Ben de karmaya inanırım ama bu bahsettiğin şey karma değil ki.
Kötü karma senin yaptığın kötü davranışların bereketsizlik-sanssizlik olarak karşına çıkmasıdir.
Mesela sevgilini aldatmissindir ve kötü karma olarak ileride kocan seni aldatır.
Ya da güçlü torpil ile devlet işine giren ama sonra aynı güçlü torpil yüzünden kovulan hatta diplomasindan olan insanlar. Bence bu da bir çeşit kötü karmadir^^
Ya da ufak tefek hileler yapıp daha fazla para kazanan esnafın parasının bereketi olmaması da bir çeşit kötü karmadir.
Genel olarak basina kötü birşey geldiğini duyan insanların 'oh olsun! Haketti' dediği şeyler kötü karmadir iste
Senin bu halin icin bence ''negatif düşüncenin negatif olayı çekmesi durumu" daha uygun bir yakiştirma olur.
Belki de Evrene negatif mesaj verip; 'off bende şans olsa, bahtsizim ben, bütün herşey beni bulur' gibi cümleleri çok kullanıyorsundur. O yüzden sana geri dönüt olarak hep kotu olaylar geliyordur.
Ağzından çıkan kelimelere dikkat edip olumlu cümleler kurarsan herşey yoluna girebilir.
Hatta ben de KK'ya konu açmistim: '
iyi düşündüm iyi oldu diyenler' diye. Orada pozitif şeyleri düşünüp onları gerçekleştirmekle ilgili bir sürü post var.
Önemli olan herseyin guzel olacağına inanmak. Ben mesela işsiz ve parasiz halimle Shengen vizesi almıştım. HEp Gidecekmiş gibi planlar yaptım, moralimi bozanlara 'deme oyle ya, alırım kesin' dedim ve aldim

Ama 'sanssizim ben ya, kesin alamam. Ben olsam bana vermezdim, uff keşke başvuru yapmasaydım,olmayan param da gitti boşuna' gibi negatif cümleler kurmuş olsaydim eminim ki alamazdim :))
Siz de;
- Bakis açinizi ve dilinizi değiştirin,
- Kendinizi kötü sıfatlarla yaftalamaktan vazgeçin
- size negatif telkinlerde bulunan insanlarla aranıza mesafe koyun
Bence bu 3 maddelik eylem planıyla daha şansli bir insana donuseceksiniz