• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü günlerimde sürekli arayan Soran ama iyi günlerimde pek aramayan insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gaiasoul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
133
96
13
34
Arkadaşlar teyzem böyle kötü günümde hep arar sorar yani eşimle tartışayım kötü günler geçireyim arar sorar ama iyi günlerimde çok sormaz yani bu iyi niyetli bir davranış mı bilmiyorum ama benim bundan hoşlanmamam normal mi onu da çözemedim Yani yanımda derken telefonla konuşuyoruz ayrı şehirdeyiz o memlekette birkaç kere misafir ettim gelin dedim ve orada işimiz yok Aslında orada bir doktora gitmeyi doktorla görüşmeyi düşünüyordum belki randevu alırsam gelirim dedi Yani sonuçta benim yanıma gelecek illa Bir işimi olmalı randevusu mu olmalı bilmiyorum bunlar kafama takılıyor işte

Son düzenleme:
Bence zaten asıl dostluk iyi günde anlaşılıyor. İyi günde yanınızda olmayana kötü gününüzden bahsetmeyin. Ona o zevki vermeyin
Yani sanki şükür sebebi oluyormuş gibi hissediyorum.( Aslında hayatım gayet güzel işte ama bazen bir sorun olunca dertleşmek için arıyorum bunu yapmayacağım artık gerçekten

Arkadaşlar teyzem böyle kötü günümde hep arar sorar yani eşimle tartışayım kötü günler geçireyim arar sorar ama iyi günlerimde çok sormaz yani bu iyi niyetli bir davranış mı bilmiyorum ama benim bundan hoşlanmamam normal mi onu da çözemedim
İyi gününde arayıp ne desin sana? Dar gününde yanindaysa öp başına koy. Kötü günde ara iyi günde ara hep ara.. e bu insanların da bi hayatı var, hep senin etrafında dolanamazlar ki.

İyi gününde arayıp ne desin sana? Dar gününde yanindaysa öp başına koy. Kötü günde ara iyi günde ara hep ara.. e bu insanların da bi hayatı var, hep senin etrafında dolanamazlar ki.
Yanımda derken sadece telefonla yanımda işim bir de o tarafı var yani kaç kere çağırdım gelin dedim ben İstanbul’dayım onlar başka bir şehirde orada işimiz yok falan dedi bunlar da tabii etken Yani illa işi var diye mi gelecek diye düşünüyor insan

Bende tersini düşünenlerden.. Kötü günde Herkez dost Olur iyi günde zordur kıskanmadan yanında durabilmek en güçlü şekilde alkışlayabilmek birini.. ✨

Yanımda derken sadece telefonla yanımda işim bir de o tarafı var yani kaç kere çağırdım gelin dedim ben İstanbul’dayım onlar başka bir şehirde orada işimiz yok falan dedi bunlar da tabii etken Yani illa işi var diye mi gelecek diye düşünüyor insan
İnsanlardan beklentiyi minimuma indirmedigin sürece mutlu olamazsın. Birşey daha var, eşinle sorunlarını kimseye anlatma. Tabi bu sorunlar şiddet vb değilse. Diğer türlü sen unutursun onlar unutmaz.

Eşimle tartıştığım da aramak gibi bir hata yapıyor öyle dertleşmek için falan
Size net bir tavsiye vereyim o zaman ayrılmayı düşünmüyorsanız yada ayrılmayı gerektirecek kadar büyük bir sorun yoksa eşinizle ilgili kimseyle ama kimseyle dertleşmeyin. Ben eşimle olan ufak tefek sorunları kimseye anlatmam. Ev içinde olan evde kalır. (Aldatma, şiddet, kumar, psikolojik şiddet haricinde olan ufak tefek şeylerden bahsediyorum)

Eşinizle tartıştığınızı neden teyzeniz biliyor büyük kavga mı oluyorki ev terketme gibi başka nerden duyacak annenizmi söylüyor çok anlam veremedim ama bence tartışmalarınıza evinizin içindeki olaylara farklı kişileri karıştırmayın hem sizi yanlış yönlendirebilirler hemde gerek yok yani bu sizin ikinizin aranızdaki özel

Eşinizle tartıştığınızı neden teyzeniz biliyor büyük kavga mı oluyorki ev terketme gibi başka nerden duyacak annenizmi söylüyor çok anlam veremedim ama bence tartışmalarınıza evinizin içindeki olaylara farklı kişileri karıştırmayın hem sizi yanlış yönlendirebilirler hemde gerek yok yani bu sizin ikinizin aranızdaki özel
Ya haklısınız ben yeni evliyim Anlattım işte evet evden gitti bir kaç kere eşim Aslında birbirimizle iyi anlaşan seven bir çiftiz ama keşke olmasaydı bunlar çünkü bizim aramız düzeliyor ve bilenler gerçekten unutmuyor ve sadece teyzem de kaldığını düşünmüyorum bu konunun muhtemelen herkeste biliyor

Size net bir tavsiye vereyim o zaman ayrılmayı düşünmüyorsanız yada ayrılmayı gerektirecek kadar büyük bir sorun yoksa eşinizle ilgili kimseyle ama kimseyle dertleşmeyin. Ben eşimle olan ufak tefek sorunları kimseye anlatmam. Ev içinde olan evde kalır. (Aldatma, şiddet, kumar, psikolojik şiddet haricinde olan ufak tefek şeylerden bahsediyorum)
Anlattım işte ben de pişman olduğumu anlattığım için

Esinizle tartismanizi teyzeniz neden biliyor ki? Millete konuscak konu lazim siz de onu veriyorsunuz sadece.

