- 14 Eylül 2014
- 21.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 106.142
- 798
O zaman o kadar ufak kavgaları da teyzeye anlatmayın.Anlatamıyormuyum sadece bazen öfkelendiği zaman evden gitmek istiyor evi üç gün beş gün terk etmiyor bir kaç saat gidiyor rahatlamak için o gün gidiyor ve ben de panik atak bir insan olduğum için teyzemi arayıp dertleştim Eşim günlerce evi terk eden bir eş değil Allaha şükür çok da iyi bir eş bazı sorunlarımız oluyor evet hayat böyledir inişli çıkışlı tutku varsa kavgada var… Ben buraya onunla ilgili En ufak bir şey anlatmadım bile nasıl böyle yargılı konuşabiliyorsunuz? Benim burada eşimle kavga ettim mağdurum diyen kadınlarla karıştırmayın lütfen eşimle ufak tefek kavgalarımı paylaştım cümlesinden neler algıladınız eşim iyi bir eştir sağ olsun bana hayatımın içinde o kadar faydası dokundu ki istediğim bütün hayallerimi onunla gerçekleştirdim onun sayesinde üniversitede istediğim bölümü bitirdim istediğim hayatı yaşıyorum Ufak bir kavga anında evden gitti diye boşanmak mı siz iyi misiniz? Burada konu açan her kadına saldırıyorsunuz buna karar vermişsiniz galiba :) Eşimden ve hayatımdan memnunum sadece teyzemi anlattığım için zaten kendimi suçluyorum eşim çok ama çok iyi bir insandır bi kaç saat evden gitti diye boşanayım mı :) Annemi babamı genç yaşımda kaybettim o bana anne baba oldu… Pardon da yani insan annesiyle babasıyla kavga edince bile evden gidiyor neyden ne anlam çıkarıyorsunuz ya iyi misiniz gerçekten anlam veremedim… Taşlayacak başka konu açan mağdur kadınları bulun ben sizin kafanızdaki o kadın değilim
Sorunlu bir evlilik imajı çizen sizsiniz.