Kötü kokuyormuşum..

Çok çok teşekkür ederim..lolita lempicka parfümü mutlaka deneyeceğim :) Çiçeksi bir koku mu?
Odunsu ve baharatli diyelim... Ama kalici olmasi ve kadin kadin kokmasi cok hosuma gidiyor benim.

Dolce classic ciceksi. Edt olmasina gore asiri kalici ve fresh.

Bir arkadaş grubumuz var 6 kişilik. Yıllardır arkadaşız. 2si söylüyor maalesef.. Ama ablama, anneme kuzenlerime ısrarla soruyorum kötü kokuyorsam söyleyin lütfen diye, her seferinde saçmalama öyle olsa tabi söyleriz diyorlar. Takıntı yaptım.. Sürekli son yıllarda victoria secret bombshell parfümünü kullanıyordum onu da kenara bıraktım..

Tüm kokularına aynı şeyi söylüyorlarsa kıskanıyorlar bence :)

Ben elie saab kullanıyorum çook memnumum, ilk sıktığında biraz ağır gelir ama 1 saat sonra efsane bir hal alır feminen bir koku.
afrika portakal çiçeği, yasemin gül ve beyaz bal ve birkaç çiçeğin karışımı.
Kış kokusudur.

İkisi sana uyuzluğuna diyor olabilirler o zaman. Bombshell güzeldir kullan, ben setini kullandım birkaç kez memnun kaldım. :)

Tenine değdirmemen çok iyi olmuş çok zararlı zaten. Nedense doldurma olanlar böyle nasıl anlatsam bi acımsı kokuyor gibi geliyor bana ya da çevremde kullananlar sürekli boca ettiklerinden öyle gelmiş olabilir.

Çok teşekkür ederim, tam istediğim kokuyu tarif ettiniz. :) feminen ve kış kokusu arıyorum özellikle. Kesinlikle deneyeceğim, tekrar teşekkür ederim:)

her evinde bi kokusu var. o evin icinde yasadigin icin o kokuyu alamazsin. misal benim köpegim bana göre hic kokmaz xD (abartiyorum) (evimi bu yüzden her gün silerim) ama köpegim anneme yaklastigi an annem kiyameti koparir bu köpek cok kokuyo diye. yada esyalarim cok deterjan kokarmis ben kokluyorum kokluyorum bisi anlamiyorum. belki o yüzden yakinlariniz pek fark etmiyodur? ama nasil arkadas onlar ya cözemedim. benim arkadasimin ayagi yüzünden yazin burnumun diregi kirildi agzimi acamazdim kirilir diye korktugukdan.

Tenine değdirmemen çok iyi olmuş çok zararlı zaten. Nedense doldurma olanlar böyle nasıl anlatsam bi acımsı kokuyor gibi geliyor bana ya da çevremde kullananlar sürekli boca ettiklerinden öyle gelmiş olabilir.
Muhtemelen bocadandır :)
Bir arkadaşım biz lisedeyken candy kullanırdı. Aman Allahım zaten şekerli koku.şişenin yarısını üstüne boşaltırdı resmen. Hatırladıkça kusasım geliyor

Orijinal parfümüm çok pahalı kıyafetlerime sıkmaya kıyamıyorum. Doldurma parfüm olmasına rağmen o bile gayet pahalı ya Avon parfümleri kadar fiyatı var. Acımsı kokmuyor zaten dediğim gibi etkisini arttırmak için kıyafet üstünden 1-2 fıs sıkıp dolabıma asıyorum. :) Çarşaflarıma da çarşaf parfümü sıkarım ehehe.

Çok teşekkür ederim, tam istediğim kokuyu tarif ettiniz. :) feminen ve kış kokusu arıyorum özellikle. Kesinlikle deneyeceğim, tekrar teşekkür ederim:)
Gerçekten güzel parfümdür. Almadan önce deneyip bekledikten sonra almanızı tavsiye ederim. İlk hali ağır gelebilir :)

sende onlara iğrenç kokuyorsun de .birazda onlar tribe girsin

Muhtemelen bocadandır :)
Bir arkadaşım biz lisedeyken candy kullanırdı. Aman Allahım zaten şekerli koku.şişenin yarısını üstüne boşaltırdı resmen. Hatırladıkça kusasım geliyor
Ya işte aynı parfüm ve lise zamanı acaba sınıf arkadaşı mıyız böyle kafasından başlar ayağına kadar sıkardı ya Matematikçimiz de Amor Amor sıkardı yine doldurma. Soru sorunca eğilirdi ya anlatmaya

Orijinal parfümü kıyafetlerime ben de sıkamıyorum Sende kötü durmuyor demek ki iltifat gelmiş.
Bir kere benim kazağımdaki yumoş kokusunu beğenip parfümümü sormuşlardı

Şuan nefret ettiğim ikinci parfümü de söyledin
Olmasak bile aynı jenerasyondanız orası kesin

Ay birde escada collection var , bir kadın kendine bunu nasıl yapar aklım almıyor

Şuan nefret ertiğim ikinci parfümü de söyledin

Ay birde escada collection var , bir kadın kendine bunu nasıl yapar aklım almıyor

Angel hakkında düşüncelerinizi alayım ehehe.

Şuan nefret ertiğim ikinci parfümü de söyledin

Parfümleri mimledik iyi mi
O dediğini teğet geçtim şanslıymışım meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…