Kötü kokuyormuşum..

Ay o da çok ağır bir parfüm insanın burnunun direğini kıracak düzeyde. Lisede erkekleri tavlamak isteyen kızlar çok sıkardı bizde de öff.
Ne varsa bu lise parfümlerinde varmış,şuan emin oldum

1- Banyodan sonra depitak çay ağacı yağlı 7 günlük koku önleyici krem kullan haftada 1
2- Dove'un yeni çıkarttığı 72 saat korumalı bir perspirant var başarılı ondan da edin
3- Kullandığınız çamaşır deterjanı sorunlu olabilir. Ariel toz deterjanın kokusunu çok sevmeme rağmen bir şekilde balkonda çamaşır kuruttuğumda çamaşırların kötü kokmasına sebep oluyor.Evin içinde peteklerin üzerinde kuruduğunda ise kokmuyor.Diğer markalarda bu sorunu yaşamadım.Tuhaf
4-Kullandığın parfüm esasında güzel kokuyordur ama fazla sıkıyorsundur ve burnu hassas olanlar boğuluyordur
5- Cerruti 1881 isimli parfümün testerini bulabilirsen kokla, çok hafif fresh bir çiçek kokusu, fiyatı da makul
6-Eğer 3 ve 4. seçeneğin hiç biri değil ama hala koktuğunu söylüyorlarsa bu kızlardan uzak durman lazım. Özgüvenini kırmaya çalışıyorlar. Bana bu ihtimal daha gerçekçi geldi. İnsanın sevgilisi sarılıp mis gibi kokuyorsun diyorsa zaten öyle kokuyordur.

Parfümlerde 3 degisik nota vardir
1,. Ilk siktiginizda aldiginiz koku
2.20-30 dk sonra aldiginiz koku
3. Artik saatler sonra aldiginiz ana koku
Bende igrenc olan bi parfüm sizde harika durabilir. Parfüm alirken populer yada güzel kokmasina degil teninize uyup uymadigina bakin

Nedir parfümünüzün markası merak ettim?

Doldurma parfüm kullanıyorum. Dp veya david walker dan doldurtuyorum.. Yıllardır hiç değiştirmedim.. Matmazel adı.. Kötü koktuğumu hiç kimseden duymadım.. Aksine parfümün adını soran bir çok kişi oldu.. Orijinal parfüm almak biraz paraya bakıyor.. Eğer çamaşırlarınızı iyi kurutamazsanız o koku hakkaten çok kötü olur.. Islak kalmış halı kokusudur sanki o koku.. Kıyafetlerinizin iyi kuruduğundan emin olun.. O arkadaşlarınız da nasıl insanlarsa bir türlü beğenememişler kokunuzu.. Onları da değiştirmenizde fayda var.

Koku konusu bence arkadaşınız tarafından uydurulmuş gibi ama Bruno Banani parfümlerinden önerebilirim harikadır..Buna da kokuyor derse burnunu koparin.

siz hangi parfümü kullanıyorsunuz? ben yıllardır armani code kullanıyorum ve birçok kişi çok güzel koktuğunu söyledi bir de parfümün orjinal olması fark yaratıyor koku açısından.

Canım ben kötü koktuğunu düşünmüyorum bence arkadaşların seni kıskanıyordur seni sinirlendirmek için yapıyorlardır fikrimce boşver onları kafana takma sen bu ara da Elizabeth Arden Pretty isimli parfüm harika bir çiçek kokusudur kendim de senelerdir kullanıyorum
Lancome La Vie Est Belle harika kokuyor ikisini dönüşümlü olarak kullanıyorum şekerli bir koku ama baymıyor baş ağrıtan cinsten değil söylediğim gibi gerçekten kötü koksaydın bunu ailenden birileri mutlaka sana söylerlerdi ve sen de fark ederdin diye düşünüyorum ben kendim de hoş olmayan kokuları hemen algılarım mesela

Parfümünüzü, Shea body butter denilen vücut kremleri ile birlikte kullanın bir de isterseniz ya da hafif ama hoş kokulu bebek losyonu da olabilir :)
Parfüm olarak chloe noa; çok hafif, kalıcı, hoş bir koku bence.
Yalnız dikkatimi çekti , neden yalnızca o arkadaşlarınız yapıyor bu hareketi ? İçten içe size karşı bir hasetlik besliyor olmasınlar , bu arkadaşlarınızın samimiyetlerini gözden geçirin isterseniz...

Buradan parfüm sormak çok riskli :)
Kızkardeşimle bazen parfümlerimizi kullanıyorduk, aynı parfüm, aynı evde yaşayan, aynı deterjanlar kullanan bizde bile çok farklı duruyordu.

Sigara kullanıp kullanmamanız,
Evde kullanılan deterjan,
Kullandığınız duş jeli, sabun, vücut peelingi,
Kullandığınız vitamin, ilaç, gıda takviyesi,
Yediğiniz, içtiğiniz bile kokunuzu etkiler.

Dolayısı ile burada önerilen parfümün neyle birleşeceğini bilmiyoruz :)
Bence arkadaşlarınızı dikkate almayın.
Eğer kişisel hijyeninize dikkat ediyorsanız neyse sevdiğiniz yakıştırdığınız parfüm, onu kullanın.

Çok sıkıyorsunuzdur belki sizin için söylemiyorum ama bazıları parfüm sıkmıyor yıkanıyor resmen. Asansöre bindiğim zaman o daracık alanda 20 kat aşağıya inene kadar kusasım geliyor. Hele aşırı parfüm sıkan biri çocuğu kucağına aldığı zaman çocuklara öyle bir parfüm kokusu siniyor ki hemen yıkayamazsam eşim bile der bunlar ne ağır parfüm kokuyor diye.
çevreci bir aile yapısına sahip olduğumuz için doğaya zarar veren hiç bir ürün kullanmıyoruz bir kişi bir kişidir. Koltukaltına karbonat ve yağlarlada çok güzel kokuya sahip olabilirsiniz

Nina yerinde olsam ben bunu arkadaşlarıma doğrudan sorardım. Bir de şöyle bir durum var bazıları kişisel temizliğine dikkat ediyor düzenli duş, deodorant falan ama giysilerine dikkat etmiyor. İçinde terleyip üzerine yemek, sigara vs. kokusu sinmiş, bu kokular parfümle karışıp kötü koku yayan kıyafetini gardrobuna geri koyup tekrar tekrar giyiyor bu da kötü kokuya sebep olabiliyor.

Chanel chance (orjinal Olani çünkü 3 çeşidi daha var)
Dior addict 2 (pembe olanı)
Miss Dior Cherie
Lancome hypnose en sevdiklerim. Bunlari bir dene istersen.
Birde dus alıp, roll on kullanıp, yeni yıkanmış kıyafetlerle parfüm sıkmadan buluşmaya git bakalım yine parfüm muhabbeti yapacaklar mı?

Arkadaş çevrenizi değiştirin.
Neye göre kötü kokuyormuşsunuz? Herkesin parfüm zevki ayrı,üstelik parfüm sıkan kadına da kötü kokuyorsun dendiğini ilk defa duyuyorum.
Beğenmez güzellikle söyler ama her sıktığınız parfüme de böyle söylüyorsa orda başka birşey var..
euphoria calvin kleyn deneyin ona da kötü diyorlarsa bas tekmeyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…