- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Iyi yapmışsın canım insanlara iyilik yaramıyor kötü gelin el üstünde tutuluyor...Merhabalar arkadaslar..biz esimle aileler yuzunden bi orta yol bulamiyoruz..ailelerimizden uzak birsehirde yasiyoruz..senede 15 gun benim aileme ziyarete gidiyoruz ve ben esimden ricacediyorum ailemi senede bir kez goruyorum lutfen gidince huzursuzluk cikarma diye..cunku babamla birturlu anlasamiyorlar..ben de benim hatrim icin 15 gun katlaniver babama diyorum...ama esim laftan anlamiyor illa oraya gidince kavgalarimiz artiyor ve ben gidip gidecegime binpisman olarak donuyorum..esim oglumuz konusunda cok pinpirikli oldugu icin surekli ikaz ediyor etrafindaki insanlari...bu yuzden de benim annem babam torunlarini doyasiya kucaklayip sevemiyorlar esim yuzunden... Onun ailesi ise bize daha yakinlar ve istedikleri zaman cikip geliyorlar bize ayni sekilde yil icin de biz de onlara...evlendigimizden beri hic saygisizlik yapmadim hep guleryuz gosterdim onlara...cok kizdigim gucendigim seyler oldu...kayinvaldemin davranislari cok sinirime dokundu ama belli etmedim...ta kiii bu hafta sonuna kadar....cunku biz bu yaz memlekete gittigim de yine burnumdan getirdi esim..ve ben de kendi kendime ben aptal miyim dedim...bu haftasonu geldi kayinvaldemler torunlarini nasil seviyolar nasil opup kokulyorla..benim ailem doya doya bi kere kucaklayamadi..bunlari gordukce daha da canim sikildi ve ben de soguk davrandim onlara...yuz vermedim..boyle bisey beklemedikleri icin afalladilar...esime onlar gelmeden demistim donuceklerse pazar donsunler diye cunku bugun bizim bakicimiz ise baslayacakti...onlar da gitmediler dun..esim gidin diyemem kusura bakma dedi...iyice dellendim...anlayacaginiz biraz karisti durumlar... ben esimin ailesine hep iyi davrandim...ayni ozveriyi onun benim ailem.icin de gostermesini istedim...ama o ben biraz ailemi idare ediver dedikce inadina yapmiyor...o zaman artik ben de boyle bi gelin olayim da nasil oluyormus biraz empati yapsin...sizce yanlis mi davraniyorum...nasil taktik uygulamaliyim..
Ahhh iste ben senin bu dedigini 3 senedir yapuyorum konusuyorum anlatiyorum yok hep kavgali bitiyo memleket maceramiz..soyle nasil yapayim nasil cozeyimBabanızın rahatsız eden davranışları varsa ailesine kötü davranarak çözmeye çalışmanız yanlış. Eşinize benim için 15 gün babamı görmezden gel. Beni mutsuz etme. Ben buraya geldiğimde tüm sevdiklerim yanımda mutlu mesut olalım istiyorum tarzı konuş. Eşinle ayrı gitmene de gerek yok dayansın 15 gün. Alışsın çok zor değil. Ne kv delere katlanıyor gelinler.
Ne yalan soyleyeyim yapiyo babam da onu sinir edecek seyler ama 15 gun idare etmek cok mu zorrr ben ona takiliyorum bu kadar degerim yok mu...bundan sonra yalniz gidecegim zaten yoksa biz daha cokk kavgalar edicezSoguk davranmasi, cok sohbet etmemesi ayri bir durum simdi olay sadece sohbet etmemekse burada surtusecek birsey yok ama dedigim gibi esini sözlü olarak rahatsiz etme, laf cakma gibi seyler varsa idare edemez :/ ben oyle insana degil 15 gun 1 hafta idare edemem. Cocukla siz gitseniz nasil olur acaba?
Nasil cozucez kotu davrandim kayinvalidemlere ama icim icimi de yedi yaptigima uzuluyorum ama esim de anlamiyo beni hicIyi yapmışsın canım insanlara iyilik yaramıyor kötü gelin el üstünde tutuluyor...
Çocuk konusu hariç diğer yaşadıklarını yaşıyorum aman Allah rızası,esimin hatrı, büyüklerin kalbini kırmayalım ama olan bize oluyor...
Kaynım nişanlı kız kvde yaşıyor 2 yıl nişanlılık sürecinde bir kere çağırdılar evlerine bu kendini ezdirmiyor diye her dediği oluyor.....
ANNEMIN SÖYLEDİĞİ BIR SÖZ VARDIR...
IYILIK ETME EVINE YETME DIYE...
