ben ağzımı açarsam sonu mahkemede biter. esim saf maf ama özünde iyi biri. hatta gorumcemin fitneleri olmazsa.kaynanayla da anlaşıyoruz ama şeytan geldimi herşey tepetaklak oluyor.ve en kötüsü de herkes.onu melek saniyorYahu arkadaş sen doğarken tek doğdun ölürken de tek öleceksin kocanın niye yanında olmasını bekliyorsun illa seni birilerimi savunacak ya da destekleyecek.
her cevap vermeye kalktıgımda bir işaret gordum Allah tan bana surekli sabret diyor rabbim.Git anasına bebene bakıcı arıyorsan anana yolla de...
Alınma anam ama sen de de var herşeye susulur mu
2 cocugununda bakıcısı var. ayrıca annesiyle kaynanası da balıkçıyı kontrol etmek icin evine gidiyorlar. ayrıca bütün ev işlerini de kocası yapiyorher cevap vermeye kalktıgımda bir işaret gordum Allah tan bana surekli sabret diyor rabbim.
bakiciyi2 cocugununda bakıcısı var. ayrıca annesiyle kaynanası da balıkçıyı kontrol etmek icin evine gidiyorlar. ayrıca bütün ev işlerini de kocası yapiyor
O zaman deveyi gudeceksin kardeşim ağlama ne deyimben ağzımı açarsam sonu mahkemede biter. esim saf maf ama özünde iyi biri. hatta gorumcemin fitneleri olmazsa.kaynanayla da anlaşıyoruz ama şeytan geldimi herşey tepetaklak oluyor.ve en kötüsü de herkes.onu melek saniyor
Sende gündüz çık evden, eşin gelince gelirsin eve. Gezin park, bahçe çocuğunla.canım her hafta gelip 3 gün kaliyor baba evinde. o yüzden cocuk zırt pırt bize geliyor.
3 gün boyunca temizlik mi yapayim. ayrıca ben evde kalp krizi de geçirsem yine o çocuğu yolluyorlar evime. yengesini özledi diyorlar
bana köklü bir çözüm lazim. bu kadından nasil kurtulabilirimSende gündüz çık evden, eşin gelince gelirsin eve. Gezin park, bahçe çocuğunla.
Hem sana da moral olur.
Kurtulamazsın. Sen kocandan da boşansan o kadın artık çocuğunun halası. Elbet görücen bir yerde.bana köklü bir çözüm lazim. bu kadından nasil kurtulabilirim
köklü mübana köklü bir çözüm lazim. bu kadından nasil kurtulabilirim
canım inanki cok gerginim. alıp çocuklarımi cok uzaklara gitmek istiyorumKurtulamazsın. Sen kocandan da boşansan o kadın artık çocuğunun halası. Elbet görücen bir yerde.
İletişimi sıfırlamak, araya mesafe koymaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Önemli olan onu bertaraf etmek değil, önemli olan senin ruh sağlığının yerinde olması. Sen kendini düşün.
kusmek careyse kuserim. ay onun gibi günahkarı öldürmek mi asla. 7 deve zor tasirköklü mükadını öldüremeyeceğine göre komple hepsiyle küs konuşma muhattap bile olma bunun tek çözümü bu canım o kadınla uğraşılmaz dediği laflara bak senin için
Şimdi gitme o gelince gitcanım inanki cok gerginim. alıp çocuklarımi cok uzaklara gitmek istiyorum
ahah kıyamam:) bence kesinlikle tek çare amaa eşin maraz çıkarır mı sen benim kardeşimle niye görüşmüyorsun diye o zaman naparsın onu da düşün.kusmek careyse kuserim. ay onun gibi günahkarı öldürmek mi asla. 7 deve zor tasir
ayy cok tatlısın yaa.Şimdi gitme o gelince git
bigun annesine indim bi tabak dolma götürdüm kaynanam seviyor benim yemeklerimi. kapıyı açtım baktim eşimle.kaynanam mutfakta fısır fısır konuşuyor ama hiç anlamadim benden konuştuklarını. esim eve geldi bana dediki.ahah kıyamam:) bence kesinlikle tek çare amaa eşin maraz çıkarır mı sen benim kardeşimle niye görüşmüyorsun diye o zaman naparsın onu da düşün.
ayy insallah arabaları bozulur da gelmezler bi daha.ayy cok tatlısın yaa.
yalan söylemekten hoşlanmıyorum.Bana mantıklı gelmedi söyledikleriniz üzgünüm. Doğruysa durum çok feci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?