- 15 Ocak 2016
- 33
- 10
- 6
- 41
- Konu Sahibi simgeyildiz
Dört buçuk sene önce daha çok mantığımı kullanarak bir evlilik yaptım. Üç yaşında kızım var. Zaman geçtikçe eşime olan sevgim de azalmalar oldu kızımın doğduğu Zaman'larda yaşadığımız bazı sıkıntılar soğuttu beni ve bu soğuma hızla devam etti. Şu an eşine karşı duygusal anlamda bir şey hissetmeyen, eşinin bazı huylarından nefret eden, eşinin ailesinin yüzünü bile görmek istemeyen, ikinci çocuğu eşi istemesine rağmen istemeyen biri haline geldim. Bir süre önce işe girdim iki ay çalıştım bazı sebeplerden ötürü işten çıktım ve çalıştığım süre içinde eşimi işyerindeki bazı erkeklerle kıyaslarken buldum kendimi yani keşke eşim de bu erkek gibi kibar olsa konuşmasını bilse vb. Hatta biri vardı bekar olsaydım kesin şu kişiyle bişeyler olurdu falan dediğim bile oldu ve kendine gel dedim içime... Ben bu olamazdım ki belirtiyim evliyken aldatmak gibi çirkin şeylere karşıyım ben içimdeki duygu karmaşasından bahsediyorum . Şu an çalışmıyorum. Ve tabi şimdi cinsel isteksizlik ... Dün akşam beraber olacağımız sırada neden beni öpmüyorsun Dedi cevap veremedim ve tabi o an cinsellik yaşamak istemedi ben gittim uyudum o da tv karşısına geçti. Böyle ne olacak bilmiyorum ikinci çocuğu istiyor ben ise çalışmak... Boşansam babamın maddi durumu iyi değil sürekli borç yapan biri ve boşandığımda ömrüm babamın borçlarını ödemekle geçecek kafam çok karışık