Tamam esinin ailesiyle alakalı degil ama eşine haddini bildirmek için bende senin gibi davranırdım hatta davranmaya çalışıyorum hoş istesemde kötü gelin olamam ama eşlere arada haddini bildirmek lazım...
Ne yalan soyleyeyim yapiyo babam da onu sinir edecek seyler ama 15 gun idare etmek cok mu zorrr ben ona takiliyorum bu kadar degerim yok mu...bundan sonra yalniz gidecegim zaten yoksa biz daha cokk kavgalar edicez
Sert bi dille anlatın, ya da evde tepkili olun, Ne kadar zor olabilir dilini tutup oturmak de , ben sana haksızlık yapıldığında sus demiyorum. Baba mı idare et benim için yap diyorum de, Sen hoşlanmıyorsun diye onlar torunlarına sevgisini bile gösteremiyorlar, bu davranışına ben tahammül ediyorum sen de babama tahammül edeceksin de. Sen ayrı kalamıyorsun diye ailemi zaten 15 gün görüyorum toplamda, Eğer sen 15 gün katlanamazsan ben de senin ayrı kalmak istememene saygı duymam yılda 1 ay -2 ay gider kalırım , hem bana hem çocuğuna hasret kalırsın umrumda olmaz de .Ahhh iste ben senin bu dedigini 3 senedir yapuyorum konusuyorum anlatiyorum yok hep kavgali bitiyo memleket maceramiz..soyle nasil yapayim nasil cozeyim
Eşini karşına al ve anlayacağı dilden açık açık konuş ..Merhabalar arkadaslar..biz esimle aileler yuzunden bi orta yol bulamiyoruz..ailelerimizden uzak birsehirde yasiyoruz..senede 15 gun benim aileme ziyarete gidiyoruz ve ben esimden ricacediyorum ailemi senede bir kez goruyorum lutfen gidince huzursuzluk cikarma diye..cunku babamla birturlu anlasamiyorlar..ben de benim hatrim icin 15 gun katlaniver babama diyorum...ama esim laftan anlamiyor illa oraya gidince kavgalarimiz artiyor ve ben gidip gidecegime binpisman olarak donuyorum..esim oglumuz konusunda cok pinpirikli oldugu icin surekli ikaz ediyor etrafindaki insanlari...bu yuzden de benim annem babam torunlarini doyasiya kucaklayip sevemiyorlar esim yuzunden... Onun ailesi ise bize daha yakinlar ve istedikleri zaman cikip geliyorlar bize ayni sekilde yil icin de biz de onlara...evlendigimizden beri hic saygisizlik yapmadim hep guleryuz gosterdim onlara...cok kizdigim gucendigim seyler oldu...kayinvaldemin davranislari cok sinirime dokundu ama belli etmedim...ta kiii bu hafta sonuna kadar....cunku biz bu yaz memlekete gittigim de yine burnumdan getirdi esim..ve ben de kendi kendime ben aptal miyim dedim...bu haftasonu geldi kayinvaldemler torunlarini nasil seviyolar nasil opup kokulyorla..benim ailem doya doya bi kere kucaklayamadi..bunlari gordukce daha da canim sikildi ve ben de soguk davrandim onlara...yuz vermedim..boyle bisey beklemedikleri icin afalladilar...esime onlar gelmeden demistim donuceklerse pazar donsunler diye cunku bugun bizim bakicimiz ise baslayacakti...onlar da gitmediler dun..esim gidin diyemem kusura bakma dedi...iyice dellendim...anlayacaginiz biraz karisti durumlar... ben esimin ailesine hep iyi davrandim...ayni ozveriyi onun benim ailem.icin de gostermesini istedim...ama o ben biraz ailemi idare ediver dedikce inadina yapmiyor...o zaman artik ben de boyle bi gelin olayim da nasil oluyormus biraz empati yapsin...sizce yanlis mi davraniyorum...nasil taktik uygulamaliyim..
Aynen öyle sekerim hiçbsyi içine atma hem bu saygıszlık falan değil sadece insanları uyarıyorsun... Onlar seni hiç düşünmeden hersey söyleyebiliyorsa sende lafını esirgemeyeceksin..Kimseyi çekmek zorunda değilsin. O senin babana katlanıyor mu? Hayır. Sende onun ailesine katlanmak zorunda değilsin. Bir hatalarını görürsen yüzüne vurmaktan çekinme. Eşine de söyle; o kadar saygıya bu kadar saygı. Sen idare ediyorsan o da edecek. Totosu bir zahmet insin aşağıya.
