- 26 Mart 2019
- 230
- 205
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ayse19821982
-
bence aşırı tepki vermişsiniz kadının ne sorduğunu çocuklar size söylemiş zaten ? bu şekilde kuşkucu sürekli bişseylerden nem kapan çocujlar yetiştirirsiniz. sokakta kötü insanlar var evet ama iyi insanlar da var yardıma ihtiyacı olan. bunun ayrımını çocuklarınıza öğretmek sizi göreviniz ama sanırım zaten siz ayrımına varamıyorsunuz. bir uzmandan yardım alın derim böyle hayat geçmezDün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
Ben yetiskinlerden çok cocuklarla konusmayi severim cok severim cocuklari. Hepsi pirlanta melek. Basi bos bir cocuk görsem muhakkak konusup annesini sorarim nerde diye. Merak ederim çocuk neden yalniz. Konunuzu okudum aklima zerre kötü birşey gelmedi. Birde emin oldum diyorsunuz bana yine bu düşünceler cok aşırı uzak geldi konunuzda adam olsa neyse derim ama yaşlı kadin yani belki torunu aklina geldi bir çocukla iletişim kurmak istedi. Bilemiyorum acıdım kadınaYani beni esas süphelwndiren bu oldu sanırım.etraf kalabalıktı ve az ilerde bankta bir kadın oturuyordu.büyük insanlar varken onlara sorunca da şüphelendim
İnanın öyle psikolojik sıkıntım yok :))
+1Yani kötü niyetli dediğin nedir
Soru sormuş zaten orada olan bir binayı sormuş çocuklar da söylemiş gitmiş yan banka oturmuş
Bir kadın 11 yaşında iki kız ile konuşup ne yapabilir diye düşündünüz cidden aklıma yatmadı
Birisi soru sormayacak mı çocuklara hayatları boyunca
Hatta ben bir yer sorulacaksa da oğluma sorduruyorum ki ilişki kurmayı öğrensin
Bence endişelerinizi törpüleyin çocukları içe kapalı yapmayın
O an kadın onlarla konuşup yanlarına da oturunca üstüne de ben çağırınca korkar gibi kalkıp uzaklaşmaya çalışınca şüphelendim kadına tepki gösterdim .o an ne yapacağını düşünmedim sadece kötü niyetli olduğunu düşündüm .kötü bir niyeti olmasa kalkmaz kaçar gibi diye düşündüm.fevri davrandım keşke yapmasaydım.arkadaşım da saflık ocagına mi gşdecek gerçekten diye şüphelenmiş o yuzden arkasından baktık.hemen girip çıktı bize dönüp baka baka.keşke tam emin olmadan yapmasaydım ama olan oldu.üzgünüm.kızlara tanımadığınız kişilerle konuşmamalısınız dedik ,zaten bize yememiz için birşey verse yemezdik falan dediler.çoknüzülüyorum çünkü böyle birşey yapmak hiç tarzım degil ki.nasıl korktuysam o an bilmiyorumArkadaşım konu esasen sizin tepkiniz de değil
Kadının ne yapabileceğini düşündünüz
Olay yaşandı bitti de iki tane genç kız bu konuda ne hissetti ne düşündü
Bence kızınızla konuşun ne hissetti ne düşündü bundan sonra birisi soru sorarsa ne yapacak
Tabii ki çocukları koruyalım ama yaşına uygun şekilde
11 yaşındaki kızlara tanımadığın Kişiler çağırırlarsa gitme, özel bilgileri verme, kimseye telefonunu kullandırma vs tembih edilir ama yolda bildikleri bir yeri soran kişiden kaç, aman asla cevap verme denmez
Artık o kadını bidaha bulman zor sen de annelik içgüdüsüyle öyle bi çıkış yapmışsın dert etme içine insansın olur öyle şeylerDün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
kızlara tanımadığınız kişilerle konuşmamalısınız dedik ,zaten bize yememiz için birşey verse yemezdik falan dediler.
terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?