Kötü giden evliliğim... Fikir lütfen

simgeyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
33
10
6
41
Dört buçuk sene önce daha çok mantığımı kullanarak bir evlilik yaptım. Üç yaşında kızım var. Zaman geçtikçe eşime olan sevgim de azalmalar oldu kızımın doğduğu Zaman'larda yaşadığımız bazı sıkıntılar soğuttu beni ve bu soğuma hızla devam etti. Şu an eşine karşı duygusal anlamda bir şey hissetmeyen, eşinin bazı huylarından nefret eden, eşinin ailesinin yüzünü bile görmek istemeyen, ikinci çocuğu eşi istemesine rağmen istemeyen biri haline geldim. Bir süre önce işe girdim iki ay çalıştım bazı sebeplerden ötürü işten çıktım ve çalıştığım süre içinde eşimi işyerindeki bazı erkeklerle kıyaslarken buldum kendimi yani keşke eşim de bu erkek gibi kibar olsa konuşmasını bilse vb. Hatta biri vardı bekar olsaydım kesin şu kişiyle bişeyler olurdu falan dediğim bile oldu ve kendine gel dedim içime... Ben bu olamazdım ki belirtiyim evliyken aldatmak gibi çirkin şeylere karşıyım ben içimdeki duygu karmaşasından bahsediyorum . Şu an çalışmıyorum. Ve tabi şimdi cinsel isteksizlik ... Dün akşam beraber olacağımız sırada neden beni öpmüyorsun Dedi cevap veremedim ve tabi o an cinsellik yaşamak istemedi ben gittim uyudum o da tv karşısına geçti. Böyle ne olacak bilmiyorum ikinci çocuğu istiyor ben ise çalışmak... Boşansam babamın maddi durumu iyi değil sürekli borç yapan biri ve boşandığımda ömrüm babamın borçlarını ödemekle geçecek kafam çok karışık

Bende artık boşanmayı düşünen bir insanım
Ama bana son şansları verdiren hep kalbimde ki sevgi oldu
Sevgi olmasa duramazdım bir saniye bile galiba
Babanızın yanına dönmek zorunda değilsiniz ki
Bir mesleğiniz varsa kızınızla kendi yağınızda kavrulursunuz
Babanızın borcundan korkup bir ömür böyle yaşamayı düşünmeyin bence
Çünkü çok mantıksız

eşinizın suan davranısları nasıl sıze karsı kötu mu davranıyor ılgısız ıyı bır es degıl mı ? buna göre ınsanlar yorum yapar.

İnsan eşinin hep iyi yönlerine odaklanabilmeli. Etrafla kıyaslamaya gidersek her konuda hüsrana uğrarız. Ayrılık istemiyorsanız, eşinizi ondan daha kötülerin yanına koyup öyle bakın resme, herkes birşeyler yaşıyor inanın, buna rağmen sımsıkı kalıyor o bağlar çünkü gerekli konuşmalar gerekli yerlerde yapılıyor ve karşılıklı iyileşmeler oluyor. İçinizdeki insanla konuşmak sizi hep daha kötüye götürecek bundan emin olun. Onun yerine bu konuları ya eşinizle ya da sizi doğru yönlendirecek bir başkasıyla konuşun.

bazen çok sevse de insan istemediği bir hayatı yaşarkensorumlu tuttuğu kişiye karşı hissizlik yaşar
eğer başka ağır problemleriniz yok ise
kendinize biraz zaman ayırın birsüre öncelikle
daha sonra yavaş yavaş yoluna girecektir

Bir kagit alin elinize ve esinizin iyi huylarini ve kotu huylarini yazin.. onun hangi tarafi daha agir basiyor bi test edin..
Bir de kendi kotu huylarinizi (tarafsizca ) yazin ve iyi huylarinizi yazin.. sizin hangi tarafiniz agir basiyor bide onu test edin..
Bir de kiyas seytanin huyudur onun tuzagina uyup da elinizdekilerden olmayin.. kimse disardan,gorundugu gibi degildir.

neden baba evine dönesin ki, ayrı otur...
eşinin seni aldattığını hayal et bakalım, başka biriyle olduğunu hislerinde değişiklik olacak mı
insan bazen rutinde kaybolduğundan derdi tasası olmadığından da yanılsamalara düşebilir

Dört buçuk sene önce daha çok mantığımı kullanarak bir evlilik yaptım. Üç yaşında kızım var. Zaman geçtikçe eşime olan sevgim de azalmalar oldu kızımın doğduğu Zaman'larda yaşadığımız bazı sıkıntılar soğuttu beni ve bu soğuma hızla devam etti. Şu an eşine karşı duygusal anlamda bir şey hissetmeyen, eşinin bazı huylarından nefret eden, eşinin ailesinin yüzünü bile görmek istemeyen, ikinci çocuğu eşi istemesine rağmen istemeyen biri haline geldim. Bir süre önce işe girdim iki ay çalıştım bazı sebeplerden ötürü işten çıktım ve çalıştığım süre içinde eşimi işyerindeki bazı erkeklerle kıyaslarken buldum kendimi yani keşke eşim de bu erkek gibi kibar olsa konuşmasını bilse vb. Hatta biri vardı bekar olsaydım kesin şu kişiyle bişeyler olurdu falan dediğim bile oldu ve kendine gel dedim içime... Ben bu olamazdım ki belirtiyim evliyken aldatmak gibi çirkin şeylere karşıyım ben içimdeki duygu karmaşasından bahsediyorum . Şu an çalışmıyorum. Ve tabi şimdi cinsel isteksizlik ... Dün akşam beraber olacağımız sırada neden beni öpmüyorsun Dedi cevap veremedim ve tabi o an cinsellik yaşamak istemedi ben gittim uyudum o da tv karşısına geçti. Böyle ne olacak bilmiyorum ikinci çocuğu istiyor ben ise çalışmak... Boşansam babamın maddi durumu iyi değil sürekli borç yapan biri ve boşandığımda ömrüm babamın borçlarını ödemekle geçecek kafam çok karışık
Cnım gercekten ııcnde bulundugun durum cok zor iki yol var önünde ve ıkıside cıkmazda duruyor esınden gercekten sogumussun ve sevgı kalmamıs aklında gecenlerı asla kınamıyorum ınsan hayallerını ısteklerını esınde bulamayınca aklından bu tur seyler gecebılır ya :KK43:canım sevmedıgın bırıyle de ömür gecmezkı ya hergun mutsuzluk ıcınde olursun bnce calısan bır bayansan kızınla ayrı eve cık tek yaşa aılenın yanına gıtsen borc harc dıyosunya esın ayrı eve cıksan rahat bırakırmı senı hanı sen sevmesende belkı o senı sevıyodur?

herşeyden önce evladına sonra evliliğine ve kendine şans ver.Karşındaki insanın değişmesini istiyorsan,önce kendin değişmeye başla.O dışarda gördüğün kibar erkeklerde hep öyle değil.Dışarda kibar ailesine mendebur nice adamlar var.İlişki iki kişiliktir.Birbirilerinin davranışlarına göre şekillenir davranışlar.

Hepinize çok teşekkür ederim güzel fikrileriniz için peki cinsellik konusunu ne yapıcam hiç istek yok içimde bir görev gibi geliyor of ne yapıcam bilmiyorum Nasıl bu hale geldim

Back
X