Kötü hissediyorum, nasıl yaptım

Terbiyesiz kim bi onu anladım konudan.
Yazık o cocuklara,evde de böyle hakaretler ediyorsanız herseye.
Üsenmemis takip etmis bide ya

Ay abla, sokakta senin gibi kadına denk gelsem, içimden "manyağa bak, kafayı yemiş Allah muhafaza bıçak mıçak çeker şimdi bu bana bir de" diye içimden geçirir, bir şey demeden hızlıca uzaklaşırım.

1 paragraf yazmışsınız ama hiçbir şey yazmamıştınız. Ne yazıyor raporlarda? Tüm çocuk kaçırmak vakalarında yetişkin kişi çocuğa yaklaşıp soru sormuştur mu? Oldu olacak bu tür vakalarda tüm suçluların sabah kahvaltısında çay içtikleri belirlenmişse onu da genellesinler

Paranoyaksınız resmen kafanızda kendi kendinize korku filmi senaryosu yazıp oynamışsınız gerçekten normal değil tavrınız emin olmadan ithamlarla aklından geçenlerle polismi çağırılır hakaret mi edilir insanlara şaka gibi cidden konu! Tavrınızı görende çocuğunuzu kucakladı götürüyor sanar kadın baktı ki ortalığı yangın yerine çevireceksiniz hiç muhattap olmak istemediği için cevap vermemiş olabilir mi!

Ben de genelde çocuklada sorarım adres soracağım zaman biliyorlardır diye, kadının yaptığı tuhaf değil. Tepkiniz çok abartı olmuş. Ortaokul çocuğuna adres sormanın nesi terbiyesizlik? Belki de kötü niyetliydi, yine de olayı anlamadan böyle tepki vermeniz çok tuhaf.
Üstüne üstlük bir de kadını takip etmişsiniz. Şaka gibi.
Şu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok, bir daha olaylara anlamadan tepki vermezseniz sizin için en güzeli olur. Karşınızdaki de çirkef biri çıkarsa sıkıntı yaşarsınız.

Anormal olan şüphelenmeniz değil tepkiniz. Arkadaşlar da söylemiş, 30 yaşında kadın iki tane 11 yaşında çocuğa gündüz gözüyle insanların içinde napabilir? Siz de yanlarındasınız zaten. Rahatsız olup şüphelendiyseniz çocukları yanınıza çağırırsınız olur biter. Gayet normal bir durum için bilmediğiniz tanımadığınız bir insana terbiyesiz diyorsunuz. Yanlış olan bu.

Zaman normal bir zaman değil zaten çocukları gözetmeniz gayet normal panik olmuş olabilirsiniz veya fazla tepkide de bulunmuş olabilirsiniz.

Herkes ''vay anam sen bana böyle desen..'' tarzı yorum yapmış ama pişmansınız da sonuç olarak.
Çocuklarla sıkça iletişim halindeyim bende nerede görsem temassız konuşurum çok sevdiğim için eğer bana o tarzda yaklaşsaydınız gayet iyi şekilde o durumu size izah ederdim. Karşı taraf çekinmiş ,ürkmüş veya umursamamış oradan ayrılmış. İkilemde kalmışsınız.
İnancınıza göre bir af dileyin. İçsel huzuru bulursunuz merak etmeyin.

Bu durum yaşanması üzerine günahını aldım vs. diyerek ''her insanın aynı olmadığını lütfen unutmayın ve çocuklarınızı gözetmeye devam edin.'' Birde sakin ve ani çıkışlarımızın olmaması bize daha sağlam kontrol edebilme yeteneği kazandırır kaygılarınızı pozitif yönde yönetmeye çalışın.

Bende saglik ocagimi degistirdim gecen gunlerde gozumun onundeki saglik ocagini ara ara bulamadim uc kisiye filan sordum hamileyim nefes problemim var ara ara dinlendim ettim cok mu terbiyesizlik etmisim sormakla oturup dinlenmekle acaba?
Büyük hata yapmışsın, bir daha yapmamalısın.

Şakası bir yana, benimde defalarca bulamadığım, karıştırdığı yerler oldu, 2 3 kişiye de sordum. Sorduktan sonra dinlenmenin terbiyesizlik olduğunu ilk defa burada okudum.

Valla haklı da haksız da olsanız yapacak birsey yok devir kötü . Kimseye güvenilmiyor. İçiniz kötü olmasın bence, koruma kalkanlarınız açılmış hepsi bu..

Devir kötü diye çocuk yapmazsın.
Topluma karışmazsın.
Insan içine çıkmazsın.

Ama devir kötü diye bilir bilmez gözüne kestirdiğin bir insana böyle saldıramazsın.

Ne kadar çirkin!

Hayir bir de dogru olani yapmissiniz diyenler var nedir dogru olan allah askina Oliviaa?
Bende sorarim cocuklara ne var bunda anlamadim?
Biri bana terbiyesiz dese bu yuzden uzerime alinmam bana demiyor derim kondurmam kendime terbiyesiz kelimesine.
Ha bana diyorsa da ugrasmak istemeyebilirim ruh hastasi ya ne ugrasicam kendimi mi rezil edicem diyebilirim ya da sinirli bir animsa olay da cikarabilirim..
Konu sahibi sezgilerinde hakli da olabilir neler duyuyoruz ama ortada da bir sey yok.

Yani aslinda size hem kizdim hem hak verdim..Ben de bazrn biyerleri bulamadigimda yol sorarim ama ya takdicilere yada esnafa sorarim.8 yasindaki cocuga yol sormak aklima bile gelmez..Orada yetiskin birileri varken neden kucucuk cocuga sormus?? Sizin yerinizde olsam buyrun ben yatdimci oluyum derdim heralde..Once bir anlayip dinlerdim..Belki de delinin biriydi kadin..Bundan sonra olaylara biraz daha sagduyu yaklasin derim..

Inanilmaz derecede paranoyak bir hamle ...ben ki hakkimi gayet savunurum senin gibisiyle karsilassam deliye uyan zir delidir der kaçarım

Ama birisine terbiyesiz dememiz için yeterli değil hiçbiri.
Şüphelendiysek çocuğumuzun yanına gideriz, millete sataşmayız.

Devir kötü diye çocuk yapmazsın.
Topluma karışmazsın.
Insan içine çıkmazsın.

Ama devir kötü diye bilir bilmez gözüne kestirdiğin bir insana böyle saldıramazsın.

Ne kadar çirkin!
Hayatımızı istedigimiz gibi yaşayabiliriz. Gerekli durumlarda müdahale etme şansımız da var üstelik.
Durup dururken yoldan geçene saldırmamış şimdi baska bi hikaye de yazabilirdi buraya hanfendi belki de varlıgını belli ettigi icin olmadı? Nerden biliyorsunuz? Bilemezsiniz. Ki büyütülecek birseyde yok ortada gidip sacini basini yolmamıs.

Bank halk malıdır.
Isteyen istediği banka oturur. Ne görüp ne duymuş ki şüphelenip terbiyesiz diye bagrinip durmuş. Yanina gidip kibarca buyrun yardıma mi ihtiyacınız var diye de sorabilirdi.
Ama o ınsanlık herkesin harcı değil.
Asıl terbiyesiz kendisi ve onun gibi insanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…