mesafelinolmak en güzeli böyle devam et..bu arada nasıl mesafe koyuyorsunuz ben pek yapamıyorum da onuEnnnnn guzelini yapmissiniz valla...onlarla gidince sanki huzur veriyolar...anlamayana ancak boyle anlaticaz demekki derdimizi...ben cok bunladim zaten bu aile durumlarindan...artik ben de mesafeliyim onun ailesine karsi napim baska yol birakmadi bana
Cok ozleyip deger veren adam bu sekilde davranmaz. Ailenize saygisizlik yapmaya son vermezse sizi cok ozleyecegini bilsin.Valla tam olarak cozemedim nedenini..ozluyorum sizi diyo gercekten de ozluyo bir hafta bi yere gitsek cok ozlefim.gelin artik der...bu yaz karaliyim ama bi yolunu bulup kendim gidicem ya da onla sadece bikacgn kalicam bak iznimiz bitti sen don ben biraz daha kalayim sen bizi amaya gelirsin haftaya falan diyecegim
Bu da geliyor aslinda aklima anlatsam kayinvalidemler anlarlar mi..konusurlar mi ogullariyla..esim aslinda babasinin sozunu dinler onu sayar...bilmiyorum yaa belki dediginiz gibi yapmali..ben esime soyledim aslinda sen boyle yaparsan ben daha buyuk huzursuzluk cukaririm senim ailenin yaninda dedim...o da bana eger benim ailem sana kotu davraniyorsa ve bunu onlara reva goruyorsan yap beni tehdit etme dedi..benim ailem seni el ustunde tutuyo dedi..benim babam problemlu biraz esim o konu da hakli ama ben de duyma gorme onu kafana takma diyorum yok babamla inatlasiyo resmen
Malesef iyi niyetten anlamıyorlar benim eşimde bir süre annemlerde yemek yemedim tanı türk kızı durur mu :) 5-6 ay aç bile olsam yemedim anladı şimdi mis gibi yiyor ☺yeni evlendiğimde de 2-3 defa kv kahvaltıya gittim her gittiğimde biz babanla yedik diyirdu 4 yıldır bir daha gidip kahvaltı yapmadım :)Aynen oyleeee...ben onun ailesinin yaninda hic huzursuzluk cikarmiyorum diye hep boyle olucak saniyor..saniyorki onun ailesi iyi de biz ondan iyi geciniyoruz..yok oyle bi durum ben gelinlik yapmadigim icin hic sikinti yasamadik...o da bi anlasin ailesiyle esinin aradinda kalmayi...esin surat astiginda ortamin ne kadar gerildigini bi oda yasasin bakalim
Yine anlamaz kendilerine göre hep haklilarr.....Merhabalar arkadaslar..biz esimle aileler yuzunden bi orta yol bulamiyoruz..ailelerimizden uzak birsehirde yasiyoruz..senede 15 gun benim aileme ziyarete gidiyoruz ve ben esimden ricacediyorum ailemi senede bir kez goruyorum lutfen gidince huzursuzluk cikarma diye..cunku babamla birturlu anlasamiyorlar..ben de benim hatrim icin 15 gun katlaniver babama diyorum...ama esim laftan anlamiyor illa oraya gidince kavgalarimiz artiyor ve ben gidip gidecegime binpisman olarak donuyorum..esim oglumuz konusunda cok pinpirikli oldugu icin surekli ikaz ediyor etrafindaki insanlari...bu yuzden de benim annem babam torunlarini doyasiya kucaklayip sevemiyorlar esim yuzunden... Onun ailesi ise bize daha yakinlar ve istedikleri zaman cikip geliyorlar bize ayni sekilde yil icin de biz de onlara...evlendigimizden beri hic saygisizlik yapmadim hep guleryuz gosterdim onlara...cok kizdigim gucendigim seyler oldu...kayinvaldemin davranislari cok sinirime dokundu ama belli etmedim...ta kiii bu hafta sonuna kadar....cunku biz bu yaz memlekete gittigim de yine burnumdan getirdi esim..ve ben de kendi kendime ben aptal miyim dedim...bu haftasonu geldi kayinvaldemler torunlarini nasil seviyolar nasil opup kokulyorla..benim ailem doya doya bi kere kucaklayamadi..bunlari gordukce daha da canim sikildi ve ben de soguk davrandim onlara...yuz vermedim..boyle bisey beklemedikleri icin afalladilar...esime onlar gelmeden demistim donuceklerse pazar donsunler diye cunku bugun bizim bakicimiz ise baslayacakti...onlar da gitmediler dun..esim gidin diyemem kusura bakma dedi...iyice dellendim...anlayacaginiz biraz karisti durumlar... ben esimin ailesine hep iyi davrandim...ayni ozveriyi onun benim ailem.icin de gostermesini istedim...ama o ben biraz ailemi idare ediver dedikce inadina yapmiyor...o zaman artik ben de boyle bi gelin olayim da nasil oluyormus biraz empati yapsin...sizce yanlis mi davraniyorum...nasil taktik uygulamaliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?