kapanan konularından bahsediyorsun galiba ,ama madamiks konularının neden kapandığını yazmış zaten.tek konudan devam etmen gerekirken tekrar tekrar konu açmışsın
ben anladım zaten, ama tekrar tekrar konu açan birtek ben değilim onlarınki neden kapanmıyo onu anlamamıştım şimdi onuda anladım onlar okunmamış ondan kapanmamış..
Tekrar konuları açan üyeleri de siz bildirebilirsiniz. Editörlerin gözünden kaçanlar ve yetişemedikleri oluyor. Bu yüzden var kötü içerik butonu. Görenler görmeyenlere bildirsin, destek olalım birbirimize
aynı konuyu tekrar baska bır baslıkta acarsanız eger ,tabıkı de kapanıyor .
İyi de canım anlamıyorsun galiba, tekrar tekrar aynı konuyu açmak yasak, her sıkılan aynı konuyu 5-10 defa açsa burada konu kirliliği olur.
yoo neden kötü içerik bildireyimki insanlar bunalmış sıkılmışki tekrar tekrar açma gereği duymuş saygı duyarım
tekrar konu açmayacak,diğer konusundan devam edecek,sıkıntısını diğer konusunda anlatacak
olabilir ama ben bildirmem rahatsız olan varsa bildirir ben rahatsız olmuyorum
Burada hakaretler havada uçuyor bazen,nasıl rahatsız olmazsınız ki bu durumdan....
yoo neden kötü içerik bildireyimki insanlar bunalmış sıkılmışki tekrar tekrar açma gereği duymuş saygı duyarım
ben hiç görmedim hakaret içeren bi yazı. Bana denk gelmedi yani
Anlatamıyoruz sanırım. Ya da forumun kurallarını bilmiyorsunuz. Tekrar konuları açmak yasaktır!
Bir konudan bir kaç tane olmasının mantığı ne ki? Açtığı konudan dertleşsin bir şey diyen yok. Rahatsız olup olmamanızla alakalı değil bu durum. Konu kirliliği yaratılıyor bu sefer. Bu arada kötü içerik adı üstünde yakışmayan uslup bildirmek, sitenin düzenine aykırı durumları içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?