Odunsu ve baharatli diyelim... Ama kalici olmasi ve kadin kadin kokmasi cok hosuma gidiyor benim.Çok çok teşekkür ederim..lolita lempicka parfümü mutlaka deneyeceğim :) Çiçeksi bir koku mu?
Tek bir arkadaş mı bunu söyleyen yoksa birden fazla mı? Bir tane olsa neyse de birden fazlalarsa hepsi de kıskanıyor olamaz sanırım. Belki tenine gitmiyordur yani benim tenime yakışanla seninki aynı olmaz. Ben sana öneririm ama belki sende güzel durmayabilir. Ha orijinal parfüm mü kullanıyorsun bir de? Doldurma kullanıyorsan aldığın parfümericiyi değiştir derim belki alkolü fazla basıyorlardır.
Bir arkadaş grubumuz var 6 kişilik. Yıllardır arkadaşız. 2si söylüyor maalesef.. Ama ablama, anneme kuzenlerime ısrarla soruyorum kötü kokuyorsam söyleyin lütfen diye, her seferinde saçmalama öyle olsa tabi söyleriz diyorlar. Takıntı yaptım.. Sürekli victoria secret bombshell parfümünü kullanıyordum onu da kenara bıraktım..
Tenine değdirmemen çok iyi olmuş çok zararlı zaten. Nedense doldurma olanlar böyle nasıl anlatsam bi acımsı kokuyor gibi geliyor bana ya da çevremde kullananlar sürekli boca ettiklerinden öyle gelmiş olabilir.Ya ben doldurma olanları tenime değil de ütüden sonra kıyafetlerimin üstüne sıkıyorum gayet de mis gibi oluyor. Orijinal parfümümü de tenime sıkıyorum. Yolda bile çevrildim "Hangi parfümü kullanıyorsunuz" diye vallahi. :)
Tüm kokularına aynı şeyi söylüyorlarsa kıskanıyorlar bence :)
Ben elie saab kullanıyorum çook memnumum, ilk sıktığında biraz ağır gelir ama 1 saat sonra efsane bir hal alırfeminen bir koku.
afrika portakal çiçeği, yasemin gül ve beyaz bal ve birkaç çiçeğin karışımı.
Kış kokusudur.
Gercekten mi cok sasirdim suan. Sabah sikiyorum aksama kadar kokusu kalir tenimde.Banada hediye geldi ondan bazen değişiklik olsun diye sıkıyorum ama sanki 1 saat sonra uçuyormuş gibi kokusu
Muhtemelen bocadandır :)Tenine değdirmemen çok iyi olmuş çok zararlı zaten. Nedense doldurma olanlar böyle nasıl anlatsam bi acımsı kokuyor gibi geliyor bana ya da çevremde kullananlar sürekli boca ettiklerinden öyle gelmiş olabilir.
Tenine değdirmemen çok iyi olmuş çok zararlı zaten. Nedense doldurma olanlar böyle nasıl anlatsam bi acımsı kokuyor gibi geliyor bana ya da çevremde kullananlar sürekli boca ettiklerinden öyle gelmiş olabilir.
Gerçekten güzel parfümdür. Almadan önce deneyip bekledikten sonra almanızı tavsiye ederim. İlk hali ağır gelebilir :)Çok teşekkür ederim, tam istediğim kokuyu tarif ettiniz. :) feminen ve kış kokusu arıyorum özellikle. Kesinlikle deneyeceğim, tekrar teşekkür ederim:)
Ya işte aynı parfüm ve lise zamanı acaba sınıf arkadaşı mıyızMuhtemelen bocadandır :)
Bir arkadaşım biz lisedeyken candy kullanırdı. Aman Allahım zaten şekerli koku.şişenin yarısını üstüne boşaltırdı resmen. Hatırladıkça kusasım geliyor
Orijinal parfümü kıyafetlerime ben de sıkamıyorumOrijinal parfümüm çok pahalı kıyafetlerime sıkmaya kıyamıyorum. Doldurma parfüm olmasına rağmen o bile gayet pahalı ya Avon parfümleri kadar fiyatı var. Acımsı kokmuyor zaten dediğim gibi etkisini arttırmak için kıyafet üstünden 1-2 fıs sıkıp dolabıma asıyorum. :) Çarşaflarıma da çarşaf parfümü sıkarım ehehe.
Şuan nefret ettiğim ikinci parfümü de söyledinYa işte aynı parfüm ve lise zamanı acaba sınıf arkadaşı mıyızböyle kafasından başlar ayağına kadar sıkardı ya Matematikçimiz de Amor Amor sıkardı yine doldurma. Soru sorunca eğilirdi ya anlatmaya
Şuan nefret ertiğim ikinci parfümü de söyledin
Olmasak bile aynı jenerasyondanız orası kesin
Ay birde escada collection var , bir kadın kendine bunu nasıl yapar aklım almıyor
Hiç bilmiyorum açıkçasıAngel hakkında düşüncelerinizi alayım ehehe.
Parfümleri mimledik iyi miŞuan nefret ertiğim ikinci parfümü de söyledin
Olmasak bile aynı jenerasyondanız orası kesin
Ay birde escada collection var , bir kadın kendine bunu nasıl yapar aklım almıyor
Aman diyim sakınParfümleri mimledik iyi mi
O dediğini teğet geçtim şanslıymışım meğer
Hiç bilmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?