Parfum kokusu tene gore degisir. Bir de parfumu sikip belli bir sure gectikten sonra kokusu degisebiliyor.
Ben uzun zamandir amber elixir (turuncu olanini) kullaniyorum. Cok da seviyorum.
Bir de parfumu tene mi yoksa kiyafete mi ?
Doldurma parfümse bana da şğrenç geliyor ya
Lolita lempicka benim askimdir :)
Hem ucuz hem cok kalici dersen dolce classic.
Ayrica o arkadaslarina dikkat et ortadan ikiye ayrilmasinlar :))
Ailene sorsana bende kötü bir koku var mı diye? Arkadaşlarının yaptığı bana çok tuhaf geldi anlam veremedim. Ama yerinde olsam onlarla arkadaşlık etmezdim.
Doldurma parfümse bana da iğrenç geliyor ya
Nivea'nın cam şişede bir deodorantı var yazın genelde onu sıkarım çok temiz bir kokusu var tavsiye ederim. Parfümün kalitesinden ziyade ağır kokanlar beni bayıyor ferah olsun mis gibi.
Doldurmalardan uzak duralım ama bence.
Ferah kokular tercih edebilirsiniz dediğim gibi bath and body works var oradaki vücut spreylerini çok beğeniyorum ben sürekli kullandığım iki koku var, deniz adası pamuğu isimli sprey çok ferah bir koku bunu yazın kullanıyorum. Kış için de kullandığım pembe şifon var ama o daha ağır. Kokunun popüler olmasından çok teninize gitmesine dikkat edin. Yine de laf ediliyorsa kötü niyettendir.Haklısınız.. Doldurma parfüm hiç kullanmadım,kullanmıyorum. Herkesin bildiği ve çok sevdiği parfümleri kullandım hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?