Kotu gelin olunca yaranabilecek miyim

Iyi yapmışsın canım insanlara iyilik yaramıyor kötü gelin el üstünde tutuluyor...
Çocuk konusu hariç diğer yaşadıklarını yaşıyorum aman Allah rızası,esimin hatrı, büyüklerin kalbini kırmayalım ama olan bize oluyor...
Kaynım nişanlı kız kvde yaşıyor 2 yıl nişanlılık sürecinde bir kere çağırdılar evlerine bu kendini ezdirmiyor diye her dediği oluyor.....
ANNEMIN SÖYLEDİĞİ BIR SÖZ VARDIR...
IYILIK ETME EVINE YETME DIYE...
Tamam esinin ailesiyle alakalı degil ama eşine haddini bildirmek için bende senin gibi davranırdım hatta davranmaya çalışıyorum hoş istesemde kötü gelin olamam ama eşlere arada haddini bildirmek lazım...

Ahhh iste ben senin bu dedigini 3 senedir yapuyorum konusuyorum anlatiyorum yok hep kavgali bitiyo memleket maceramiz..soyle nasil yapayim nasil cozeyim

Ne yalan soyleyeyim yapiyo babam da onu sinir edecek seyler ama 15 gun idare etmek cok mu zorrr ben ona takiliyorum bu kadar degerim yok mu...bundan sonra yalniz gidecegim zaten yoksa biz daha cokk kavgalar edicez

Nasil cozucez kotu davrandim kayinvalidemlere ama icim icimi de yedi yaptigima uzuluyorum ama esim de anlamiyo beni hic

Ne yalan soyleyeyim yapiyo babam da onu sinir edecek seyler ama 15 gun idare etmek cok mu zorrr ben ona takiliyorum bu kadar degerim yok mu...bundan sonra yalniz gidecegim zaten yoksa biz daha cokk kavgalar edicez

Zor bence herkes yapamaz. Ben esime deger veriyorum ama annesine katlanamiyorum mesela gormezden gelip, susamam yani herkesin siniri, karakteri kaldiramaz boyle birseyi. Bunun deger vermekle dogrudan bir alakası yok bence. Bu yuzden tek gitmeniz bencede daha saglikli

Pimpirikleniyor ailem torunlarını sevemiyor gönüllerince demişsiniz ya ne yapıyor mesela? Ne diyor ailenize?
Belki siz farkında değilsinizdir aileniz çocuğa doğru yaklaşmıyordur eşinizde bu sebepten uyarmak durumunda kalıyordur? Böyle düşündünüz mü?

Canim bence cok yanlis dusunuyosun esinin hatasini ailesine odetemezsin esinin ailesinin sana karsi bir yanlisi yoksa neden boyle yapiyosun sorun bu sekilde cozulmez aksine dahada buyur bence cozum ailenin yanina cocugunu al ikiniz gidin esinlede guzelce konus birlikte gitmek istedigini onun tutumu yuzunden gidemediginizi soyle

Ahhh iste ben senin bu dedigini 3 senedir yapuyorum konusuyorum anlatiyorum yok hep kavgali bitiyo memleket maceramiz..soyle nasil yapayim nasil cozeyim
Sert bi dille anlatın, ya da evde tepkili olun, Ne kadar zor olabilir dilini tutup oturmak de , ben sana haksızlık yapıldığında sus demiyorum. Baba mı idare et benim için yap diyorum de, Sen hoşlanmıyorsun diye onlar torunlarına sevgisini bile gösteremiyorlar, bu davranışına ben tahammül ediyorum sen de babama tahammül edeceksin de. Sen ayrı kalamıyorsun diye ailemi zaten 15 gün görüyorum toplamda, Eğer sen 15 gün katlanamazsan ben de senin ayrı kalmak istememene saygı duymam yılda 1 ay -2 ay gider kalırım , hem bana hem çocuğuna hasret kalırsın umrumda olmaz de .

Eşini karşına al ve anlayacağı dilden açık açık konuş ..
Herkese karşı aynı tavrı sergilesin...

Aynen öyle sekerim hiçbsyi içine atma hem bu saygıszlık falan değil sadece insanları uyarıyorsun... Onlar seni hiç düşünmeden hersey söyleyebiliyorsa sende lafını esirgemeyeceksin..

Canm mesafeli olma
mesafelinolmak en güzeli böyle devam et..bu arada nasıl mesafe koyuyorsunuz ben pek yapamıyorum da onu

Cok ozleyip deger veren adam bu sekilde davranmaz. Ailenize saygisizlik yapmaya son vermezse sizi cok ozleyecegini bilsin.

onun derdi babanla demek ki

ozaman yalnız gitmeye ozen göster bir araya getirme peki yalnız gitmene izin verirmi

Malesef iyi niyetten anlamıyorlar benim eşimde bir süre annemlerde yemek yemedim tanı türk kızı durur mu :) 5-6 ay aç bile olsam yemedim anladı şimdi mis gibi yiyor ☺yeni evlendiğimde de 2-3 defa kv kahvaltıya gittim her gittiğimde biz babanla yedik diyirdu 4 yıldır bir daha gidip kahvaltı yapmadım :)

Yine anlamaz kendilerine göre hep haklilarr.....
Sen böyle davranabilirsin senin tercihin kv ile araya mesafe girer...

Benim arkadaşım hep kötü gelini oynadı, içinden öyle geldi çünkü.
Eşiyse bi günden bi güne ses çıkarmadı, kızın ailesine karşı saygısını korudu.

Bi gün durup dururken kız dedi ki "Eşim benim anne/babama çok iyi davranıyor. Bi gün bile beni ikaz etmedi. Sanırım aynı saygıyı ben de göstermeliyim."
O günden beridir de KVsiyle ilgili bir tek şikayet duymadım kızdan.

Umarım sizinki de sizin iyi niyetinizi görüp kendiliğinden iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…