kötü hissediyorum ...

1eternity

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
14
3
16
benim ilk iliskim 20 yasinda oldu ve sevgilimle ilişkimizin 5. ayında öpüstüm kendimi çok kötü hissediyorum masumlugumu kaybetmis gibi sizce cok mu erken siz iliskide ne zaman yasamistiniz...

Bunun zamani olmaz ki. Ne zaman istersen o zaman uygun zamandir. Kendini kotu hissedecek bir durumun yok, masumiyetle de bir alakasi yok. Baska insanlarin ne zaman yasadiginin da bir onemi olmamali senin icin.

:) Çekim ne zaman olursa o zaman, ideal bir süresi yok, 1 sene sonra öpüşseydiniz masum hissetmeye devam etmeyecektiniz, kaldı ki öpüşmeyle masumluk bozulmaz.

benim ilk iliskim 20 yasinda oldu ve sevgilimle ilişkimizin 5. ayında öpüstüm kendimi çok kötü hissediyorum masumlugumu kaybetmis gibi sizce cok mu erken siz iliskide ne zaman yasamistiniz...

:) aklıma 20 yaşım geldi de heyyy gidi günler heyy ankara sokaklarının dili olsa da konuşsa

bu yaşlarda öpüşmemek bana acayip gelirdi bi de 5. ay yani
her şey normal sorun yok.

Biz eski esimle ilk bulusmada opustuk hem de konya yolunda arabalar vizir vizir gecerkenBi anda optu ve bi daha o tadi alamadimSimdi ki aklim olsa asla olmazdi yasayisima inancima ters ama opuseni hatta birlikte olani asla yadirgamam.Bi de su kirlenme lafi beni cok tiksindiriyor biz bez parcasi miyiz kirleniyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…