kötü içerik bildir ?

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
arkadaşlar burada konular sanırım 'kötü içerik bildir' e tıklayınca kapatılıyo bir derdimiz varki konu açıyoruz, kimseye hakarette etmiyoruz neden konular kapattırılıyo.. normalde anlatamadığımız konuşamadığımız şeyleri burda anlatıp paylaşıyoruz ne zarar var bunda. Burada da anlatamayacaksak .......

Kötü içerik butonu konu kapattırmıyor,bir şikayetiniz varsa foruma yazmak yerine kötü içerikle bildiriyorsunuz.Yapılacak bir işlem varsa yapılıyor.Bizler her mesajı okuyamayabiliyoruz,mesajlarda forum kurallarına aykırı bir ibare var ise kötü içerik kullanılıyor konu kapattırmak için değil:)

kapanan konularından bahsediyorsun galiba ,ama madamiks konularının neden kapandığını yazmış zaten.tek konudan devam etmen gerekirken tekrar tekrar konu açmışsın

kapanan konularından bahsediyorsun galiba ,ama madamiks konularının neden kapandığını yazmış zaten.tek konudan devam etmen gerekirken tekrar tekrar konu açmışsın

ben anladım zaten, ama tekrar tekrar konu açan birtek ben değilim onlarınki neden kapanmıyo onu anlamamıştım şimdi onuda anladım onlar okunmamış ondan kapanmamış..

Sizin konularınız kötü içerikten dolayı kapatılmamış. Aynı konu hakkında sadece bir kez konu açabilirsiniz. Siz sürekli açmışsınız. İlk açtığınızdan devam etmeniz gerektiğini zaten belirtmiş Madamiks. :)

ben anladım zaten, ama tekrar tekrar konu açan birtek ben değilim onlarınki neden kapanmıyo onu anlamamıştım şimdi onuda anladım onlar okunmamış ondan kapanmamış..

Tekrar konuları açan üyeleri de siz bildirebilirsiniz. Editörlerin gözünden kaçanlar ve yetişemedikleri oluyor. Bu yüzden var kötü içerik butonu. Görenler görmeyenlere bildirsin, destek olalım birbirimize

aynı konuyu tekrar baska bır baslıkta acarsanız eger ,tabıkı de kapanıyor .

yoo neden kötü içerik bildireyimki insanlar bunalmış sıkılmışki tekrar tekrar açma gereği duymuş saygı duyarım

İyi de canım anlamıyorsun galiba, tekrar tekrar aynı konuyu açmak yasak, her sıkılan aynı konuyu 5-10 defa açsa burada konu kirliliği olur.

İyi de canım anlamıyorsun galiba, tekrar tekrar aynı konuyu açmak yasak, her sıkılan aynı konuyu 5-10 defa açsa burada konu kirliliği olur.

tamam artık anladım ama benim anladığımı siz anlayamadınız sanırım

yoo neden kötü içerik bildireyimki insanlar bunalmış sıkılmışki tekrar tekrar açma gereği duymuş saygı duyarım

tekrar konu açmayacak,diğer konusundan devam edecek,sıkıntısını diğer konusunda anlatacak

Anlatamıyoruz sanırım. Ya da forumun kurallarını bilmiyorsunuz. Tekrar konuları açmak yasaktır!
Bir konudan bir kaç tane olmasının mantığı ne ki? Açtığı konudan dertleşsin bir şey diyen yok. Rahatsız olup olmamanızla alakalı değil bu durum. Konu kirliliği yaratılıyor bu sefer. Bu arada kötü içerik adı üstünde yakışmayan uslup bildirmek, sitenin düzenine aykırı durumları içindir.

tamam anladım da anladığımı siz anlayamadınız bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…