- 8 Eylül 2025
- 133
- 95
- 13
- 34
Ben çok mutluyum mutlu evliliğim olduğuna inandırmıyorum ben eşine çok aşık ve çok şanslı hisseden bir kadınım çokta mutluyum buna emin olabilirsiniz Hayatımdaki iyikimdir eşim benim iyi ki onunla evlenmişim Her gün bunun için şükür ediyorum çok seviyorum onu çok güçlü çok iyi bir adamla evlendim ben ya sümsükle evlenseydim o zaman nolcaktı Ayrıca eşim arabayı benim güzel ayaklarım yorulmasın diye aldı markete pazara giderken bu güzel ayaklarım incinmesin diye aldı siz anlamazsınız duygudan aşktan sevgiden Ne yani kavga ediyoruz diye kocişkomın hakkını mı yiyim ya Allah onu başımdan eksik etmesin iyi ki onunla evlenmişim iyi ki iyi ki iyi ki oldun muBoyle kıyasla nefretle yazmak. Siz ne yaşadınız acaba ya
Övundugunuz şeyler, kendinizi mutlu evliliğiniz olduguna inandırmak uzerine çocukça bir çaba olarak görünüyor buradan bakinca.
Siz bence daha en basindan bitmiş bir evliliği ayakta tutmaya çalıştığınız için böyle saldirganlastinizKhomyuk 'a karşı
Gerçek bir mutluluğunuz olsaydı buraya en çokta kendinize sunduğunuz kanıtınız araba değil de huzur olurdu, zaten onun yokluğu sizdeki kuyruk acisi