Kötü hissediyorum, nasıl yaptım

bence aşırı tepki vermişsiniz kadının ne sorduğunu çocuklar size söylemiş zaten ? bu şekilde kuşkucu sürekli bişseylerden nem kapan çocujlar yetiştirirsiniz. sokakta kötü insanlar var evet ama iyi insanlar da var yardıma ihtiyacı olan. bunun ayrımını çocuklarınıza öğretmek sizi göreviniz ama sanırım zaten siz ayrımına varamıyorsunuz. bir uzmandan yardım alın derim böyle hayat geçmez

Ben de hep çocuklara yol sorarım. Mahallenin çocuğu, çoğu anasından daha iyi biliyordur her yeri.
Hatta 'abla ben götüreyim' diye götürdükleri de çok olur.
Hatta Mardin'de bir grup çocuğa 'burada nereler gezilir?' diye sormuştum, beni han han gezdirdiler,yetmedi müzeye götürdüler,yetmedi fotolarimi çektiler,o da yetmedi paskalya çöreği,erik falan ikram ettiler. Herhalde onların anneleri olsaydınız kendimi karakolda bulurdum çocuk kacirmaktan

Yani beni esas süphelwndiren bu oldu sanırım.etraf kalabalıktı ve az ilerde bankta bir kadın oturuyordu.büyük insanlar varken onlara sorunca da şüphelendim

İnanın öyle psikolojik sıkıntım yok :))
Ben yetiskinlerden çok cocuklarla konusmayi severim cok severim cocuklari. Hepsi pirlanta melek. Basi bos bir cocuk görsem muhakkak konusup annesini sorarim nerde diye. Merak ederim çocuk neden yalniz. Konunuzu okudum aklima zerre kötü birşey gelmedi. Birde emin oldum diyorsunuz bana yine bu düşünceler cok aşırı uzak geldi konunuzda adam olsa neyse derim ama yaşlı kadin yani belki torunu aklina geldi bir çocukla iletişim kurmak istedi. Bilemiyorum acıdım kadına

Benim annemde kaç kez çocuk yetiştirmiş bir kadın şuan öldü çocuk düşecek diye tutmuş refleksle annesi kaçırmış çok üzülmüştü

+1
Cok güzel bir konuya değinmişsiniz. Kizlar hic unutmaz simdi bu olayi. Ne olduğunu da anlamamislardir yavrucaklar

Asıl terbiyesiz sensin.Altı üstü çocuğa adres sormuş. Ruh hastası mısın??? Çocuğunu kaçıracağına nasıl emin oldun da bir de kadına bağırıp hakaret edebilme cüretini kendinde bulabildin?!!! Git tedavi ol.Gece gece sinirlerim bozuldu.

O an kadın onlarla konuşup yanlarına da oturunca üstüne de ben çağırınca korkar gibi kalkıp uzaklaşmaya çalışınca şüphelendim kadına tepki gösterdim .o an ne yapacağını düşünmedim sadece kötü niyetli olduğunu düşündüm .kötü bir niyeti olmasa kalkmaz kaçar gibi diye düşündüm.fevri davrandım keşke yapmasaydım.arkadaşım da saflık ocagına mi gşdecek gerçekten diye şüphelenmiş o yuzden arkasından baktık.hemen girip çıktı bize dönüp baka baka.keşke tam emin olmadan yapmasaydım ama olan oldu.üzgünüm.kızlara tanımadığınız kişilerle konuşmamalısınız dedik ,zaten bize yememiz için birşey verse yemezdik falan dediler.çoknüzülüyorum çünkü böyle birşey yapmak hiç tarzım degil ki.nasıl korktuysam o an bilmiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşınızla iyice emin olduğunuz şey ne?
Okudum anlamadım, bir daha okudum, bir daha anlamadım. Gariplik bende mi, siz de mi, “vah tüh ben nasıl anlamadım” tepkisi veren arkadaşınızda mı?
O iyice emin olduğunuz şeyi neden açık açık yazmadınız?
Çocuklara yol sorup dinlenmek için banka oturmak dünyanın en normal şeyi çünkü bence.
Siz ona bağırıp takip edince kadın neye uğradığını şaşırıp korkmuş, muhtemelen sağlık ocağından o sebeple 2-3 dk da çıkmıştır. Keşke böyle bir şey yapmasaydınız.

Artık o kadını bidaha bulman zor sen de annelik içgüdüsüyle öyle bi çıkış yapmışsın dert etme içine insansın olur öyle şeyler

o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.

neyi anlamışsınız polise neyi söylicektiniz pardon ben anlayamadım
ne var bunda kadın yer sormuş, küfür etmemiş alıp sizi götüreyim dememiş
hiç normal gelmedi tepkileriniz, paranoya resmen bu

Eşiniz bana haklı geldi doğru söylüyor. Gündüz vakti orda bir sürü insan varken ne yapabilir ki ? Bunu yapan bi adam olsa haklısınız

kızlara tanımadığınız kişilerle konuşmamalısınız dedik ,zaten bize yememiz için birşey verse yemezdik falan dediler.

bakın tedirgin olmuşsunuz olmuş bitmiş

ama ben bu çocukların fanuslardan çıkması gerektiğini düşünürüm

yani annesi az ötede iken kadınla neden konuşmasınlar

bir şey verirse yemezdik vs demişler ok

kadın sağlık ocağını değil de neden dışarı çıktınız, kaça gidiyorsunuz, online derse girebiliyor musunuz diye de sorabilirdi

olağan basit bir sohbet

valla ben merak ediyorum, online dersler nasıl yürüyor özellikle çocuklar bu konuda ne düşünüyor diye

bu konuda sohbet etmem beni kötü insan yapmaz, hatta kızları da kötü çocuk yapmaz aksine özgüvenleri gelişir, adam yerine koyuldukları hissi oluşur

yıllar önce sitenin bahçesinde oturuyoruz komşularla, çocuklar oynuyor, (3-5 arası yaş grubu )komşulardan biri (oynayan çocuklardan birinin babası) marketten gelmiş, mini hobbyler var ya, ondan almış

paketi açmış dağıtmak istiyor, almıyorlar

takılmıştı, yabancılardan bir şey almayın dedik diye kimseden almıyorlar, iyi öğrenmişler diye

zira adam kendi çocuğuna da veriyor, adamı tüm çocuklar da tanıyor, hatta sitenin yöneticisi, adamın eşi ve diğer anneler orada oturuyoruz, verilen şey paketli

alın dedik de aldılar şimdi 10 yaşında komşudan çikolata almak için anne onayı beklemez

Abartmayın isterseniz. Çocuklara dokunmamış, yiyecek vermemiş, bi yere çağırmamış. Tek yaptığı yol sorup yan banka oturmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…