Esinizle tartismanizi teyzeniz neden biliyor ki? Millete konuscak konu lazim siz de onu veriyorsunuz sadece.
Vallahi öyle ben de kendime çok kızıyorum Pişman oluyorum zaten konuştuktan sonra çünkü bizim aramız düzeliyor ve insanlar duyduklarıyla bildikleriyle kalıyor

Yanlış yapmışsınız. Ama yeni bir evlilik evi terketmeli kavga neden oluyor? Basit ufak tefek sorunlar da yok anladığım kadarıyla
Gerçekten çok basit konularda tartışabiliyoruz Hiç öyle büyük konular olmuyor aslında incir çekirdeğini dolduramıycak konular oluyor genelde normalde birbirimizi çok seviyoruz çok da iyi bir eş olduğunu düşünüyorum ama öfkelendiği zaman gitmek istiyor aslında evi terk etmek onun öfkelendiği zaman evden çıkması Ben de o anda işte dertleşmek için arıyorum teyzemi

Gerçekten çok basit konularda tartışabiliyoruz Hiç öyle büyük konular olmuyor aslında incir çekirdeğini dolduramıycak konular oluyor genelde normalde birbirimizi çok seviyoruz çok da iyi bir eş olduğunu düşünüyorum ama öfkelendiği zaman gitmek istiyor aslında evi terk etmek onun öfkelendiği zaman evden çıkması Ben de o anda işte dertleşmek için arıyorum teyzemi
Olgunlaşmamışsınız ikinizde.
Ufak şeylerden yapılan ufak kavgalarda adam evi terk ediyor siz de hemen çocuk gibi sağa sola arayıp şikayet ediyorsunuz.
Böyle evlilik yürümez.
Ben 10 senelik evliyim. Bir gün bile kimseye kocamla ilgili bir şey anlatmadım. Ve ilk senelerde özellikle ufak kavgaları hiç anlamam. Her kavgada evi terk etmeyi de. Bunları hiç yaşamadık biz.

Olgunlaşmamışsınız ikinizde.
Ufak şeylerden yapılan ufak kavgalarda adam evi terk ediyor siz de hemen çocuk gibi sağa sola arayıp şikayet ediyorsunuz.
Böyle evlilik yürümez.
Ben 10 senelik evliyim. Bir gün bile kimseye kocamla ilgili bir şey anlatmadım. Ve ilk senelerde özellikle ufak kavgaları hiç anlamam. Her kavgada evi terk etmeyi de. Bunları hiç yaşamadık biz.
Anlatamıyormuyum sadece bazen öfkelendiği zaman evden gitmek istiyor evi üç gün beş gün terk etmiyor bir kaç saat gidiyor rahatlamak için o gün gidiyor ve ben de panik atak bir insan olduğum için teyzemi arayıp dertleştim Eşim günlerce evi terk eden bir eş değil Allaha şükür çok da iyi bir eş bazı sorunlarımız oluyor evet hayat böyledir inişli çıkışlı tutku varsa kavgada var… Ben buraya onunla ilgili En ufak bir şey anlatmadım bile nasıl böyle yargılı konuşabiliyorsunuz? Benim burada eşimle kavga ettim mağdurum diyen kadınlarla karıştırmayın lütfen eşimle ufak tefek kavgalarımı paylaştım cümlesinden neler algıladınız eşim iyi bir eştir sağ olsun bana hayatımın içinde o kadar faydası dokundu ki istediğim bütün hayallerimi onunla gerçekleştirdim onun sayesinde üniversitede istediğim bölümü bitirdim istediğim hayatı yaşıyorum Ufak bir kavga anında evden gitti diye boşanmak mı siz iyi misiniz? Burada konu açan her kadına saldırıyorsunuz buna karar vermişsiniz galiba :) Eşimden ve hayatımdan memnunum sadece teyzemi anlattığım için zaten kendimi suçluyorum eşim çok ama çok iyi bir insandır bi kaç saat evden gitti diye boşanayım mı :) Annemi babamı genç yaşımda kaybettim o bana anne baba oldu… Pardon da yani insan annesiyle babasıyla kavga edince bile evden gidiyor neyden ne anlam çıkarıyorsunuz ya iyi misiniz gerçekten anlam veremedim… Taşlayacak başka konu açan mağdur kadınları bulun ben sizin kafanızdaki o kadın değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X