20 gun gormuyorlar torunlarini...bundan sonra boyle valla cokkkk kizginim..tamam esimin ailesi oyle gecinilmeyev bi tip degil ama benim ailem de biraz olsun saygiyi hakediyo....benim ailem.kotu bile olsa esimin sirf ben onun ailesine iyi davrandigim icin bizimkileri idare etmesi gerekmez mi ama yok demekki laftan anlamayana baska yollarla anlatmak lazimmis

Konunuzda, ailemde sunu yapiyor ve esim suna kiziyor yazmamissiniz. Ben buna göre boyle bir karsi tavir almaniz gerektigini soyledim ancak bir ayrinti var "ailem kotu bile olsa idare etmesi gerekmez mi" dediniz. Suan ona takildim eger aileniz acik acik esinizi rahatsiz ediyorlarsa davranis olarak ve sozlu olarak katlanmamasi normal bende idare edemem. Ama esin ortada fol yok yumurta yokken yapiyorsa aynisini sendevyap tabi.

Eşin ile ailen neden bu kadar anlaşamıyor? Siyasi görüşleriniz falan mi uymuyor. Birbirlerine zıt gitme sebepleri nedir?

Bu da geliyor aslinda aklima anlatsam kayinvalidemler anlarlar mi..konusurlar mi ogullariyla..esim aslinda babasinin sozunu dinler onu sayar...bilmiyorum yaa belki dediginiz gibi yapmali..ben esime soyledim aslinda sen boyle yaparsan ben daha buyuk huzursuzluk cukaririm senim ailenin yaninda dedim...o da bana eger benim ailem sana kotu davraniyorsa ve bunu onlara reva goruyorsan yap beni tehdit etme dedi..benim ailem seni el ustunde tutuyo dedi..benim babam problemlu biraz esim o konu da hakli ama ben de duyma gorme onu kafana takma diyorum yok babamla inatlasiyo resmen

Bence eşinin ailesi oğlunu öpüp koklarken herkesin içinde benim annemi babamı elieştiriyorsun diyebilirsin
Biraz dumur olsun kalsın
Kayınpeder kayınvalide birazcık insaflıysa oğlum hakikaten böyle mi yapıyorsun insanlara derler
Topu at onların üstüne

Benim babam biraz sikintili bi adam biz gittigimizde pek yuz vermez bize pek sohbet etmez esimle ama babam hep boyle bi adamdi bize karsi da cok soguktu hala da oyle...ben esime zaten babami savunmuyorum sen haklisin babam haksuz zaten diyorum..ama benim icin azcik idare edivet surtusme su adamla diyorum o da onu yapamiyor iste..babamin davranislarini gormezden gelemiyor

Eşin ile ailen neden bu kadar anlaşamıyor? Siyasi görüşleriniz falan mi uymuyor. Birbirlerine zıt gitme sebepleri nedir?
Yok siyasi degil babam biraz sikintili bi tip benim soguk bi adam her yaptigina karisan biraz da cimri bi adam esim de onun tam tersi bi karakterde ondan hic anlasamiyorlar

Babanızın rahatsız eden davranışları varsa ailesine kötü davranarak çözmeye çalışmanız yanlış. Eşinize benim için 15 gün babamı görmezden gel. Beni mutsuz etme. Ben buraya geldiğimde tüm sevdiklerim yanımda mutlu mesut olalım istiyorum tarzı konuş. Eşinle ayrı gitmene de gerek yok dayansın 15 gün. Alışsın çok zor değil. Ne kv delere katlanıyor gelinler.

Soguk davranmasi, cok sohbet etmemesi ayri bir durum simdi olay sadece sohbet etmemekse burada surtusecek birsey yok ama dedigim gibi esini sözlü olarak rahatsiz etme, laf cakma gibi seyler varsa idare edemez :/ ben oyle insana degil 15 gun 1 hafta idare edemem. Cocukla siz gitseniz nasil olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…