• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü günün geçince yaz diyen insan?

Ben hemşireyim malesef ki temaslı sayılmıyorum
Anneninizin test sonucu çıkmadan keşke işe gitmeseydiniz. Eğer pozitifse sizin de taşıyıcı olma ihtimaliniz yüksek, hem de evde kalıp dinlenmiş olurdunuz.

Ya sevgilime zaten yazıyodum sohbet ediyoduk sabahtan beri
Ama o an sadece ne için wpa girdin konusuna telefonda konuştugum şeyi wpda konuşmuşum gibi söyledim okadaR

Sabahtan beri sohbet ederken "gece de uyuyamadim iyi hissetmiyorum" demez mi bir insan? Bana hiçbisey anlatmayip iki sorgulayinca "kafam dolu" muhabbeti yapilirsa net tepkim boyle olurdu benim de. 🙄 Herkesin aksine ben boyle dusunuyorum.

6 yillik evliyim eşimle gun icinde en fazla 2-3 kere kısa konusuruz, whatsApp son gorulmem kapali dolayisiyla eşimin de ne zaman aktif oldugunu gormuyorum, takip etmiyorum. Ancak sevgiliyken boyle şeylere dikkat ederdim ben.

Annem korona için test verdi ben zTen her gün temaslıyım işten çıktım dün eve gittim annemi karantinaya soktuk evde yemek temizlik herşeyi yaptım annemin sonuçları için hastaneye gidip geldim
Sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama karakteri malesef düşüncesiz
En güzel cümlesi sıkma canını inşallah bişey yoktur oldu
Bugun sabah işe geldim dün gece boyu kabus gördüm uyumadım
Sevgilime odaklanamadım zaten iş çok yogundu ona biraz sonra yazcam diyip wpa girmişim neden girmişim o an iş arkadaşıms yazdım işle ilgili dedim sonra işte tutturdu ne konuştun naptın ekran görüntüsü attım işle ilgili konuşmamışız niye öyle demişim uzatıp durdu
Bende “ dün hiç uyumadım 0 uykuyla işe geldim zaten kafam yerinde Değil aklım annemde ne konuştugumu bilmiyorum kafam dolu zaten çok yogun destek olacağın yerde bu şekilde üstüme gelme benim. Wpa niye girdiğimi merak edene kadar keşke sen nasılsın bi şikayetin var mı moralin nasıl diyebilirdin senin basit gördüğün şeyler benimmiçin önemli iyi değilim benim üstüme gelme “
dedim
Beni arayıp senin gece uyumadıgını bunların oldugunu ben bilemem Anlatmadıgın için dedim bende sıkıntım oldugunu biliyosun sormadıgın halde ben anlatamam kafam yerinde değil yani mantıklı konuşamıyorum dedim
Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla öyle konuşalım dedi
Bende ben seni gülüp eğlendiremem sürekli Tamam ben herşey iyi oldugun da mutlu oldugumda iyi oldugumda yazarım oldu problemim oldugunda bana bu lafı söyleyeceksen sanıyomusun ben kendime geldiğimde sana yazar mıyım oda yazmazsan yazma bana bu şekilde sabah değilde üste çıkmak için bunları söylersen alacagın tepki bu olur dedi
Bende suratına kapattım bitti
Hayat size bir sınav sunmuş ama çocuk bu sınavdaki tavrını göstererek 0 almış.
Gözünüzü açın, bazı şryler çok net şuan.

Sevgilimin beni sevdiğinden eminim
Hayır sevmiyor. Birbirini seven çiftler iyi günde de kötü günde de birbirlerine hep destek olur. Sevgiliniz sizi gerçekten seviyor olsaydı yanınızda olurdu. Ayrıca size güvenmeyip ekran görüntüsü istemesi de çok gurur kırıcı bir davranış. Kendinize azıcık saygınız varsa ayrılın :işsiz:

Böyle birini siz sevmeyin zaten , anneniz için de çok geçmiş olsun. Umarım birşeyi yoktur🙏🏻

Annem korona için test verdi ben zTen her gün temaslıyım işten çıktım dün eve gittim annemi karantinaya soktuk evde yemek temizlik herşeyi yaptım annemin sonuçları için hastaneye gidip geldim
Sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama karakteri malesef düşüncesiz
En güzel cümlesi sıkma canını inşallah bişey yoktur oldu
Bugun sabah işe geldim dün gece boyu kabus gördüm uyumadım
Sevgilime odaklanamadım zaten iş çok yogundu ona biraz sonra yazcam diyip wpa girmişim neden girmişim o an iş arkadaşıms yazdım işle ilgili dedim sonra işte tutturdu ne konuştun naptın ekran görüntüsü attım işle ilgili konuşmamışız niye öyle demişim uzatıp durdu
Bende “ dün hiç uyumadım 0 uykuyla işe geldim zaten kafam yerinde Değil aklım annemde ne konuştugumu bilmiyorum kafam dolu zaten çok yogun destek olacağın yerde bu şekilde üstüme gelme benim. Wpa niye girdiğimi merak edene kadar keşke sen nasılsın bi şikayetin var mı moralin nasıl diyebilirdin senin basit gördüğün şeyler benimmiçin önemli iyi değilim benim üstüme gelme “
dedim
Beni arayıp senin gece uyumadıgını bunların oldugunu ben bilemem Anlatmadıgın için dedim bende sıkıntım oldugunu biliyosun sormadıgın halde ben anlatamam kafam yerinde değil yani mantıklı konuşamıyorum dedim
Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla öyle konuşalım dedi
Bende ben seni gülüp eğlendiremem sürekli Tamam ben herşey iyi oldugun da mutlu oldugumda iyi oldugumda yazarım oldu problemim oldugunda bana bu lafı söyleyeceksen sanıyomusun ben kendime geldiğimde sana yazar mıyım oda yazmazsan yazma bana bu şekilde sabah değilde üste çıkmak için bunları söylersen alacagın tepki bu olur dedi
Bende suratına kapattım bitti
Eeee harikasın bayıldım sana.... Aynı ben.... Açıklsmışsın... Bide derdin var biriciğin anne.. Geçmiş olsun ona... Öncelik o.... Sen gene bak onun düşüncesizliğine ne hanım tepki vermişim... Dayanamayıp kapatmışsın.... Sonsuz kere haklısın.... Sonsuzluk ötesi olsa onuda yazardım..... Yalnız konuştuğun kişi seni seviyor bana güven satır aralarını ben iyi okurum arayacak ve özür dileyecek sadece bekle sevgiler... Bunuda ilk kez yazdım.

Back
X