kötü hissediyorum :(

ılkokul ya da Lise öğrencilerinin devam ettiği dersanelerden elbette aranması çok doğru bir hareket ama böyle koca insanların devam ettiği özel kurumlardan evlerin aranmasını ben de anlayamıyorum. Çocuk değil ki bunlar.

Bu kişi gerçekten derse diye çıkmıştır evden, yolda bambaşka bir işi çıkmıştır, insanlık hali, gitmiş onu halletmiştir, aklına da gelmemiştir eşine söylemek, çok masumane olabilir. En kötü canı derse gitmek istemez, morali bozuktur, gider dolaşır dolaşır döner eve, bu bilw mümkün. Ama gel de bunu bir eşe anlat işte.

Sakın yanlış anlamıyın, size hiç eleştirim yok, siz görevinizi yapmışsınız, üzülmenizi suçlanmanızı gerektirecek hiçbir durum da yok, kurallar böyleymiş, yapmışsınız, sizlik en ufak bir şey yok.

Sadece bu prosedür biraz saçma bence de.

canım lafım sana deil ama çok saçma bencede koca insanların evinin aranması, biz lisedeyken dersaneden ararlardı evi, ama o zamanlar öğrenciydik ailemizin sorumluluğundaydık, sanırım senin çalıştığın yer bir kurs, koskoca insanlar onlar, ceplerinden arasınlar illa aranacaksa
sana gelince sen bir öğretmensin ve görevini yapmışsın senlik bir durum yok, evlerinin içi seni ilgilendirmezki

insan ister istemez kafasina takiyor ama sen isini yapmissin. üzülme. kadinda yalan söylemeseydi kocasina. icin rahat etmezse birdahaki derste sorabilirsin ne oldugunu.

canım aradığım kişi benim arkadaşım değil öğrencim
farkındayım zaten aldatıyor diye bir tabir kullanmadım
ne yaptıysa yaptı orası beni ilgilendirmez ancak eşine derse gidiyorum diyerek beni kullanmış oluyor

Seni niye kullansın arkadaşım. sadece ingilizce kursuna gidiyorum demiş eşine ama gitmemiş. Burda seni ilgilendiren nedir. Yada seni bağlayan nedir. Ve seninde telefonda lafı çevirme gibi bir toleransın olmamalıdır bana göre. yalan söylüyorsa, başına gelecekleri hesap etmelidir.

Seni ilgilendiren, kötü hissetmeni gerektiren hiçbirşey yok burda.sengözlerimebaksanab

Cidden bide nasıl bir kurumdurki kocaman insanlar evlerinden aranıp bugün gelmedi, bi kulağını çekin bakalım neden gelmedi denirmi yaa. mantığı nedir bunun. Hayır anlam veremedimde ondan soruyorum.şakkıdı

He ya üstelik kendisinden başkasıyla görüşülmesi de yanlış bana göre yetişkin insanların. Sen suçlama da kendini uygulama yanlış.

Senin hatan değil emin ol kurumun hatası koca koca insanların velisimi olurmuş...

belkide senin kana taktığın kadar karşındaki takmıyordur bile için rahat olsun

ayrıca hafta sonu anlarsın zaten ne olduğunu herhalde derse gelecektir

Back
X